הודעות ציורים ? מה זה ? אתה בטוח שאת הדבר הזה שאני לא יודע מה זה יש ב-5110 ?!? כי ב-5110 אין כלום
G geostant New member 7/4/02 #23 הודעות ציורים ? מה זה ? אתה בטוח שאת הדבר הזה שאני לא יודע מה זה יש ב-5110 ?!? כי ב-5110 אין כלום
E eranavni New member 7/4/02 #27 ציורים על המסך למשל הציור של NOKIA-CONACTING PEPOLE ואני לא ירחיב כי זה פורום סלולרי ( והמבין יבין )
G geostant New member 7/4/02 #31 אתה מדבר על LOGO ? LOGO יש... במקום שיופיע על המסך ORANGE יהיה ציור... זה כן אבל ממש SMS שהוא תמונה אין...
אתה מדבר על LOGO ? LOGO יש... במקום שיופיע על המסך ORANGE יהיה ציור... זה כן אבל ממש SMS שהוא תמונה אין...
E eranavni New member 7/4/02 #34 יש אתה מדבר על איקונים זה ניקרא FUNNYSMS תיקנס לאתר ותראה על מה אני מדבר
E eranavni New member 7/4/02 #30 לא תמונה ציורים זה ציורים יפים כאלה על המסך זה בנוי מתוים וזה מחיר של SMS
N Nokia Fan New member 7/4/02 #33 אתה מתכוון ל-Funny SMS? כי אם כן, אז זה בדיוק כמו SMS רגיל - לא נראה לי שיש עם זה בעיה... ירון
E eranavni New member 7/4/02 #35 אוו סוף סוף מישהו מבין אותי וכן יש עם זה בעיה T250 לא קולט את זה שאל כל מי שיש לו הוא יגיד לך שהמכשיר הזה לא קולט ציורים ( הוא קולט אבל לא מציג אותם כציורים)
אוו סוף סוף מישהו מבין אותי וכן יש עם זה בעיה T250 לא קולט את זה שאל כל מי שיש לו הוא יגיד לך שהמכשיר הזה לא קולט ציורים ( הוא קולט אבל לא מציג אותם כציורים)
P PingPong18 New member 7/4/02 #36 וזה משום שהציורים האלו.... הותאמו למסכי נוקיה בלבד... ולכן במסכי מוטורולה הם יוצאים מחורבשים...
E eranavni New member 7/4/02 #37 כן אני יודע איזה בעסה../images/Emo7.gif אתה מכיר אתר שמתאים למוטורולה?
P PingPong18 New member 7/4/02 #41 אין אתר כזה... כמו שאין איקונים במכשירי מוטורולה ... ככה זה... המסכים לא מתאימים... אבל מה איכפת לך, לך יש 3310 לא ?
אין אתר כזה... כמו שאין איקונים במכשירי מוטורולה ... ככה זה... המסכים לא מתאימים... אבל מה איכפת לך, לך יש 3310 לא ?
E eranavni New member 7/4/02 #42 כן אבל אף פעם ל יזיקו לי עוד כמה ולגביי איקונים אתה בטוח שבכל הדגמיםשל מוטורולה אי אפשר
P PingPong18 New member 7/4/02 #46 אנאערף... שהם יגיעו לארץ נבדוק... ונראה שגם בהם אי אפשר לשים איקונים...
G goat21 New member 7/4/02 #16 עוד שאלה!!! להכנס בבקשה הרכבת מנגינות.... אני זוכר שפעם נכנסתי לאתר שיש בו תווים למנגינות.. אני הבנתי שבמוטורולה הזה מרכיבים מנגינות(יש אפשרות) מישהו יודע על אתר כזה.?? שבו יש תווים.. תודה
עוד שאלה!!! להכנס בבקשה הרכבת מנגינות.... אני זוכר שפעם נכנסתי לאתר שיש בו תווים למנגינות.. אני הבנתי שבמוטורולה הזה מרכיבים מנגינות(יש אפשרות) מישהו יודע על אתר כזה.?? שבו יש תווים.. תודה
G goat21 New member 7/4/02 #24 תודה רבה אבללללל.... כנס בבקשה אתה יכול להמליץ על אתר עם צילצולים של ראפ או היפ הופ יפים.. שם אין הרבה מבחר
תודה רבה אבללללל.... כנס בבקשה אתה יכול להמליץ על אתר עם צילצולים של ראפ או היפ הופ יפים.. שם אין הרבה מבחר