Nשחק חWT- הY!נה והתJ!Nה

../images/Emo41.gifטעם קצת שונה...

את רציניייייייייייייייייייתתתתתתתתתת!?W#@!$?@

טוב הנחש של אדריאן חזקההההההה רצח הטבע של בריטני יפה ושל ניקול 100ממתתתתת אבל שאני שמתי פי מיליון יותר יאפותת והשאררררר??? שמע ישראלללללללללל נראלי אני לא יאהב את עונה 8 עכשיו אין לך טעם כמו שלי XD!#$@#

חחחח אל תדאג../images/Emo6.gif

אלה סתם תמונות שאהובות עלי אישית כי התחברתי אליהן עונה 8 תהיה אהובה עלייך, בלי שום קשר לטעם שלי בתמונות

mikmikonet

New member
דווקא מסכימה לגבי הרוב ../images/Emo13.gif

שנדי
, אווה, בריטני, יואנה.
אדריאן אחלה וגם ניקול. תמונה טובה של אמנדה למרות שעוד לא התאוששתי מהמהפך המזעזע שעשו לה. תמונה די חלשה של ננה לדעתי, והתמונה של ג'ייד- לא אהבתי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אין לי כח לשים תמונות

עונה 1-אדריאן עם הנחש עונה 2-שנדי בקלוסיאום עונה 3-הקאבר גירל המושלם של אווה עונה 4-הקבר של קיילין ובריטני עם הבוץ עונה 5-ניק בניתוחים פלסטיים וניק ההודית עונה 6-הבובות של ג'ואני ובתולת הים של ג'ואני מכאן ספוילרים
עונה 7-תמונת השיער המשוגע של מישל,תמונת הקרקס של קארי די,תמונת המפורסמים של קארי די,תמונת המים של קארי די,תמונת המפורסמים של מלרוז,תמונת המים של מלרוז,תמונת השיער המשוגע של מלרוז עונה 8-תמונת התליין של ג'זלין,תמונת הוורידית של ג'זלין,תמונת המוות של רנה. עונה 9-תמונת הטיפוס של ג'נה,תמונת המכונית של ג'נה,תמונת העץ של ג'נה,תמונת הטיפוס של הת'ר זה מה שזכור לי כרגע

KrIvInE

New member
מסכים עם כל מילה ../images/Emo58.gif

חוץ מתמונת הטיפוס של הת'ר שטיפה פחות אהבתי. מה עם הקניבל של אייג'יי? תמונה מדהימה. :) אחלה טעם [;

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif אוי לגמרי ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif עונה7

התמונת קניבל של אייג'יי מושלמת. תוסיפו גם את התמונת ג'ינס של ניקול שיצאה מושלמת ברמות.
לעונה 8 וגם התמונה הסקסית בחוף של נטשה שהפתיעה אותי בטירוף ויצאה מדהימה.

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo209.gifמנסה להיזכר..

עונה 3- הקאבר גירל של אווה, והתמונת עכביש. עונה 4- כל התמונות של בריטני
במיוחד הטבע. עונה 5- התמונה של ניקול עם המוזרים האלה, והשחור-לבן שלה. התמונה של הקורבן אופנה של ניק, והתמונת ניתוחים פלסטים שלה. עונה 6- בתולת הים של ג'ואני, הכי יפה העונה.
עונה 8- תמונת הממתקים והתליין של ג'זלין. התמונה של נטשה של הפוטושוט הראשון, והתמונות על החוף. עונה 9- התמונה של ג'ינה והת'ר בבנין הגבוה..

mikmikonet

New member
התמונות האהובות עלי ../images/Emo13.gif

גם אני לא אעלה אבל אתן כמה דוגמאות לתמונות שאהבתי. עכשיו כשאני קוראת, זה די מסודר לי לפי פייבוריטיות... מה אני אשמה שהפייבוריטיות שלי מצטלמות טוב? עונה 1- אני ממש בקושי זוכרת משהו מהעונה הזאת, אבל אגיד שהתמונות של שאנון ואדריאן מהפרק האחרון ממש יפות, בעיקר של שאנון. עונה 2- שנדי
הכל. בעיקר את הקאברגירל עם הפרח בשיער, בקולוסיאום, חווה "ציורי גוף"
התמונה עם יואנה... עונה 3- ניקול מהפרק הראשון (בגד ים), ביוטי שוט של ניקול, קאסי, נורל. טרנטולה- אווה, ניקול. לי ג'ינס של נורל, אן וניקול (מזהים מוטיב?...) בקיצור ניקול מאד חזקה. עונה 4- קיילן קיילן קיילן
זעם, חייזרים, מכונאית (ככה אומרים?) מכונאית גם של טטיאנה. "גוט מילק" של הרבה- בריטני, נאימה, רבקה, מישל (כמה שהאיפור הזה היה יפה לה יותר מהמציאות!)... בריטני וקיילן בטבע עונה 5- לא חשתי אהבה יוצאת מגדרה לאיזושהי תמונה מסויימת
אבל היו תמונות טובות- מסכימה שהתמונה של ניק בתור הודית יפהפייה. הקאבר גירל של ניקול וניק- אהבתי את שניהם. גם את ניקול בתמונה של סיקרט. בפרק הראשון כשהן הצטלמו לגיבורות על- בשלב הזה עוד אהבתי את ג'יילה, ואני עדיין חושבת שהתמונה שלה שם מאד טובה. הפוטושוט הכי יפה בעונה הזאת זה בפרק השני, כשהן הצטלמו בטבע/חווה והשוו את התמונות זו לזו- יצאו הרבה תמונות טובות כמו של ניקול וניק למשל, וגם קייל
עונה 6- העונה עם הפוטושוטים הכי מוצלחים. ג'ואני- הכל (בתור אמא, בתולת ים, עם בגד ים, בובה, סינדרלה, פיל וכו'. הכל.) מהנסיכות אהבתי גם את ג'ייד כיפה אדומה ודניאל שלגייה ("סנואו בלאק"
). דניאל זמרת. דניאל ופורונדה בובות. על עונה 7 אני לא אענה, אבל אהבתי שם די הרבה תמונות למרות שהפוטושוטים היו פחות טובים מעונה 6. אבל עדיין, בעיקר אהבתי תמונות של הפייבוריטיות שלי...

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo142.gif

הספוילרים בהודעה נפרדת.
עונה 1~ ג'יזל על הנחש. עונה 2~ שנדי בקוליסאום ויואנה בעירום. עונה 3~ תמונת העכבישים של אווה ותמונת הקאברגירל של אווה. עונה 4~ תמונת הטבע של בריטני ותמונת החטא של קיילן. עונה 5~ תמונת הניתוחים של ניק ותמונת הודו של אריקה (השם האמיתי של ניק). עונה 6~ תמונת הבכי של ג'ואני ותמונת בתולת הים של ג'ייד.

Manga136

New member
וה../images/Emo58.gifים. ../images/Emo142.gif

עונה 7~ תמונת הקרקס של קארי די ותמונת השיער הפראי של מלרוז. עונה 8~ תמונת הווירדית של ג'זלין ותמונת התליינית של ג'זלין. עונה 9~ תמונת העישון של הת'ר ותמונת הג'ונגל של ג'נה.

Manga136

New member
אופסי. ../images/Emo142.gif

ניק=אריקה בניתוחים בפלסטיים... (אני מעדיף את השם אריקה)

JoNy Boi

New member
יש לי שאלה כללית

למה כל התחרות מתבססת רק על קאברגירל?

Manga136

New member
עונה 1 היה על רבלון... ../images/Emo142.gif

ועונה 2 על ספורה. רק בגלל קאברגירל הן לא באות לישראל

למעלה