זה היחידי שאני מכיר שיש שם גם למוטורולה אבל אם אתה רוצה לנוקיה יש לי מלא
E eranavni New member 7/4/02 #29 זה היחידי שאני מכיר שיש שם גם למוטורולה אבל אם אתה רוצה לנוקיה יש לי מלא
ש שוקולד חלב New member 7/4/02 #18 המכשיר מאוד אמין! וגם מאוד משוכלל(אפילו יותר מה6210 היקר ממנו במאות שקלים!). קנית-זכית!
G geostant New member 7/4/02 #32 שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו תגיד איפה אורי ?
שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו ../images/Emo70.gif שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו שוקו תגיד איפה אורי ?
P PingPong18 New member 7/4/02 #38 אמא../images/Emo2.gif אמאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo2.gif אמא אמא אמא אמא אמא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תקראי לאבא
אמא../images/Emo2.gif אמאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo2.gif אמא אמא אמא אמא אמא אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תקראי לאבא
G geostant New member 7/4/02 #43 משם בא לי הרעיון... שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........ תקרא כבר לאורי... הוא לא עונה... מת... מחוץ לטווח קליטה... לא יודע מה יש לו
משם בא לי הרעיון... שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........שוקו ......... שוקו פופ ........ תקרא כבר לאורי... הוא לא עונה... מת... מחוץ לטווח קליטה... לא יודע מה יש לו