Megadeth Vs Slayer

StaffordshirE

New member
לא ניסיתי..ואני מקווה גם לא לנסות

אבל לפי המראות זה לא מחזה נעים.. כן אבל לפני שהוא חזר, הוא הפסיק לתקופה ופה הכאב נמצא..

JumpInTheFire

New member
זה לא ההפך מרע, זה מאוד מאוד רע

בן אדם שחוזר לסמים אחרי שנגמל לתקופה יודע שזה דבר רע ויודע מה זה גורם [חוסר שליטה, מעוות את המוח והמחשבה, גורם להזיות, פלאשבקים, דמיונות וכו' וכו' ] אז הוא כן מרגיש רע! רע מאוד אפילו כי הוא עצמו לא רוצה את זה ויודע שזה לא טוב בשבילו אבל הגוף שלו כן רוצה את זה.. זה מאבק מאוד קשה אז אל תזלזל

redot

New member
טוב.. נענה לך לאט לאט

1. כן, דייב חזר להשתמש בסמים ובגד בעצמו כי הוא ידע שהוא כבר היה אמור למות מזמן עם כל הסמים שהוא עשה. אבל היתה לו ת'תשוקה (מכאן ההשוואה לנשים) לסמים ולכן הוא בגד בעצמו. לא עשיתי אףפעם סמים קשים, אבל להיגמל מהרואין זה לא תענוג גדול. קריזים, הזעות, בחילות וכו'... זה למה כאב לו הגוף. קאפיש? סבבה. 2. זה נכון שהוא ניסה להיכנס למיינסטרים, הוא ראה שקריפטיק היה הצלחה גדולה והוא רצה להמשיך בכיוון הזה. מה לעשות שריסק לא הלך כ"כ כמו שהוא רצה. אבל להגיד שהוא רצה למלא מיכסה? מה? הוא להקת פאנק של בני 15? כל שיר שם, בין אם תאהב אותו או לא, נכתב בשיתוף עם מוזיקאים בני זונות, מלוטש כמו יהלום. אחרי הכל זאת להקה רצינית. אתה יכול לא לאהוב. אבל מכאן ועד להגיד למלא מכסה... הדרך רחוקה.... ושוב. ריסק לא הצליח, אז הוא חזר ליסודות עם twnah, יש שם שירים די כבדים, בשילוב עם כמה בלדות. 3. תראה אחי. כל העניין במוזיקה הוא שכל אחד לוקח את זה לאיפה שהוא רוצה. תמיד חשבתי ש-this was my life הוא על כל האורח חיים הנרקומני שלו. אבל מסתבר שזה שיר על המע' יחסים עם החברה שלו, נראה לי דיאנה, ממנה הוא נפרד. אבל בכל זאת. אתה צריך להקשיב למילים, להבין ת'ראש שלו, ואז אולי תחשוב גם אתה ככה... כמובן שאתה לא חייב. 4. טוב. i'll be there זה בדיוק העניין, שמשו בדייב השתנה. אם עד אז "in my hour of need, ha, no u where not there". אז עכשיו "in my hour of need, u where there, always...." או קיי? דייב מוסטיין עבר הרבה בחיים שלו, וההתקדמות בחיים הולכת יד ביד עם ההתקדמות באלבומים.אני מבין מזה, שהוא השלים עם עצמו אחרי כל השנאה עצמית וההתמכרויות שלו במשך השנים. אתה לא יכול לצפות שבגיל 40 הוא ישיר אותם שירי מחאה כמו בגיל 20. הבנדם התבגר, השתנה. אתה יכול להגיד שאתה לא אוהב ת'שירים וזה אחלה. אבל להגיד שהוא בא למלא אלבום? כל מילה הלו יוצאת מהלב, בניגוד להמון אמנים אחרים... רוצה ציניות של - peace sells? תשמע ת'שיר blackmail the universe. רוצה ת'תסכול של take no prisoners? תשמע את vortex. רוצה ת'הומור של sweating bullets? תשמע את dread and fugutive mind רוצה ת'כנות ות'עצב של a tout le monde? תשמע את of mice and man או die dead enaugh, או use the man, או secret place. למרות ש-a tout le monde זה השיר הכי יפה שלהם בעיני אז זה לא כ"כ פייר. מה אני רואה? נכון שהם התמסחרו, אבל אתה צריך להיכנס לעומקם של דברים. i'll be there נשמע כאילו נלקח מחברים, נכון. אבל אתה צריך להבין מאיפה באים הדברים בשבילו. צפויות? בנאליות? על זה אפשר להתווכח. risk? שוב, האלבום היה כמו ירייה באפלה. הוא לא פדע, והוא למנגן אותו גם בהופעות. אני ממש אוהב אותו, והסברתי גם למה. התמסחרו? כן. אבל עשו את המהלך הזה פי מאה יותר טוב ממטאליקה. אין תרוצים, כמו ששמת לב בטח.

the Sithari

New member
....

vortex לא מגיע לקרסוליים של TNP, הן מבחינת לחן והן מבחינת מילים. זה נראה כאילו דייב ישב וחשב "הממ.. עם אילו מילים אני אוכל לצאת קשוח בכזה דיסק לא קשוח? אהה כן.. distorted faces...purgatory..Merlin, medevil... זה ילך טוב". מה לעשות שכשלהקה שמוציאה אלבומים מונומנטליים עם הד גלובלי כמו rust in peace, countdown, peace sells וyouthanasia עוברת פתאום לשירים בסטייל של cryptic-TWNAH, משהו מסריח, וזאת ירידה ברמה מבחינתי. שוב, מי שמעריץ עד הסוף זכותו, אבל להעריץ להקה באופן עיוור זה כמו לראות עם עין אחת. מגהדת' היא הלהקה שאני הכי אוהב ללא ספק, אבל אני גם יכול להסתכל עליה בעין ביקורתית, ואני מאמין שזה הופך את ההערצה וההערכה שלי אליהם ליותר גדולה אפילו.

redot

New member
אהה

אני באופן אישי אוהב את vortex לא פחות מ-prisoners. גם בליריקה, גם בריפים, גם בסולו גיטרה, גם בסאונד. עניין של טעם, אין מה לעשות. נכון שיש ירידה ברמה, אחרי קריפטק כמובן, זה אלבום מעולה. ושיר כמו wake up dead או כמו sweating bullets אין הרבה וקשה להתעלות כל פעם מחדש. בקשר לשינוי בסגנון. שוב, אם אתה סתם שומע להקה אז אתה מתבאס ויש לך לא מעט סיבות טובות. כשאתה עוקב, פחות או יותר, אחרי האלבומים שדייב הוציא והדברים שהוא מדבר עליהם, אז זה סוג של מסע שאתה יוצא אליו. אם אתה לא מבין ת'נקודה הזאת אז עזוב. מי שנכנס לראש הזה יודע למה אני מתכוון. להעריץ באופן עיוור זה באמת קצת בעייה ואני די משוחד מבחינתי, אבל מה לעשות שזה כבר עבר את שלב המוזיקה?

the Sithari

New member
וחוץ מזה חביבי,

אל תגיד לי שכל שיר שדייב כותב מגיע מהלב שלו, כי הוא בעצמו אמר על האלבום שעומד להגיע, שהוא a breath of fresh air בשבילו, כי roadrunner לא מכריחים אותו לעמוד בדד ליין ולא מציבים לו מספר מסוים של שירים לעמוד בהם. אתה יכול חופשי להתווכח עם זה, זה נאמר בריאיון שלינק אליו פורסם באתר הרשמי.

redot

New member
או קיי

זה עדיין לא אומר שום דבר. גם אם הוא היה צריך לכתוב 20 שירים לאלבום, הם עדיין היו יוצאים יפים. אתה מבין? הבנדם הוא אמן, הוא משורר. נכון שכל הקטע הזה עם החברת הקלטות מעיק קצת. אבל זה באמת זניח. גם את peace sells הוא הוציא רק שנה אחרי האלבום הראשון, והוא היה ממש בלחץ, אני מתאר לעצמי, מצד החברה להוציא ת'אלבום. נו? איך הוא יצא? לא רע, נכון?

Mena Rea

New member
מגהדת', למרות שאני גם פחות מכיר את

סלייר. יצא לי לשמוע קצת מהם.

Mena Rea

New member
מכיר בקטנה

היה לי את Seasons, שמעתי כמה שירים. אז הדעה שלי כאן לא ממש הכי מייצגת.

אממממ ../images/Emo9.gif

1.לחן - לא קל... אבל נראה לי שסלייר... 2.ליריקה - גם לא קל... אני חושב שמגהדת' בקצת עדיפים... 3.הסאונד באלבומים - מגהדת'... 3.(אני חייב להודות שאתה מאוד חזק בספירה שלומי
) כוח הבמה - אני לא חושב שראיתי מספיק הופעות של מגהדת' כדי לשפוט... נמנע... *והסוגריים שבסוף די מיותרים

../images/Emo9.gif

1.לחן - נמנע כי שניהם באותה רמה לדעתי, רמה די גבוהה 2.ליריקה - מגהדת' כי הם מדברים על דברים שונים ומגוונים ועם מטאפורות וכו' 3.הסאונד באלבומים - סלייר, פשוט בהרבה יותר טוב, מה לעשות 3.כוח הבמה - אניחושב ששמעתי מספיק בוטלגים של שתי הלהקות בשביל לקבוע ששתי הלהקות מופיעות אותו דבר אבל טום מסלייר מדבר יותר עם הקהל ולכן לדעתי סלייר לוקחים פה.

genz

New member
...

1. לחן: יש בעיה, לסלייר יש מעט מאוד לחנים, והרבה יותר טום אראיה שצועק ממש ממש מהר. אז מגהדת' לוקחים. 2. ליריקה: אתם עושים צחוק? מגהדת', ברור. 3. סאונד באלבומים: מגהדת', עוד יותר ברור. 4. הופעה: אז ככה, אם סלייר היו מבצעים את השירים שלהם באמת כמו שצריך, ולא מקבלים כאפת שטות מוויידר שעושים ביצוע פי 666 יותר טוב ל-raining blood, הייתי אומר סלייר. אבל לא. אז מגהדת'.

genz

New member
לא, אני סתם חושב שסלייר היא להקה

שלישית הכי מוערכת יתר על המידה בעולם...

למעלה