Megadeth Vs Slayer

StaffordshirE

New member
Megadeth Vs Slayer

לפי 4 הקטגוריות שאני אביא אתם תבחרו איזה להקה יותר טובה ואז אני אחשב את כל הניקוד ונראה מי זכה
אני אישית תמיד רציתי לדעת מה ה"עם" חושב במקרה הזה
1.לחן
2.ליריקה
3.הסאונד באלבומים
3.כוח הבמה
יש להתחייס לכל האלבומים של שתי הלהקות! גם לגרועים שבניהם (אם יש למגהדת' כאלה
)

NecroSight

New member
מגהדת' לא סופרים אותם

בכל הקטגוריות מגהדת' לוקחים חוץ מהופעה,מה שיפה בסלייר זה שאם אני הייתי בקהל הייתי פשוט מפצח ראשים,במגהדת' זה לא קורה חח בגלל זה עדיף סלייר

StaffordshirE

New member
עכשיו אני אענה..

1.לחן - מגהדת'
2.ליריקה - מצטער שאני לא נמשך לליריקה שמהללת את מנגלה
- מגהדת' 3. לסלייר יש סאונד מסריח - מגהדת' 4.אומנם לסלייר יש יותר מרץ אבל לדעתי בהופעה של מגהדת' הייתי נהנה יותר

the Sithari

New member
מה מהללים את מנגלה?

אתה יודע שזאת שטות, השיר כתוב בצורה כל כך אנטי נאצית, והדרך של "תתאר לעצמך שאתה היית בניסויים האלה" היא בדיוק ההפך מלהלל. וגם למגהדת' יש ליריקות מחורבנות (ראה אלבומים cryptic writings עד TWNAH) בכל מקרה, גם אני חושב שמגהדת' לוקחים, חוץ מבשואו- הופעה של סלייר זה דבר רצחני ומגהדת' לא יותר מדי דינמיים ומלהיבים על הבמה... היום, לפחות.

StaffordshirE

New member
קשה לי להאמין שהשיר

הזה: http://www.darklyrics.com/lyrics/slayer/reigninblood.html#1 הוא שיר אנטי נאצי, בחייאת תראה מה מתואר שם: Surgery, with no anesthesia Fell the knife pierce you intensely Inferior, no use to mankind Strapped down screaming out to die Angel of Death Monarch to the kingdom of the dead Infamous butcher, Angel of Death מה אנטי נאצי בזה? ואם לדעתך יש למגהדת' ליריקה מחורבנת אני מקבל את הדעה שלך אבל ההבדל הוא שהמסרים היחידים שסלייר מנסים להעביר זה מוות,שנאת האל ומי יודע אולי גם אנטישמיות.. זה באמת נכון שהבאסיסט נשוי ליהודיה וכל חברי הלהקה חברים במין עמותה לזכר השואה? אם כן אז אני רוצה הוכחות לזה.

the Sithari

New member
דרך הכתיבה של השיר

היא מין "תראה את הזוועות ודמיין אותן עליך" Pumped with fluid, inside your brain Pressure in your skull begins pushing through your eyes Burning flesh, drips away Test of heat burns your skin, your mind starts to boil Frigid cold, cracks your limbs How long can you last In this frozen water burial? Sewn together, joining heads Just a matter of time 'Til you rip yourselves apart Millions laid out in their Crowded tombs Sickening ways to achieve The holocaust אם היה בזה משהו פרו-נאצי, אני מבטיח לך שסלייר לא היו פופולריים משהו בעולם בכלל, ובפרט בסצינה פה.

Octavarium

New member
אתה מודע לעובדה...

שסלייר תרמו כסף ליד ושם? כאילו... צריך להיות ממש מטומטם לחשוב שיש להם כוונות נאציות אחרי דבר כזה

StaffordshirE

New member
לא ידעתי..

איפה קראת על זה? תביא לי הוכחה, אם שמעת את זה ממישהו ששמע ממישהו שקרא באיזה מקום זה לא ממש עוזר לי...

redot

New member
cryptic - twnah

אולי האלבומים עם הליריקה הכי יפה שלהם. השירים אולי קצת פחות טובים אבל הליריקה (במיוחד בקריפטיק וריסק) היא מדהימה. אם תרצה הסבר למה, אני אשמח.

the Sithari

New member
תסביר, בבקשה

ומבחינתי- כשלהקה שהאג'נדה שלה היא ברובה פוליטית ובעניינים יותר גלובליים עוברת פתאום לשירי מערכות יחסים מלוקקים וקיטשיים (Trust, almost honest,promises, וכו' וכו' וכו') משהו פה מסריח. וכן, אני יודע שרוב אנשי הפורום שהיו גם בקומונה לפני זה הם מהסוג של אנשים שאוהבים את כל מה שמגהדת' יוציאו, אבל אפשר גם להעריץ, גם להעריך וגם להסתכל בעין ביקורתית. מצטער, אבל דייב מאסטיין הוציא הרבה מאד חרא במהלך השנים, לצד היצירות הגאוניות שלו. וגם מבחינת הרמה של הכתיבה באלבומים הנ"ל, זה לא.

StaffordshirE

New member
זה כבר עניין של טעם

אני אישית בתור בנאדם שחובב גם מוזיקת ט'ראש וגם שירי אהבה הצלחתי לאהוב כל מה שמגהדת' הוציאו. אתה טוען שtrust הוא לא שיר טוב??

the Sithari

New member
לא, אני טוען שיש לו מילים מאולצות

וברמה נמוכה הרבה יותר משירים אחרים. לחן- סבבה לגמרי.

redot

New member
טוב... בוא נתחיל

דבר ראשון. טעות של ושל כל מי שאני מכיר בערך ששומע אותם. trust ו-almost honest אלה שירים על סמים!!! לא על בחורות.כמעט כל האלבום הזה הוא על הגמילה שלו מסמים. בהרבה שירים הוא מתאר את הסם בתור she, כמו addicted to chaos, אבל פה זה יותר בולט. בכל אופן, trust זה אחד השירים הטובים שלהם. Promises זה שיר ממש יפה בעיני, ואתה לא חייב לקחת אותו בכל המכלול שלו, אלא משפטים ספציפים: And I come from a place where they Drag your hopes through the mud Because their own dreams are all dying אתה מבין? המחאה היא עניינית ואף פוליטית, למרות הפזמון הקיטשי. יש מלא אחינו. fff זה אחלה שיר מחאה, פאנק, אשכרה חוזר ליסודות. vortex זה אחד השירים היותר טובים שלהם. ריף בן-בן זונה, ליריקה כואבת ומפחידה, לפנים! לא חסר דוגמאות, פשוט תקרא ת'מילים. נכון שהאלבום הרבה יותר שקט ומלודי, אבל בכל זאת. דייב עשה מספיק כסאח והוא גם יחזור לעשות, אז אין שום רע בלהירגע קצת, כל עוד המוזיקה טובה והליריקה טובה. בוא נעבור ל-risk, הרבה לא אוהבים ת'אלבום הזה. נו... אני כן. זה כבר נהיה כמעט פופ, אבל אם נבחן ת'מילים... הם יותר קשות אפילו מ-youthanasia. בשיר prince of darkness יש מילים שאני מקבל חררה רק מלקרוא אותם, וזה עוד שיר רגוע יחסית למגהדת'. מה הוא חושב שהוא שם? השטן? תיאור נפלא בכל אופן, לדבר הכי נוראי בעולם בערך... time על שני חלקיו, הוא עם מילים שכל אחד יכול להתחבר אליהם. הקטע האהוב עלי בשיר, אם לא באלבום,זה הסוף של החלק השני, פשוט קטע גאוני, של פרידמן אני משער. יש לי מלא ציטוטים משם, אבל אני אבחר את זה: I see Chronos His eyes are on fire He holds my life And I see my time expire מפחיד לא? לא פחת מהרולטה רוסית ב-my last words. i'll be there, זה שיר המשך ל-darkest hour, עם מילים לא פחות יפות. במיוחד הפזמון: I'll be there for you, when you walk through the fire I'll be there for you, when the flames get higher When nothing fits and nothing seems right Till the very last breath of my life, I'll be there for you רואה? לא כזה שונה מ- darkest hour, פשוט שיר המשך. כשאני שומע את wanderlust, אני מרגיש כאילו אני דוהר על הסוס אל העיר, ורואה את אורותיה מרחוק. לא הגעתי למקום כזה עם אף שיר אחר שלהם. TWNAH, זה אלבום לא רע. שיר מחאה משובח זה השיר השני שעל שמו נקרא האלבום. כל מילה בסלע. עוד שיר שראוי לציין זה dread and fugutive mind. לדעתי זה השיר הכי טוב באלבום. הוא מעין שילוב של sweating bullets בלחן ו black friday בליריקה. שיר על רוצח שכיר או משו כזה, ועל איך זה להיות כזה, ועל המחיר(?) שהוא אולי ישלם... זהו בינתיים... מקווה שהבהרתי את עצמי

the Sithari

New member
מה אני אגיד לך...

אני ואתה זה טעמים שונים במוזיקה, אבל הקטע שלך עם אינטרפטציות הסמים לכל מילה של דייב לא ממש מבוססת, ויש פירושים רשמיים של דייב שנוגדים את מה שאתה אומר. שוב אני אתן את דוגמת אליס אין צ'יינס- שהמעריצים בטוחים שכל שיר שלהם הוא לע ההתמכרות של ליין להרואין, אפילו השירים שג'רי, הגיטריסט, כתב. ולגבי הרמה של המילים בCryptic-TWNAH אמרתי את דעתי, ואני עדיין חושב שהן דביליות לרוב, מאולצות בהרבה מקרים ומעצבנות (אותי אישית) בהרבה מאד מקרים. דבר אחד אני מסכים- הלחן של vortex באמת בנזונה, אבל המילים מנסות יותר מדי להיות "דייב של פעם" ולא, לא הלך לו בשיר הזה.

redot

New member
תראה...

My body aches from mistakes Betrayed by lust איזה עוד הסבר יש לך? אחי, 80 אחוז מהחיים שלו קשורים לסמים. וכנ"ל השירים שלו, רובם על סמים. למה מאולצות? אני הסברתי את עצמי והבאתי דוגמאות. תעשה גם אתה כן, כי אם לא, אז ערך הדעה שלך יורד בעיני מאחר ואתה רק מדקלם ססמאות. תסביר, תסביר. כמובן שאתה לא אמור לאהוב מה שאני אוהב. אבל בקשר לליריקה? היא יותר טובה מהרבה שירים ישנים שלהם. פשוט צריך להיכנס לראש..

the Sithari

New member
אוקיי

1. משהו לא בסדר בשורות שהבאת- betrayed by lust, לפי הפירוש שלך, אמור לומר שדייב חזר לסמים ובגד בעצמו, אבל my body aches from mistakes? כשאתה מסומם, ההרגשה לא אמורהל היות הפוכה? ואל תגיד לי שזה בגלל שהוא הזריק, הסבירות שזה כואב ביד אחר כך נמוכה מאד, בדיוק כמו שלא כואב לך אחרי חיסון. למה מאולצות? כי הדרך שדייב התחיל ללכת בה מאז youthanasia היא דרך של לכתוב שירים לא מעצמו, אלא למטרה מסוימת- לסיים מכסת שירים לדיסק, לרצות את החברת תקליטים, עדיף עם לחן קאצ'י כמה שיותר שיכנסו למיינסטרים. ושוב לגבי עניין הסמים- שני שירים שלו הם בטוח על סמים- poison was the cure וuse the man. חוץ משני אלה, אם לא תביא ציטוט של דייב אומר "כן, זה שיר על ההתמכרות שלי לסמים" אז גם הטענה שלך תשאר צפה באויר וערכה תרד. שוב ליריקה- המילים בדיסקים הנ"ל מאולצות, חוזרות על עצמן, קיטשיות ועוד הרבה שמות תואר בסגנון. ill be there- אני רואה כאן משהו מהדברים שמגהדת' יצגו? לא. אני רואה במילים האלה את הציניות של peace sells? לא. אני רואה את התסכול של take no prisoners? לא. אני רואה את ההומור של sweating bullets? לא. אני רואה את הכנות והעצב של a tout le monde? לא. מה אני רואה? מילים שקרובות לשיר של הסדרה חברים יותר מאשר למגהדת', צפויות, בנאליות, טחנו דברים בסגנון שלהם במשך מאה שלמה. ושלא נדבר על המילים בrisk- רוב השירים כתובים כמו ג'ינגלים יותר מאשר כל דבר אחר. כשלהקה מתמסחרת, להקה מתמסחרת. לתרץ את זה זאת סתם עבודה בעיניים, על עצמך. מזל שמגהדייב והחברים יצאו מזה.

StaffordshirE

New member
אני מניח שלא ניסית פעם להיגמל מסמים

זה לא כזה מדגדג בגוף לעבור את זה אתה יודע...

the Sithari

New member
ואתה ניסית?

וחוץ מזה, עפ"י השורות שהוא נתן זה אמור להיות שדייב חזרכ לסמים, ואני מניח שכל אחד מכיר את ההרגשה של לקבל משהו כשאתה מרגיש שאתה חייב אותו, זה בדיוק ההפך מרע.

למעלה