McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואאאאאו התמונות3333>

כל האובססיה חוזרת לי שוב עכשיו שהתחיל הטור XDD קראדם33333> איי רילי רילי מיסד יו >:
~לאסבו מומנט~

sweet shir

New member
זהו לגמרי! חחחחחח לי גם בעיקר בגלל הפיקי

קראדם. XD שלמותוש.
איך ככה גידפנו את קריסי? בושה עלינו, בושה! הוא כזה בובון! XD מיסד יו טו. 33333> *
* חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקתי את עצמי עכשיו.~מפגרת~

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחח הסירטונים קורעים!

וג'ו נראה כמו אישה...יש לו את השיער! XDDDD חחחחחחחחח הזה של מאד טיוי קורע XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח הזה של מאד טיוי לגמרי קורע!

מאד טיוי תותחים. שהיינו אצל תום הוא ואמיצי הראו לנו.. ואת זוכרת את הפארודיה של סאות'פארק של טום קרוז? תראי אותה עודפעם, עכשיו זה יהיה לך -הרבבבבה- יותר קורע. XDD ואיך זה שלא הגבת/התפלאית על כמות האהבה שיש במקויקנד הזה לקריס?!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהמוח שלי לא עובד ביומיים האחרונים. ../images/Emo6.gif

הינה תגובה: יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! סוף סוף הבנת שהוא טוב! D: הוא כזה חמוד D: וקראדם מתוקים! <: טוב? P: אני לא זוכרת את הפארודיה של סאות'פארק של טום קרוז.
I'll google it! חחחחחחח אני מתה על זה הפכו את 'גוגל' לפועל באנגלית! בעברית אי אפשר להגיב את זה! חע! XD ועכשיו אחזור לחרישה על שירי מקפליי.

sweet shir

New member
מעולה! D:

תגגלי! והנה, את רואה, אפשר לכתוב את זה בעברית! XD וגם אפשר לכתוב 'גוגל איט'. XDDDD ועכשיו אני אחרוז לחרישה על שירי קריס.
סתם אני לא שומעת ספציפית כרגע אבל זה היה דורש. חחחחחחחחח מי חשב שאי פעם אני אוציא משפט כזה מהפה.
3333>

../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif באיחור ! D: ../images/Emo210.gif../images/Emo84.gif

שיר השבוע של מקפליי ואוו שמעתי מלא :0
שיר השבוע לא של מקפליי מלא של סאם 41 קולדפליי- דה סיינטיסט
אומן/ית/להקת השבוע סאם 41 מקפליי
אלבום השבוע מושן
קליפ השבוע
תוכנית הטלוויזיה של השבוע כמעט מלאכים X:
סרט השבוע ראיתי משהו אבל אני לא זוכרת ><"
עיצבן השבוע אחותי הסתומה הזאת לא סובלת אותה !
העציב השבוע אין
שימח השבוע שחברות ישנו אצלי והיה כיף :] שאני לילך וסתיו עשינו סרטון על מקפליי D: [ הוא יצא ממש ממש עלוב
]
ציטוט השבוע אחותי
~ "מאי תורידי ת'זבל" . אני- "אבל את כבדה לי " . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין אני גאון!
LOL
מתנגן בראש/בפלייליסט אין X:
המלצת השבוע תהרגו אחיות מעצבנות !
התמונה הכי חמה
אני וחברה במחנה קיץ D: , השמאלית

../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

עושות מיטותD: אני זאת עם השחור, איזה כרס יצאה ליD: .

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאוי אני שונאת אתזההההההה

כפתיי ועשיתי כל כך הרבה אבטיחים מהחוטים המסריחים האלה :|

../images/Emo84.gifחחחחחחחח כן D:

רק שפה עשינו מיטות, זה לעשות מקרמה באורך מטר וקצת ! כאבו לי הידיים אחר כך !

../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

אחרי מקלחתD: , אל תתיחסו לשיער

../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

חחחחחחחחחחחחחחח איך היא נקרעת D: LOL

../images/Emo84.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

איך אפשר בלי
? אחרונה ;)

למעלה