OC Life Style

NoWords

New member
OC Life Style ../images/Emo68.gif

הייתם רוצים לחיות כמו בסידרה? עם כ"כ הרבה כסף וכזו רמת חיים שאפשר לומר שהיא אולי אפילו מוגזמת? לחיות בידיעה שהמעמד שלך והמוניטין שלך קודמים לכל בשכונה? ולהתחשב תמיד ב"מה השכנים חושבים"? הייתם רוצים להתלבש כמותם, למסיבות ואירועים. ובכלל, הייתם מוכנים להיות חלק מאירועים כמו "הקטאליין" או כל המסיבות צדקה שיש להם שם?.. מה דעתכם על כל זה? בנים בטוקסידו ובנות בשמלות כל שני וחמישי בערך.. והעלאתי רק נושא לדיון- את דעתי בנושא אעלה יותר מאוחר.
אשמח לשמוע את דעותיכם בעניין.

Aviad1987

New member
אחלה דיון

האו סי, כמו סדרות רבות אחרות בעבר, מציגות את העניין הזה בצורה אמביוולנטית (חי חי ועכשיו די לפלצנות). מצד אחד - חיים טובים, בלי מי יודע מה הרבה דאגות (להוציא את הטלנובלה היומיומית של חיינו) הרבה כסף ויציבות. מצד שני - חיים צבועים, מלוקקים ומלאכותיים כמו החצר של הכהנ'ס. אין לי מושג אם הייתי רוצה לגור שם אבל הייתי רוצה שיהיה משהו דומה בארץ.. אם כבר אמריקניזציה אז שיהיה עד הסוף. קיסריה היא בערך הדבר הכי קרוב שיש לנו לזה - להוציא כל הנשפים, הטוקסידואים והבנות שנראות כמו מריסה. יש לנו את הבסיס עכשיו רק צריך לעשות מהפכה חברתית-תרבותית ולמצא איך לשפר את המצב הכלכלי כי זה המפתח להכל

יש ויש...

לכל צד יש משהו טוב..ורע.. טוב.. זה שיש לך בתים מטורפים ומכוניות שלא נראה לי שיש בן אדם שהיה אומר שהוא לא רוצה כאלה .. חופשות כל שבוע בערך.. ומצד שני... רע.. הם מסובכים בחיים של עצמם.. חוץ מהכהנ'ס שמדברים ומסתדרים עם כולם..(כמעט..) כל השאר מסובכים בעצמם.. זאת לא מדברת עם זאת וזה לא מדבר עם זאת וכל החרא הזאת... אז תעשו את הבחירה..חחח וקיסריה לא דומה בכלל למה שהולך שם.. זה כלום לעומת מה שהולך באו סי..

יש ויש...

לכל צד יש משהו טוב..ורע.. טוב.. זה שיש לך בתים מטורפים ומכוניות שלא נראה לי שיש בן אדם שהיה אומר שהוא לא רוצה כאלה .. חופשות כל שבוע בערך.. ומצד שני... רע.. הם מסובכים בחיים של עצמם.. חוץ מהכהנ'ס שמדברים ומסתדרים עם כולם..(כמעט..) כל השאר מסובכים בעצמם.. זאת לא מדברת עם זאת וזה לא מדבר עם זאת וכל החרא הזאת... אז תעשו את הבחירה..חחח וקיסריה לא דומה בכלל למה שהולך שם.. זה כלום לעומת מה שהולך באו סי..

../images/Emo26.gif

(רגע, אבל בלי שום קשר נראה לי שהאיקון הזה דיי נערץ על הפורום) בשיא הכנות, ממש אבל ממש לא היה מפריע לחיות כמותם. קראו לי שיטחית, אבל על נוחיות כזאת קשה לוותר, גם אם היא מהולה בצביעות.

בטח שהיית רוצה

איזה שאלה בכלל, לחיות בבית מדהים מול הים ללמוד בבית ספר שיש בו ברכה ומגרש טניס, ולכולם יש מכוניות מדליקות. ולגביי האירועים כמו הקטיליון- זה אומנם קצת טיפשי, אבל זה דיי כיף להתלבש בשמלות שהם "אובר דה טופ". הצד הפחות טוב אולי בחיים מהסוג הזה-זה העובדה שאם את כבר מגיעה לטופ אז את תמיד צריכה לשמור על המקום שלך שם כי אחרי שאת טועמת מהטוב אז קשה לחזור למציאות של חיים יותר אפורים, זה מה שקרה לג'ולי היא באה משכונת עוני והתחתנה עם בחור עשיר, שג'ימי הפסיד את כל הכסף שלו היא בחרה לעזוב אותו על מנת לשמור על אורח החיים שלה למרות שהיא אהבה אותו. בקיצור מה שאני אומרת זה שכיף שיש הרבה כסף וזה פותח הרבה אפשרויות בחיים אבל מצד שני, הפחד לאבד את הכסף פוגם בהנאה ממנו, ולעומת זאת למישהו שחי חיים רגילים בלי יותר מידי כסף אין כל כך את החששות האלו ואולי זה לטובה...

WonderSinai

New member
נראה לי שכן..

אבל זה מ'זה לא מציאותי.. אם תראו יש סדרה ב-יס וואי שנקראת "לגונה ביץ'-האו.סי האמיתי".. ושמה כביכול זה אמור להיות מה שבאמת יש באורנג' קאונטי.. וזה כאילו כבר די דומה לחיים בתיכון בארץ.. אני מניח שיש באמת כאלה בתי-ספר בארה"ב ושמה הייתי רוצה ללמוד.. נ.ב שמתם לב שכאילו משפחת כהן מפוצצים בכסף אבל לא לסת' ולא לריאן יש מכונית משלהם?!...זה מ'זה מוזר...

נראה לי שפשוט ההורים שלהם לא נותנים

להם כי הם מפחדים או משו חחחח אין לי שמץ...

f10

New member
../images/Emo99.gif טניס בבית-ספר../images/Emo70.gif

ובקשר לזה שאם הגעת לטופ אז צריך להשאר שם
So
וגם אם ג'ולי תמיד תשאר שאחת שבאה משכונת עוני ל O.C. ולכן "נחשבת" קצת פחות בשכונה (למרות שהיא מניפולטיבית והסתדרה שם טוב עם השכנים) - עדיין, עדיף להיות זנב לאריות, מראש לשועלים במקרה הזה (או, עדיף להיות הקשה של הפיצה, מאשר הסטייק פילה של הבשר).

../images/Emo78.gif../images/Emo26.gif

מה שאני אומרת זה, שאתה מגיע לרמת עושר כזו, אתה מתחיל להתרגל לדברים ולקחת אותם כמובן מאליו, דברים כמו מסעות שופינג, מכוניות יוקרתיות, חופשות בחו"ל, בילויים, חברות במועדונים יוקרתיים, שמלות, תכשיטים וכו'. והעניין הוא שלפעמיים אם תעשה טעות קטנה, אתה עלול לאבד את הכל (לדוגמא, מקרה ג'ימי בעונה הראשונה) ושאתה כבר רגיל לכל הפינוקים האלו, זה מאוד קשה, אפילו בלתי אפשרי לחזור ולחיות חיים יותר רגילים ואפורים. ולכן אני חושבת שהחיסרון היחיד בלהיות עשיר היא הפחד לאבד את הכסף.והבאתי לדוגמא את הסיפור של ג'ולי, לפני שהיא התחתנה עם ג'ימי וידעה בכלל שיש חיים אחרים מעבר ל"ריברסייד", היא היתה בן אדם אחר, אחרי שהיא התחתנה איתו וחיה כמה שנים ברווחה וכמעט ללא דאגות כלכליות, הכסף הופך לדבר הכי חשוב עבורה והיא לא מהססת להתגרש מבן אדם שהיא אוהבת ולהתחתן עם טרח-זקן על מנת לשמור על רמת החיים שהיא מורגלת אליה (ואולי אפילו יותר מכך במקרה של קיילב). וכאשר בפרקים הראשונים בעונה השנייה היא מגלה שקיילב נמצא בחקירה משטרתית וזה יכול לפגוע בעסקים שלו, היא עוד פעם נלחצת שלא יהיה לה כסף. בקיצור
לא הייתי מתנגדת לכמה מליונים ...אבל צדק מי שאמר "יש כסף-יש דאגות" (או שזה "אין כסף-אין דאגות"...וואטאוור...אותו עיקרון)

NoWords

New member
המשפט הולך...

אין שכל-אין דאגות אבל זה יכול להתבסס על כל דבר ככה
ואני לגמרי תומכת בדעתך!

mirymoo

New member
אוליי קריסטן(ככה קוראים לה?)ובעלה

ששכחתי איך קוראים לו... לא סומכים על סת בעינייני מכוניות אחרי התקרית במסיבה באחד הפרקים הראשונים.... ואוליי הם פשוט לא רוצים לתת להם יותר ממה שהם צריכים שלא יהפכו לסנובים מעצבנים....כמו רוב התושבים שם

למעלה