MTV2 ז"ל

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifעוד משהו.

אין יותר את Challenge Churchil או את Sheila's Wheels! מה אני אעשה בלי פרסומות הביטוח הבריטיות המדהימות האלה?

../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

וזיין לואו.
כמו ההוא בוואלה, בחיים לא חשבתי שאני אתגעגע אליו.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתקשיבו../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בבקשה תגידו להורים שלכם להתקשר ליס ולצעוק עליהם או לאיים שיעזבו את החברה בגלל הערוץ אולי זה יעזור! זה הערוץ היחיד שאני רואה והערוץ הכי שווה ביס ת תעשו את זה בבקשה!

t a o t a o

New member
../images/Emo26.gif

הבוקר סבא שלי התקשר לצעוק עליהם קצת וקיבל את התגובה הלקונית של "אין לערוץ ביקוש", אז הוא שלח אותם לבדוק את האינטרנט והעיתונות ואז להחליט אם יש ביקוש או לא. במשך אותה שיחה, הקעקוע של "YES" שיש לי ( שהוא במקור מחווה לשיר של המניק סטריט פריצ'רס) הפך להיות הלוגו של החברה כאות למסירות וחוסר הרצון שלנו להתנתק מהם ולעבור להוט, אבל זה לא הפריע להם להמשיך עם המנטרה הידועה. בתור מחאה אמרתי לה להוריד את חבילת המוזיקה כולה כאן (סבא וסבתא שלי לא ממש אנשים של MTV) והיא אמרה שהיא לא יכולה. אפילו את זה הם לא יכולים לעשות כמו שצריך. *סניף*

את מחוייבת, אז הם לא יכולים

אם זה היה בשליטתי כל העניין מזמן היה לי הוט, למרות שאני לא אוהבת את הוט רק בגלל השירות ה"מעולה" שיש להם

t a o t a o

New member
ההתחייבות כבר מזמן לא בתוקף

זה משהו על זה שעל פי איזה מבצע שיש להם כל החבילות בבית הזה פתוחות והיא לא יכולה פתאום לסגור את אחת החבילות. בסדר, הגיוני, אבל היא מנעה ממני את הצעד המחאתי היחידי שיכולתי לנקוט בו. בין כה החבילה מוזיקה פה היא בחינם, מה אכפת לה לסגור את זה בשביל הסטטיסטיקה? שיראו שהלקוחות לא מעוניינים בחבילה הזאת בכלל בלי הערוץ, כדי שיבינו כמה M2 חיוני. בטח שהם לא רואים שיש לו ביקוש אם הם לא נותנים לנו להראות. (ושוב, כל השיחה הזאת היא על המנוי אצל סבא וסבתא שלי, שממש לא מזיז להם אם יש ערוצי מוזיקה או לא. הם בטח לא יושבים לראות את המצעדים או משהו, אבל זה עניין של עקרון).

הטלויזיה שלי כבויה!!!!

היא דלוקה על MTV2 בשעות האלה באסה רצח, יש ערוצים עם פחות רייטינג מזה ולא מורידים אותם!!!הקטע הוא שאני לא יכולה לעבור להוט חחחח כי תמיד ירדתי על מי שהיה לו הוט בגלל השירות החרא שלהם חחח, ירקתי כל פעם שראיתי אוטו של הוט עכשיו אני יעבור אליהם?!

יואווו כמה יס יכולים להיות מפגרים?

עם כל העצומות, הטלפונים, ההודעות והכתבות הם עדיין לא הבינו שלערוץ כן יש רייטניג!? אוי אוי אוי בזמנים כאלה אני שמחה שיש לי הוט

Incubus Creep

New member
../images/Emo7.gif לפחות הקלטתי 120 דקות..

עכשיו בדיוק שמתי את ההקלטה ברקע וזה כמעט כאילו הערוץ עוד משדר.. בעקרון הורים שלי מסכימים לעבור להוט אבל אני לא אוכל לשרוד בלי כל היס סטארס): מה לעשות, אני מכורה.. אבל אני אנסה להמשיך לעקוב באיטנרנט.. מי יודע, אולי יס עוד יחזירו את הערוץ בעתיד

אנחנו מחוייבים אליהם זה הבאסה ולא מזמן חידשנו

אז ככה שאנחנו תקועים איתם, האמת שאני לא רואה משו מיוחד ביס חוץ מאקסטרים מייקאובר ולפעמים כל מה שקשור לרוק ומטאל ביס דוקו

אני אומרת צריך לשלוח להם את כל הכתבות באימייל

כל הכתבות שכתבו בעיתונים ובאינטרנט על הורדת הערוץ, צריך לשלוח להם!!!

Lyla Bellamy

New member
הם בטח ראו

הם יודעים בערך כל דבר שרושמים עליהם הם פשוט לא שמים זין כי אכפת להם מכסף יותר מדי וזה עצוב

מה נסגר בסוף עם כל העצומות והכל?!

אסור להיכנע ליס אנחנו צריכים לעשות משו בנידון לא סתם פתחו עצומות וכתבו כתבות!!

למעלה