Nשחק חWT- הY!נה והתJ!Nה

NP16

New member
עד עכשיו הסכמתי איתך לגמרי.

פה בקטנה,אני מעדיף את התמונת פיל של ג'ואני,את התמונה בובה של ג'ואני,ותמונה הבובה של דניאל על הפיל של דניאל. אבל סה"כ אמרת 2 תמונות טובות
הבתולת ים בכלל.

מזלללללללל ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gifסגידה**

התמונההה המושלממממממממתתת של האלוהיית הזאת הצילהה את כל התמונות ששמת למעלההההה אולי בכל זאת יש לך טיפה טעם XD: סגידההההה

NP16

New member
לגמרי אחת התמונות אבל,../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני אישית מעדיף את הקאבר גירל שלה שזה באמת תמונת העונה בשבילי. ניסיתי שנה להעלות את זה לא הלך לי,לא יודע מה עובר על המחשב שלי היום..

NP16

New member
זאת הכי טובה לדעתי שלה,../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ביחד עם הסלבריטים. פאק,איזה הבדל בינה לבין יוג'ינה >>

efif1212

New member
עונה 8 ../images/Emo58.gif

מבחינתי- כל התמונות של ג'זלין
. המתמודדת עם התמונות הכי מדהימות שיש בהיסטורית הטופ מודל. התמונה הזאת היא אחת היותר אהובות עליי
יצירת אומנות לשמה.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

ואין לשכוח את התמונה של רנה אחרי שהיא שתתה את הרעל, הוא התמונה של רנה בשחור לבן שטיירה צילמה. או הגבר של נטשה [שדומה לסאבלימינל], או הממתקים של ג'ייאל ושרה... לא חסרים פוטושוטים טובים בעונה הזאת. ^^;

NP16

New member
אני מבין איך אדריאן זכתה,אבל צודקת../images/Emo45.gif

עונה 4../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יצירת אומנותתתתתת התמונה הזאת זה פ=ל=אאאא מדהימההההה מדהימהההההה... ה=====תמונה של עונה 4 ואחת היפות שראיתיייייי שיחקה אותה עם תמונה גאוניתתתתת מכף רגל עד לאצבע שמחזיקה תקרםםםם

עונה 5 התגלמות היופייייייייייייייי../images/Emo47.gif

של ניקולללללללללללללללללללללללללללללללללללללליייי המדהימהההההההההההההההההההההה ה==הגדרה של יופיייי

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifוכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

חיוך המילניוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ותמונות השנהההההההההה **סגידה** ANTM is............ NICOLLLLLLLLEE

עונה 6666666 ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

|
כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מלכתתתתתתת המלכותתתתתתתת מושלמת המושלמותתתתתתתתתת והתמונה הכי יפה בהיסטוריה של התחרותתתתתתתתתת היאאאאאאאא..... דניאלווווווווווווהייייייייייייייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתת על הפיללללל... **סגידה** שילוב של פנים מושלמותתתתתתתתתתתת עם גוף אלוהיייייייייייייייייי אין כאלה תמונותתתתתתת

למעלה