טוב... בוא נתחיל
דבר ראשון. טעות של ושל כל מי שאני מכיר בערך ששומע אותם. trust ו-almost honest אלה שירים על סמים!!! לא על בחורות.כמעט כל האלבום הזה הוא על הגמילה שלו מסמים. בהרבה שירים הוא מתאר את הסם בתור she, כמו addicted to chaos, אבל פה זה יותר בולט. בכל אופן, trust זה אחד השירים הטובים שלהם. Promises זה שיר ממש יפה בעיני, ואתה לא חייב לקחת אותו בכל המכלול שלו, אלא משפטים ספציפים: And I come from a place where they Drag your hopes through the mud Because their own dreams are all dying אתה מבין? המחאה היא עניינית ואף פוליטית, למרות הפזמון הקיטשי. יש מלא אחינו. fff זה אחלה שיר מחאה, פאנק, אשכרה חוזר ליסודות. vortex זה אחד השירים היותר טובים שלהם. ריף בן-בן זונה, ליריקה כואבת ומפחידה, לפנים! לא חסר דוגמאות, פשוט תקרא ת'מילים. נכון שהאלבום הרבה יותר שקט ומלודי, אבל בכל זאת. דייב עשה מספיק כסאח והוא גם יחזור לעשות, אז אין שום רע בלהירגע קצת, כל עוד המוזיקה טובה והליריקה טובה. בוא נעבור ל-risk, הרבה לא אוהבים ת'אלבום הזה. נו... אני כן. זה כבר נהיה כמעט פופ, אבל אם נבחן ת'מילים... הם יותר קשות אפילו מ-youthanasia. בשיר prince of darkness יש מילים שאני מקבל חררה רק מלקרוא אותם, וזה עוד שיר רגוע יחסית למגהדת'. מה הוא חושב שהוא שם? השטן? תיאור נפלא בכל אופן, לדבר הכי נוראי בעולם בערך... time על שני חלקיו, הוא עם מילים שכל אחד יכול להתחבר אליהם. הקטע האהוב עלי בשיר, אם לא באלבום,זה הסוף של החלק השני, פשוט קטע גאוני, של פרידמן אני משער. יש לי מלא ציטוטים משם, אבל אני אבחר את זה: I see Chronos His eyes are on fire He holds my life And I see my time expire מפחיד לא? לא פחת מהרולטה רוסית ב-my last words. i'll be there, זה שיר המשך ל-darkest hour, עם מילים לא פחות יפות. במיוחד הפזמון: I'll be there for you, when you walk through the fire I'll be there for you, when the flames get higher When nothing fits and nothing seems right Till the very last breath of my life, I'll be there for you רואה? לא כזה שונה מ- darkest hour, פשוט שיר המשך. כשאני שומע את wanderlust, אני מרגיש כאילו אני דוהר על הסוס אל העיר, ורואה את אורותיה מרחוק. לא הגעתי למקום כזה עם אף שיר אחר שלהם. TWNAH, זה אלבום לא רע. שיר מחאה משובח זה השיר השני שעל שמו נקרא האלבום. כל מילה בסלע. עוד שיר שראוי לציין זה dread and fugutive mind. לדעתי זה השיר הכי טוב באלבום. הוא מעין שילוב של sweating bullets בלחן ו black friday בליריקה. שיר על רוצח שכיר או משו כזה, ועל איך זה להיות כזה, ועל המחיר(?) שהוא אולי ישלם... זהו בינתיים... מקווה שהבהרתי את עצמי