MTV2 ז"ל

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלחבר שלי יש יס..

וזה מבאס עכשיו לשבת אצלנו ולא למצוא שום דבר לראות בטלויזיה כי הורידו את הערוץ!#@#$% בהוט עדיין נשאר, נכון? לא הספקתי לבדוק בבוקר כי רצתי לאוטובוס למתכונת ><"

ארגגג

מסתבר שיש לנו מבצע כזה שכל החבילות פתוחות ואני לא יכולה לבטל את החבילת מוזיקה\: אוף לא עבר עדיין יום אחד ואני כבר משתגעת! הטלויזיה פתוחה כרגע על מרתה סטיוארט!! מרתה סטיוארט פור פאק סייק!! אני שונאת אותם

ReaLostprophet

New member
לי יש יס ../images/Emo7.gif

אבל יש סיכוי שאנחנו עוברים להוט!!! אם אנחנו לא אני אכנס לתקופת דכאון עמוקה... mtv2 זה חלק מהחיים שלי.

HadasBud

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif

יאללה תעברו בהמונכם להוט העיקר לדפוק את יס

Djerry

New member
משתתפת בצערכם ../images/Emo201.gif

מה עם כל העצומות והמחאות וזה? לא עזר?

M a a y a n K

New member
../images/Emo16.gif

לי יש יס. זה פשוט זוועה... יש בי עוד קצת תקווה שכל הכתבות האלו בעיתון יעוררו איזה באז ואולי יחליטו שבכל זאת כדאי להחזיר את הערוץ כי להוט אני לא יכולה לעבור.... תחשבו ש90% מהפינות פה כבר לא רלוונטיות לצופי יס...זה פשוט עצוב.

בקשר לפינות..../images/Emo223.gif

נראה לי שאני אתחיל לפרסם כל שבוע בערך את השירים החדשים שיוצאים בערוץ ויוסיף קישורים לקליפים, ואמנם זה לא אותו דבר אבל סתם שיעזור לכם להתעדכן גם מצעד השירים יכול להיות רלוונטי באותה צורה, זה שאין את הערוץ זה לא אומר שצריך להתנתק מכל המוזיקה החדשה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gif

אני מתכוונת להכנס לאתר של המייספייס צ'ארט כל פעם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני אמורה לעשות את מצעד השירים..

הכנתי כבר רשימה של 18 או 19 שירים ואני צריכה למצוא עוד שניים ולשים כאן את המצעד. אז אני מקווה מחר.

ReaLostprophet

New member
רעיון טוב

כבר מתחיל לעצבן אותי לשמוע vh1 כל היום כי אין ערוץ מוזיקה נורמלי ורק שם יכול להיות שישימו משהו טוב לפעמים [בד"כ זה לא שירים שהיו בערוץ אבל בסדר]

למעלה