motorola t250 שווה? להיכנס....

goat21

New member
motorola t250 שווה? להיכנס....

היה לי נוקיה 5110.. ובעיקרון אני רוצה (מכריחים אותי) לקנות מכשיר זול .. מוטורולה 250 נראה לי מציאה בגלל שיש בו הרבה יותר יתרונות מ5110 והוא לא בהרבה יותר יקר... זה כדאי נכון?

goat21

New member
הקקקקקפצצצצצהההההה

לענות בבבקשששששששששששששהההה

geostant

New member
עברו כולה 22 דקות...

מה את/ה מצפה ? זה פורום לא צ´ט

ofirgaon

New member
לי יש T250

ואני מת על המכשיר הזה. הוא נורא קל זה דבר ראשון, הוא נורא יפה (מסך כחול וגוף אפור/כסף) מעוצב יפה. יש לך משיבון בתוך המכשיר שזה יתרון גדול כי אתה לא צריך לשלם על השיחות לתא הקולי של אורנג´, יש רטט שזה גם יתרון גדול במיוחד בשבילי שאני במסיבות וכאלה או בשיעורים. משחקים נחמדים מאוד- יש 3: קוביות (כמו ארקאנויד/פופקורן), מגדלים (מגדלי האנוי- משחק מאוד מאתגר), וקלפים (עדיין לא הבנתי מה הקטע בזה). יש את הקטע של התזכורות אישיות שאתה יכול להקליט לעצמך משהו. אתה יכול לשים הרבה התראות, יש לך מקום של איזה 200-300 מספרי טלפון (לא יודע מספר מדוייק), כי יש לך גם את הזיכרון ספר טלפונים של הסים קארד, אך גם זיכרון של המכשיר עצמו ככה שאם אתה מחליף סים קארד עדיין ישארו לך הטלפונים שלך על המכשיר ותוכל להשתמש בהם מהסים קארד השני! וכמובן יש אינטרנט שזה נורא נורא נחמד. לדעתי לך על זה. בכמה אתה קונה את זה ד"א?

ofirgaon

New member
עוד משהו על המשיבון

אתה יכול לשים את זה על מצב קולי ואז מי שמתקשר שומע את ההודעה ומתחיל לדבר ואתה שומע את מה שהוא אומר אך הוא לא יודע את זה והוא לא שומע אותך כך שאתה יכול לסנן שיחות... מגניב ביותר!

eranavni

New member
תמיד יש לך אותה הודעה למי שמקפיץ

תשנה תהיה מקורי רפי תחדש לי

ofirgaon

New member
שמע איזה באסה...

קניתי את המכשיר כעבור שבוע גנבו לי אותו יום למחרת קניתי עוד אחד... מעצבן הא.... עכשיו עבר בדיוק חודש מאז שקניתי את השני ואני שילמתי על כל אחד מהם 12 שקל לחודש. בעצם אני משלם על כל אחד מהם 12 שקל לחודש (כפול 36).

geostant

New member
לכל מי שקוראים לו יוכסושלוק...

אני מגיב... בגלל שהוא מגיב על דבר שכאלה שהם לא יוכסושלוקים מסדרת יוכסומניה כותבים... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת... הבנת ? לא הבנת...

eranavni

New member
מההההההההההההה?????????

מה לעזאזל אתה רוצה מהחיים שלי???

eranavni

New member
למה?

מי מחריח אותך? סתם סתם כעיקרון מכשיר מעולה יש לי טיימפורט שחוץ מתאורה כחולה ועיצוב שונה בכל השאר הוא דומה אז ככה יש בו טייפ מנהלים 3 דקות תאורה כחולה אנטרנט מישחקים ( ניראה לי אני לא בטוח ) רטט הוא יותר קל גם ודבר אחד שאין בו שיש ב 5110 הוא הודעות ציורים

ofirgaon

New member
הוא זול כי הוא מוטורולה

ומוטורולה מייצרים את הפלאפונים שלהם נורא בזול במזרח הרחוק.

למעלה