Nightwish Idol- משתתפים.

danduuu

New member
XDDDD איזה עצבני ../images/Emo6.gif

יאללה אנחנו נוסעים לגראמי של שנה הבאה?

ש נ י1

New member
אני יכולה להקליט את עצמי בבית

אבל קחו בחשבון שהסאונד יהיה מזעזע בטירוף! מקווה שלא תתחרשו

אזירפאל

New member
../images/Emo45.gif פסנתר/קלידים

לא הבנתי, אני צריך לנגן את השיר במלואו או רק את התפקיד של הכלי בשיר (ועל איזה שיר מדובר בעצם)?

BlackFader

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif

לא בטוח שיהיה לי זמן במהלך הקורס לזה אבל ננסה, נראה מתי זה יצא לפועל

lacrimosa girl

New member
arggghh

I dont have time for all these activities...=[ ammm if someone wants me for background vocals or piano/ classic guitars it can be posibble, but I dont think that I can do it alone. you know, its difficult! its not like evanescence which have song for only one instrument...NW are more complicated...and song which played with only one instrument gonna sound bad...=/ I think we should record some songs with the full band's instruments...thats the only way its gonna sound good. have a nice day!

lacrimosa girl

New member
ותרגום לעצלים:

עכשיו כשיש מחשב עם עברית
הלוואי שהיה לי זמן לכל הפעילויות האלו...
אם מישהו רוצה שאני אקליט איתו קולות רקע/ פסנתר/ ליווי בגיטרה קלאסית אני זמינה במסרים
אני לא חושבת שאני יכולה לעשות את זה לבד... אבל, אתם ידועים, זה קשה1 זה לא כמו אוו למשל שיש להם שירים לכלי אחד...זה נייטוויש, הם יותר מורכבים מזה...בלי להעליב את אוו כמובן
ושיר שינגנו אותו רק בעיבוד לפסנתר או גיטרה ישמע ממש רע.... אני חושבת שצריך להקליט את השירים כפרויקט פורום...עם כל הכלים שהלהקה משתמשת בהם באותו שיר...הדרך היחידה שזה ישמע טוב. יום נעים! :)

Super Alonit

New member
יופי שתרגמת

אחרת בטח לא היה לי כוח לקרוא
וכן, אני תומכת
יום קסום

ש נ י1

New member
מסכימה איתך

זה בטח ישעמם אותכם בטירוף לשמוע את כל הליווי גיטרה של השיר
אם אי אפשר לארגן הרכב של חברי הפורום, אוליי יש מישהו שמכיר אתרים עם פלייבקים.... זה יכול לעזור

../images/Emo45.gif בס

אנסה להעלות כבר מחר ליוטוב, ואשלח לך קישור במסרים (חה, זה נראה כאילו אני היחיד, וגם ככה אף אחד בטח לא יזהה את השירים דרך הבס. LOL)

למעלה