Nightwish Idol- משתתפים.

בהצלחה למי שישתתף :]

הייתי מנסה בעצמי בפסנתר (נראה לי שיש לי תווים למשהו של נייטוויש), אבל גם אם הייתי יודעת לנגן כמו בנאדם אין לי איך להקליט את עצמי. XD

blacknwhite

New member
../images/Emo31.gifטוב, נראה לי שאני לא אשתתף...

למה? ככה... א. אין לי זמן\כוח ב. אין לי תווים\כוח או כישרון להוציא תווים משמיעה... וגיטר פרו זה חרא ג. אין לי דרך להקליט את עצמי ד. אין לי אנשים שיקליטו איתי... בקיצור, אני לא משתתפת. בהצלחה לכל מי שכן משתתף!

Blade Of Fire

New member
../images/Emo45.gif שירה

כמו שציינתי כבר... אבל מה קורה מבחינה לוגיסטית-הקלטות? תאריכים? שעות?

ש נ י1

New member
וגם מה מבחינת

איך שהכל מתנהל... אנחנו מארגנים קבוצות מהפורום או שכל אחד מקליט באופן עצמאי?

וואי אני ממש ממש רוצה,

אבל מבחינה לוגיסטית ומעשית קשה לי להאמין שאני אצליח לדחוס את זה גם עם פולין וגם עם כל החזרות של שאר ההרכבים שלי וגם עם הבגרויות המתקרבות... רק בחופש הגדול

TheImpactBoy

New member
מכות לכולכם.

אפשר לחשוב כולכם מועמדים לגראמי. קחו מקרופון של 20 שקל, תקליטו את עצמכם מנגנים\שרים. ותעלו את זה.

תנסה להיות קצת יותר ספציפי,

להקליט רק את התפקיד של הכלי שלי בשיר? להתארגן על הפקה של שיר שלם? חובה אנשים מהפורום? מתי הדד-ליין? תנסה לפרט יותר ואז יהיה יותר ברור.

TheImpactBoy

New member
העניין הוא,

שהקונצפט לא סגור עכשיו, אני עובד על עם איתי. אני רק צריך לדעת שאתם תשתתפו בזה. אם בכלל.

לדעתי שכל אחד יקליט את עצמו לבד,

רק את התפקיד שלו, שתהיה תחרות של נגיד כל הגיטריסטים לחוד, כל הקלידנים/פסנתרנים/סינטיסייזרים(יש?) לחוד, כל השירה לחוד, וכל הבאס לחוד ותופים בכלל יש? וככה יהיו את הזוכים בכל קטגוריה, כי באמת אי אפשר להשוות בין סולו גיטרה לבין שירה לבין תיפוף. ואז עם הזוכים אפשר לארגן משהו קצת יותר מתקדם ולארגן להקה או משהו.

למעלה