התמונות האהובות עלי ../images/Emo13.gif
גם אני לא אעלה אבל אתן כמה דוגמאות לתמונות שאהבתי. עכשיו כשאני קוראת, זה די מסודר לי לפי פייבוריטיות... מה אני אשמה שהפייבוריטיות שלי מצטלמות טוב? עונה 1- אני ממש בקושי זוכרת משהו מהעונה הזאת, אבל אגיד שהתמונות של שאנון ואדריאן מהפרק האחרון ממש יפות, בעיקר של שאנון. עונה 2- שנדי
הכל. בעיקר את הקאברגירל עם הפרח בשיער, בקולוסיאום, חווה "ציורי גוף"
התמונה עם יואנה... עונה 3- ניקול מהפרק הראשון (בגד ים), ביוטי שוט של ניקול, קאסי, נורל. טרנטולה- אווה, ניקול. לי ג'ינס של נורל, אן וניקול (מזהים מוטיב?...) בקיצור ניקול מאד חזקה. עונה 4- קיילן קיילן קיילן
זעם, חייזרים, מכונאית (ככה אומרים?) מכונאית גם של טטיאנה. "גוט מילק" של הרבה- בריטני, נאימה, רבקה, מישל (כמה שהאיפור הזה היה יפה לה יותר מהמציאות!)... בריטני וקיילן בטבע עונה 5- לא חשתי אהבה יוצאת מגדרה לאיזושהי תמונה מסויימת
אבל היו תמונות טובות- מסכימה שהתמונה של ניק בתור הודית יפהפייה. הקאבר גירל של ניקול וניק- אהבתי את שניהם. גם את ניקול בתמונה של סיקרט. בפרק הראשון כשהן הצטלמו לגיבורות על- בשלב הזה עוד אהבתי את ג'יילה, ואני עדיין חושבת שהתמונה שלה שם מאד טובה. הפוטושוט הכי יפה בעונה הזאת זה בפרק השני, כשהן הצטלמו בטבע/חווה והשוו את התמונות זו לזו- יצאו הרבה תמונות טובות כמו של ניקול וניק למשל, וגם קייל
עונה 6- העונה עם הפוטושוטים הכי מוצלחים. ג'ואני- הכל (בתור אמא, בתולת ים, עם בגד ים, בובה, סינדרלה, פיל וכו'. הכל.) מהנסיכות אהבתי גם את ג'ייד כיפה אדומה ודניאל שלגייה ("סנואו בלאק"
). דניאל זמרת. דניאל ופורונדה בובות. על עונה 7 אני לא אענה, אבל אהבתי שם די הרבה תמונות למרות שהפוטושוטים היו פחות טובים מעונה 6. אבל עדיין, בעיקר אהבתי תמונות של הפייבוריטיות שלי...