Megadeth Vs Slayer

חחחחח, אתה מצחיק, הם הכי פחות

מוערכים, אבל מי שבאמת אנדר-רייטד הם ספולטורה אם כבר מוערכים יתר על המידה אז גאנז, אפילו שהם טובים ומעולים אבל בכל זאת.

genz

New member
הכי פחות מוערכים?

כפיר, זה כבר לא מצחיק. סלייר היא הלהקה המייצגת של המטאל ה"קיצוני" כיום. מאז שהם הוציאו את ריין אין בלוד, הפה של 80% מכל קהילת המטאל העולמית לא יורד להם מהזין. אין להם איזשהו כישרון יוצא דופן, גם לא התיפוף (שהוא, למרות המהירות המרשימה, משעמם בצורה מעצבנת), שלא לדבר על הנוסחאות שחוזרות על עצמן הרבה יותר ממה שכיף לשמוע.

the Sithari

New member
לא, אין להם כשרון יוצא דופן

נכון, טום ארייא לא ישיר לך בקול סופרן, דייב לומברדו לא יפצח במעברי ג'אז מטורפים ושבירות קצב היסטריות, ג'ף הנמן וקרי קינג לא יעשו שרדינג סטייל פטרוצ'י ומייקל אנג'לו וינגנו 666,666,666 תווים בשניה, אבל בreign in blood יש את כמה מהריפים הת'ראשיים (ולפעמים גם דת'יים) הכי טובים ששמעתי בחיים. פשוט אנרגיה טהורה, כעס ורשע, ולדעתי זה אחד מהאלבומי ת'ראש הכי טובים אי פעם. גם לsouth of heaven ןseasons לא חסר בכלל, וכולם מודים שדיאבולוס וכל הקרובים אליו היו גרועים, זה לא שכולם מוצצים לסלייר 24\7 ומקבלים כל דבר שלהם...

genz

New member
כשאני אומר כישרון

אני מתכוון בין היתר לכתיבת שירים ולחנים. כל מי שמכיר אותי יכול לומר לך שאני לא סובל דרים ת'יאטר, שלא לדבר על מתחנגלים כמו מייקל אנג'לו, וכל כך לא אכפת לי שהם יכולים לנגן כל כך מהר. כל עוד זה לא נשמע טוב, זה לא שווה כלום. לפרוטוקול, טום יכול להגיע לטונים מאוד גבוהים, ואמרו לי שג'ף הרבה יותר טוב ממה שהוא מראה בסלייר. שמעתי מ-reign in blood בדיוק שיר ששווה לזכור אותו בתור כזה דגל, וזה raining blood, אבל כמו שאמרתי, גם סלייר עצמם לא יודעים לבצע אותו כמו שצריך. אני לא שונא את סלייר, יש להם כמה שירים שהם באמת מעולים (הדבר האחרון שאני אגיד על the antichrist זה שהוא שיר גרוע). אני רק אומר שהם לא שווים את כל זה, ושיש להקות שהן הרבה יותר קרובות לסוג המוזיקה שסלייר מייצגים, שיצאו פחות או יותר באותו זמן, ורק בגלל שלא עשו פרובוקציות, לא קיבלו שום הוכרה. הזין לא יצא עדיין מהפה של סלייר. "היי! יש לנו את לומבארדו שוב! האלבום שלנו חייב להיות טוב!", והוא כן טוב, בתנאי שאתה פשוט חולה על הנוסחא של סלייר של פרובוקציה->שיר שיתאים לפרובוקציה->לא להתנצל בראיון (שדווקא פה אני נותן להם כבוד)->לשחזר בכל הפעמים הדרושות.

StaffordshirE

New member
אולי הגיע הזמן שתספר לנו מה כ"כ

מיוחד בהם שגורם לפורום מטאליקה להיות פורום דרים תיאטר??

NecroSight

New member
המוזיקה חחח

הכול מה ז"א,עזוב את כל הקטע של הוירטואזיות והטכניקה הם עושים לחן פשוט מטורף,אף אחד לא כותב ולא יכתוב מוזיקה כזאת,אם זה שיוניי מקצבים בכלל המקצבים עצמם,יש להם גם אחלה ליריקה,המוזיקה פשוט טובה,אין מה לעשות שלומי זאת עובדה חח

StaffordshirE

New member
"המוזיקה פשוט טובה"

זה כבר עניין של טעם, אני אישית שונא את כל שינויי המקצבים האלה והטכניקה המטורפת..אני אוהב שירים שכותבים מהלב לא מהמוח

NecroSight

New member
ולמה אתה חושב שהשירים שלהם באים

מהמוח?? שמעת את על השירים שלהם שאתה אומר את זה?

StaffordshirE

New member
יש לי חבר שמת עליהם..מכיר את כל

השירים שלהם בעל פה...הוא הביא לי לשמוע את כל השירים הכי "טובים" שלהם.. לא אהבתי בגרוש, אני מבין אותם שהם אוהבים לעשות מוזיקה מסובכת ולהשוויץ בכישרון שלהם, אבל אותי זה לא מרגש... שירים פשוטים כמו kill the king של מגהדת' או Creeping death של מטאליקה עושים לי את זה יותר מכל שיר של דרים

NecroSight

New member
חחח,אתה לא הקשבת למה שאמרתי

בוא ואני אשמיע לך שני שירים ותגיד שזה טכני ולא מרגש טוב?

NecroSight

New member
בדיוק!! דבר איתי במסנג'ר אם אתה

מבין למה אני מתכוון ,אבל עוד מעט אני הולך להכין לי סנדוויץ'

NecroSight

New member
ומה זה השטויות האלה"להשוויץ בכישרון

",זה לא כזה פשוט כמו שאתה עושה מזה,ועוד משהו,מגהדת' ומטאליקה בחיים לא יעשו חומר כמו שלהם גם אם הם רוצים וגם אם לא.

StaffordshirE

New member
מה קשור יעשו או לא?

יודע מה, אני לא רוצה שהם יעשו..יותר טוב.. ולהגיד לך את האמת? אני מעדיף סט אנגר על דרים! לפחות בשירים האלה יש כעס ועוצמה! עזוב תופים חרא, אין סולואים וסולן גרוע, לפחות השירים האלה דופקים ת'ראש.

NecroSight

New member
חחחחחחחחחח

באנה,אתה ממש דפוק,כבר הגזמת,מילא להגיד שזה הטעם שלך,אבל להגיד שהסולן חרא ואין סולואים,חחח ועוד אתה משווה את זה לסיינט אנגר,ציך להרוג אותך לתלות אותך על איזה עץ,אם יש עצים בבית שאן חח

למעלה