My friend and me

דבר ראשון- מי רוצה להיות "אישתם"?

דבר שני- לי זה מעולם לא היווה בעיה- אלא להיפך, יתרון ניכר. מכאן באה השאלה במקור, כי אחד מחברי פתאום נתקל במישהו שזו היתה בעיה עבורו, והופתעתי קצת. חוצמזה- מישהו שיש לו בעיה עם מי שאני והצורה שבה אני בוחרת להעביר בה את הזמן (כולל סקס, ככה זה) אז לי יש בעיה להיות איתו.

Ronit FL

New member
זה לא קשור אלייך

זה לא חשוב מה את חושבת. זה קשור אך ורק בהם, בגברים. ממרומי גילי המופלג אני יודעת שגברים לא אוהבים שנוגעים להם ב"צעצוע", בדיוק כמו ילדים קטנים. בגלל הפתיחות שאנו חיים בה היום, הם לוקחים בחשבון שהם לא יתחתנו עם בתולה אבל מכאן ועד להתחתן עם מישהי בעלת היסטוריה מכובדת במיטה, המרחק הוא רב. זה כמובן, במידה וידוע להם המספר. יש כאן אלמנט של השוואות, בדיוק כמו שהם מודדים את האורך של "שמוליק" הם בהשוואה דמיונית עם כל ה-54 הקודמים. כשלא ידוע המספר, זה עובר בשקט, בבחינת "זה לא קרה אם לא דיברנו על זה", קרי, הדחקה והם אלופים בזה. את יודעת מה, זה בערך כמו שגבר יגלה שהחברה/האשה שלהם בגדה בהם, מרבית הסיכויים שהם יפרדו/יתגרשו רק בגלל העובדה שמישהו נגע להם ב"צעצוע" והם יפרדו ביוזמה שלו. תחשבי שרוב הכינויים הם לנשים: שרלילה, מזרון קבוצתי/פלוגתי, נימפומנית וכד', כמה כינויים דומים את מכירה שמופנים לגברים? אני לוקחת בחשבון שמה שאני כותבת נשמע לא פחות מפרימיטיבי, אבל המסקנות האלה שלי הן מדברים שחוויתי או שאנשים סביבי חוו. לא המצאתי כלום ממה שכתבתי. זה עצוב, הלוואי וזה לא היה כך. תהיי צודקת וחכמה. תעשי מה שבא לך, רק אל תראי לו את הטבלה...

למה לא?

זה מה שעשו אצלנו בשיעורי נגרות בכיתה ח' כמעט כל הזמן- מה עוד עושים עם סרגל?

לא יודע מה עשו אצלכם בשעורי נגרות.

אצלנו רק בכיתה ח' היו שיעורי נגרות, וגם זה היה רק חצי שנה (בחצי השני היו שיעורי ימאות, שם למדנו להשיט קייאקים, סירות מפרש וכ'ו). ובשיעורי הנגרות המצומצים בנינו גריל (שהחזיק בדיוק חצי "על האש" לפני שהגחלים עשו בו חור...). בשום שלב בשיעור אני לא זוכר שמישהו שלף את השמוליק שלו למדידות.

אני לחלוטין מבינה מה את אומרת

אבל באמת באמת שרק מסיפורים. אני לגמרי מאמינה שחווית את זה, אבל בו בזמן שמחה לספר לך שיש אפשרויות אחרות. חלק נכבד מהבחורים איתם שכבתי (נקרא להם "אלו שאת שמם אני יודעת/זוכרת" לצורך העניין) נשארתי איתם בקשר חברי (תלוי אימייל רוב הזמן, אבל כשאני/הם ביבשת הנכונה- הם עלולים לקפוץ לביקור, לשמחתי). העניין נוכח בחיי, והיה נוכח גם במשך 4 שנות (אמאל'ה) מערכת היחסים היחידה שלי. וממש לא היה לו אכפת. ואם היה לו אכפת- אז לא הייתי יכולה להיות איתו. והוא דווקא היה היחיד שאני זוכרת ששאל את שאלת ההשוואה, וכתמורה לתעוזה הוא קיבל תשובה כנה לחלוטין. ככה אני חיה- קלפים על השולחן. אולי זה נשמע קיצוני, אבל SO FAR זה לא מאכזב. לגבי הכינויים וה"צעצוע"- היתה בחורה אחת שקראה לי בשם לא מחמיא בנוגע לזה, זה היה במסגרת קבוצתית והאנשים מסביב ירדו עליה כל כך חזק שהיא סתמה לשארית הערב. חוץ מזה- זה ישמע מצחיק, אבל איכשהו יצא שהייתי רק עם בחור ישראלי אחד , ולא ממש הייתי רווקה ובישראל כבר הרבה שנים, כך שהתענוג של להקרא "מזרון קבוצתי" נחסך ממני.

סלסרו

New member
עכשיו בטח שאני לא יכול להתחתן איתך

אני לא מתחתן עם בחורות שהיו להן פחות מ93.

זה אלי?

כי דווקא היה שבוע חלש, אני אצטרך הארכת זמן (אני אביא פתק מהמאבחנים) וברצינות (טוב כמעט)- כמעט כל מי שאני מכירה מחוץ לעיר והשאר ספונים עם משפחה/ בני זוג וזה כולל 3 שותפות משוגעות שפתאום החליטו להתביית. הדבר הכי קרוב לסקס כרגע זה כשהקוד שאני כותבת פועל אחרי פחות מ10 נסיונות. ד"א נילס בוהר הולך ישר לגוגל (לא שמתי לב עד עכשיו) ועדכנתי את האתר- אם בא לך להעיף מבט (ראית פורטפוליו..זה תוצרי הסמסטר במחלקה "הסגורה" שלי): community.mfaca.sva.edu/~moran

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי זה טוב. גרוייצה מציאצ

newbie7

New member
המלצה חמה

לא שאני מנסה להתערב בחייך, אבל אני מציע לך לפחות לשקול חיסון. מנסיון (של ידידה קרובה, שהיתה פעילה למדי..) סרטן צוואר הרחם בגיל 27 זה ממש לא כיף.

חיסון לסרטן?

אני חייבת להגיד שזה דבר די נורא לדעת. אני לא יודעת מה בדיוק הקשר, אבל אני כן יודעת (וכן , זה יכול להשמע טפשי) שמעבר לגבול מסויים אני לא אחיה את חיי מתוך פחד מסרטן. אבל תודה על המידע (אמרו לה שזה בגלל שהיא פעילה מינית?? עד כמה העניין הזה מבוסס?)

newbie7

New member
החיסון הוא לוירוס HPV, לא לסרטן

וכן, הוירוס הזה מועבר במגע מיני, וכן, אחוז גבוה של מקרי הסרטן הספציפי הזה (70%) נגרם מהוירוס (שהוא בעצם משפחה גדולה של וירוסים). החיסון זה דבר חדש וכיום מתחילים לחסן בו נערות בשנות העשרה המוקדמות שלהן, לא ברור אם הוא יעיל לבחורות מבוגרות (ופעילות יותר). לא הצעתי לך לחיות בפחד, אבל זה שכביש זה דבר מסוכן, לא אומר שלא צריך להסתכל לצדדים לפני שחוצים אותו.

טוב אז בדקתי את העניין קצת

בגוגל , אתר הFDA וממקורות אחרים, ובאמת שווה לבדוק את עניין החיסון (בתור הבא אני אשאל על זה). לא יודעת למה, אבל האופן שבו העלית את זה, והקונטקסט לא מצא חן בעיני, אולי בעיה שלי, בקריאה מוטעית בין השורות, אבל זה נשמע מאוד אפוקליפטי. אני מסכימה שצריך להזהר ולהיות מודעים (וכן, תודה על המידע- עכשיו אוכל לטפל בנושא, לא ידעתי על זה קודם) אבל צריך לדעת גם לא לשפוט, להתנשא ולהיות נביא זעם וגם לא להטיף , גם אם דרך הטון של הכתיבה, אצלי לפחות זה מפתח אנטגוניזם. אבל שוב, יכול להיות שזו סתם אני. אז שוב תודה.

למעלה