My friend and me

תפארת24

New member
אם שואלים עם כמה שכבת

מן הסתם אומר שכן איכפת. אם שכבת עם הרבה גברים הסיכוי לזוגיות עם אותו אדם ששואל פוחתת.

תפארת24

New member
למה יש פה אנשים בפורום שהם בצרות?

מרגיש אחד מהם?בנות דווקא רוצות גברים מנוסים

תפארת24

New member
התגובה היתה לאיש הכחול חחחח

אולי שגברים יענו על השאלה. ראיתי פה תגובה של מישהו שכתב שהוא לא היה רוצה בת זוג יותר מידי מנוסה. חחח כשיש קצת זמן אני קוראת פה. אני כבר יוצאת לכיוון אוקלנד, אם יש פה אנשים שגרים באזור אשמח להפגש

השתגעת?

כבר שלוש רעידות אדמה הרגשתי בשלושת הימים האחרונים כשמוקד הרעש היה אוקלנד-ברקלי. (הבוקר ב 9:20 הייתה האחרונה שבהם....) אם את רוצה להיפגש אז עדיף במקום יותר "בטוח....."

newbie7

New member
אתה בטוח שהיו אלו רעידות אדמה?

ולא השכנים מלמעלה? אצלנו לא הרגישו כלום...

newbie7

New member
אוקי אוקי

במפה שלי זה עדין נחשב ריבוע קטן... כמובן שהמרחק מהאפיסנטר משנה..

newbie7

New member
ומבחינה רשמית זה בהחלט MINOR

ולא משנה כמה רעדה לך המיטה, כל עוד התמונות לא נפלו, זה לא נחשב.

טוב, אני אחכה שהתמונות יפלו...

תהיה רציני, חתולה בורחת לכיוון שלי זה לא מפחיד? היא פשוט ברחה לכיוון שלי חצי דקה לפני רעידת האדמה....! ואם כבר, אני אשאל אותך שאלה. פה קוראים לסולם רעידות האדמה "מגניטוד" ואילו בארץ קוראים לסולם "ריכטר". למה ריכטר לעזאזל?!

טוב, מצאתי את התשובה...

והיא שהשיטה למדידת רעידות אדמה פותחה ע"י הגאולוג צ'ארלס ריכטר (Charles Francis Richter) בשיתוף עם בנו גוטנברג (Beno Gutenberg), שניהם מהמכון הטכנולוגי של קליפורניה ("קאלטק"). ומכאן בא השם "סולם ריכטר". כיום הגאולוגים משתמשים בסולם עוצמה (magnitude) במקום השיטה של "ריכטר". (אני חייב לציין שהופתעתי לטובה מהסיבה, ובכל מצב הסיבה טובה יותר מהתירוץ שמצאתי לקריאת הלווין הישראלי "עמוס"...)

Mירב

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif

לא התכוונתי לנזוף, זה פשוט הרבה יותר נוח לקריאה, בתור מעצבת גרפית או מה שזה לא יהיה אני בטוחה שאת חייבת להסכים איתי. החלמה מהירה!

אני לא חייבת..אבל אני מסכימה

לעומת זאת, אני לא נותנת לזה משקל כבד עד כדי כך, כי הממשק ממש לא נוח מהבחינה הזו. ותודה- זו כוס השוקו הוירטואלית הראשונה שלי. ואני אוהבת שוקו.

Ronit FL

New member
אוחח התמימות התמימות

שלא תביני, אני באופן אישי חושבת שאין בעיה עם מספר השותפים לסקס, הבעיה היא עם הגברברים שלא מתעלפים מהרעיון שאישתם היתה עם "יותר מדי" גברים. איך אני אומר את זה, זה לא ממש ישמח את בחיר ליבך לדעת עם כמה היית....

Mירב

New member
אוי, הנוער, הנוער של היום

זה לא מה שהיה לפני 20 שנה...|סבתא|

תפארת24

New member
זה לא התמימות../images/Emo8.gif

ואת צודקת במאה אחוז Ronit FL שבת שלום ומרי קריסמס לכולם, אני נוסעת עוד שעה לבקר משפחה באוקלנד, וחייבת לעשות את הסידורים האחרונים איזה כיף לי

למעלה