MTV2 ז"ל

לי ):

חח נשארתי ערה עד 3 כדי לראות 120 דקות ונרדמתי אחרי איזה חצי שעה בינתיים אני מנצלת את הזמן שנשאר

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifזהו,עכשיו זה נגמר.

ודרך אגב,אם אתם חושבים שיס יחליפו את MTV2 בערוץ מוזיקה אחר,אני חושבת שאתם טועים. הם עומדים להציף אותנו בעוד ערוצים סטייל ערוץ הטיולים וערוץ האוכל. אולי ערוץ הניתוחים הפלסטיים,שמעתי שזה הולך די חזק בשוק. אולי ערוץ האיפור? כי אם יס לא יכולה להבין את החשיבות שבערוץ מוזיקה אלטרנטיבית,היא לעולם לא תבין את חשיבות הערוץ הזה,או המוזיקה בכלל. אז יופי,נתקענו עם ריהאנה ואשר וכריס בראון ורחמנא לצלן - נלי פורטדו
בואו נטבע בערוצי הטיולים והאוכל והבריאות והערוץ המצרי,שיש להם ביחד פחות רייטינג ממה שהיה לMTV2 אי פעם,אבל לא יורידו אותם,חס וחלילה,כי יס השיקה שלושה מהם,ואת האחרון אי אפשר. הקהילה של השלושה מצרים בארץ תעלב מאוד. יופי יס. יופי.

לקום בבוקר עם "הערוץ סיים את שידוריו" זה זבל.

ברצינות, או שנעבור להוט או שנתקין לוויין משל עצמנו. אני לא יכולה להסתדר עם הזבל שבערוצים האחרים.

אני גם רגילה בד"כ לקום ולשים תערוץ

משתדלת כל בוקר, הייתה מוזיקה טובה בבוקר...

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

מי יחליף לי את ההתכוננות לבצפר עם הוומבאטס,מי?

GD ROCKS

New member
../images/Emo7.gif

חחח היום הדלקתי את הטלויזיה ובשיא התמימות חשבתי שאולי הם לא הורידו אותו..
אחאח אני שונאת אותם. זה יהיה כזה מוזר לא ללחוץ 78 ישר איך שאני מדליקה את הטלויזיה...

litaf1

New member
את שומעת מגדת'?? יאייי חשבתי שאני היחידה פה

אף פעם לא שמתי לב לחתימה שלך..
יש לי את המספר טלפון שלו.. של דייב מאסטיין
הוא פירסם אותו פעם במייספייס שלו כי הוא התערב עם חבר שלו שיגיעו אליו 20 אלף סמסים וטלפונים או משו כזה
איזה מלךךך חחח שלחתי לו סמס
אבל הוא לא החזיר (
)

חחחח הוא בטח החליף מאז מספר

אני חולה על הלהקה הזו ועל דייב, למה את לא בפורום הרשמי? היום יש הרבה דרכים לדבר עם הלהקה =]

חחחח הוא בטח החליף מאז מספר, חחחח הוא בטח החל

אני חולה על הלהקה הזו ועל דייב יותר מעריכה את המוזיקה דייב פשוט אומן, למה את לא בפורום הרשמי? היום יש הרבה דרכים לדבר עם הלהקה =] חחח חפרתי......

litaf1

New member
חחחח לא נורא.. ולא ידעתי שיש פורום רשמי!! ../images/Emo2.gif

שלחי שלחי את הכתובת! חחחח

למעלה