My friend and me

y2in1

New member
My friend and me

Do you think I should get him a Cristmas present??1 We dated twice. Talked on the phone for months. Like each other a lot (well me at least)1 I know he's not going to get me anything for Hanuka for sure Maybe just a card? But what a Jewish girl says to a Cristian boy in a card??1

מה הבעיה?

רושמים על הכרטיס ברכה "Marry Christmas" (או שיותר נכון, סביר להניח שזה כבר רשום על הכרטיס, אז מה שנשאר לך זה להוסיף עוד איזה ברכה "אישית" או סתם חתימה..). או שפשוט תרשמי Feliz Navidad

../images/Emo6.gif

בשביל הניירת

newbie7

New member
התייחסתי להמלצה של האלוף

להתחתן עם כריסטמס.. לא ידעתי שלכריסטמס יש ניירת.... מקסימום עגלה.

newbie7

New member
הוא דני

או שוודי. או פיני. או נורווגי. לא יודע מה מצב הניירות שלו, אבל העובדה הוא שהוא נכנס דרך הארובה. מן הסתם בורח מהשלטונות.

billc

New member
אפשר להתפשר באמצע

תיקני כותנת לילה שקופה, תלבשי אותה, תצלמי את עצמך, שימי במעטפה ותכתבי ג'זס לאבז יו, כם תונייט אנד סי

y2in1

New member
../images/Emo13.gif nice... we haven't slept

together yet, but i will pu a picture of myself, for sure dressed obviously do you think it's nice?1

Mירב

New member
תגידי

מה זה כל האחדים האלה שאת תוקעת כל הזמן?1 זה הסמל המסחרי שלך או משהו כזה?1

zelig0n

New member
../images/Emo12.gif וואלה ... ?

אפילו בגילי המופלג אני מתחיל להתחמם רק אחרי 4 מספרים

y2in1

New member
Explenation, 1

this sentence would look like this...1 or this sentence would look like this...

Mירב

New member
אז שימי לב!

כשאת כותבת הודעה למטה כתוב "תחילת קוד" ו"סיום קוד". כך כותבים באנגלית ב

Mירב

New member
חחח אם הייתי "המורה"

הייתי אומרת לה גם לכתוב למחר מאה פעם Explanation

זה נשמע לי מוכר....

הבעיה היא, שכשאין מקלדת בעברית, ורוצים להשתמש באופציית "הוספת תגובה מהירה" כי הרשת לא יציבה או משהו כזה (כמו האלחוטי אצלי בדירה, שבתקווה ישתפר אחרי שניסינו לסדר אותו היום) אז אי אפשר לכתוב "הקוד" ו"סקוד". מה שאייל הציע לי אחרי שנזפתם בי קבוצתית היה לשלוח לעצמי מסר אישי עם הקוד וסקוד ולעשות COPY-PASTE זה עובד די טוב (תודה, אייל ). כמובן שעכשיו אני בעברית כי חופשת סמסטר וגם אני חולה- אז אני בבית, אז סוף סוף אפשר להסביר למה וכולי. ולגבי מספרים- יצא לכם/ן שמישהו/י שכמעט שכבתם/ן איתו שמע את המספר שלכם ושינה את דעתו?

אע?!

מישהו כמעט שכב איתך ואז שמע את המספר (יענו עם כמה אנשים שכבת) ומיד שינה את דעתו? פששש.... אז אני מניח שיש פה כמה אנשים בפורום הזה שהם באמת בצרות....

לא. לא קרה לי באופן אישי.

היה מצחיק אם היה קורה- רוב אנשים משועשעים מהמספר שלי בדרך כלל. אבל אתמול זה קרה לחבר טוב וסתם תהיתי. זה נשמע לי LAME וקצת סוג של תירוץ..אני לא יכולה לדמיין למה זו תהיה סיבה לא לשכב עם מישהו, אם כבר אז ההיפך

למעלה