crashcrashcrash
New member
Misery Business - עסקי האומללות - תרגום
ישבתי לי במשך שעתיים וחצי ועמלתי לי על התרגום הראשון שלי אי פעם, אבל בסופו של דבר, אחרי עבודה מתישה - הנה הוא! התרגום שלי למיזביז. הערות:
בדקתי את עמדת תפוז בנוגע לפרסום תרגומים, וזה די בעייתי, אני חושבת שאין בדיוק עמדה ברורה בעניין הזה, אז אני מפרסמת בכל זאת.
תודהתודהתודהתודה לToryMaster, המנהלת המגניבה של חצי מתפוז - בלעדיה לא הייתי מתמודדת עם התרגום הזה, כי היא בעצם עשתה לי חצי מהעבודה.
בחרתי להידבק יותר לרוח השיר ולצליל של המשפטים, אז יש דברים שלא יהיו נאמנים מילה במילה לניסוח השיר,אז אל תתנפלו עלי ב"אבל זה לא הולך ככה בשיר!" אני יודעת את זה, בחרתי לתרגם את זה ככה שישמע טוב גם בעברית.
התרגום הבא - crashcrashcrash.
ואני דנטארתורדנט בכינוי חדש. עסקי האומללות אני בעסקי האומללות, בואו נתחיל מההתחלה יש לה גוף שעון-חול מושלם ומתוקתק זה רק עניין של זמן עד שלכולנו נמאס כשחשבתי שהוא שלי היא תפסה אותו בנשיקה חיכיתי שמונה חודשים ארוכים סוף סוף היא שיחררה אותו אמרתי לו שאני לא יכולה לשקר; הוא היחיד בשבילי אחרי שבועיים האש הוצתה היא הוציאה עלי חוזה אבל החיוך שלי היה גדול יותר . וואה, אני לא רוצה להתרברב, אבל הוא בדיוק איפה שרציתי שיהיה וואה, מעולם לא התכוונתי להתרברב על כך שגנבתי אותו ממך. אבל אלוהים זו הרגשה כל כך טובה כי הוא בדיוק איפה רציתי שיהיה. ואת יודעת שאם היית יכולה זה מה שהיית עושה. אלוהים זו פשוט הרגשה... פשוט הרגשה טובה. הזדמנויות שניות לא משנות, אנשים לא משתנים פעם כלבה תמיד כלבה, מצטערת זה לעולם לא ישתנה ובנוגע לסליחות ששתינו היינו אמורות להחליף מצטערת מותק, אבל אני מזמן הלכתי, הסתכלי אני בכיוון ההוא יש עוד מיליון בנות שמתנהגות בדיוק כמוך נראות תמימות כמה שאפשר קל להן להשיג מה שהן רוצות אם עושים את זה נכון ובכן אני מסרבת מסרבת מסרבת! וואה, אני לא רוצה להתרברב, אבל הוא בדיוק איפה שרציתי שיהיה וואה, מעולם לא התכוונתי להתרברב על כך שגנבתי אותו ממך. אבל אלוהים זו הרגשה כל כך טובה כי הוא בדיוק איפה רציתי שיהיה. ואת יודעת שאם היית יכולה זה מה שהיית עושה. אלוהים זו פשוט הרגשה... פשוט הרגשה טובה. ראיתי את חלומותיו הפרועים מתגשמים אף אחד מהם לא כולל אותך תראי את חלומותי הפרועים מתגשמים אף אחד מהם לא כולל. וואה, אני לא רוצה להתרברב, אבל הוא בדיוק איפה שרציתי שיהיה. וואה, אני לא רוצה להתרברב, אבל הוא בדיוק איפה שרציתי שיהיה וואה, מעולם לא התכוונתי להתרברב על כך שגנבתי אותו ממך. אבל אלוהים זו הרגשה כל כך טובה כי הוא בדיוק איפה רציתי שיהיה. ואת יודעת שאם היית יכולה זה מה שהיית עושה. אלוהים זו פשוט הרגשה... פשוט הרגשה טובה.
ישבתי לי במשך שעתיים וחצי ועמלתי לי על התרגום הראשון שלי אי פעם, אבל בסופו של דבר, אחרי עבודה מתישה - הנה הוא! התרגום שלי למיזביז. הערות: