OC Life Style

NoWords

New member
הממ..

אני לא בטוחה עדיין אם הייתי מוכנה לחיות ככה, מצד אחד - תענוג אמיתי, למה לסרב לתנאי מחייה כאלה. מצד שני - כמו שאמרו כאן לפניי, זה להגיע לטופ ואז להשתדל כל הזמן לשמור עליו ולהישאר ככה. כאילו כל הזמן צריך לחיות במרדף אחרי המראה שלך והמעמד שלך. זה מחרפן מאוד אני מניחה שבשלב מסוים אתה פשוט רוצה לחזור לנורמליות, לא להיות מוטרד מזה שאין לי מה ללבוש לאירוע הזה והזה. בלה בלה. בסידרה זה נראה מאוד נורמלי אבל במציאות, כשאני חושבת על זה בכל פרק ופרק, זה נראה לי קצת מטורף לחיות ככה. כל הזמן להשתדל. כל הזמן לדאוג שהכל בסדר אפילו כשהמצב לא הכי בסדר. לא יודעת, זה מבלבל מאוד, אני מניחה שהייתי שמחה לחיות בבית כמו של הכהנ'ס אבל גם לא להסתובב עם פלצנים כמו לוק וכו'.
אולי לחיות כמו סת'. להיות די אדיש לסביבה אבל גם להינות ממנה.

f10

New member
מה זה "להשתדל כל הזמן ולשמור עליו

ככה"
. במה כבר הם משתדלים כל כך הרבה, שהחיים שלהם כל כך קשים
הם הולכים לעבודה לעשות כסף (ואם כבר הם יקבלו העלאה, ולא יקצצו להם). נגיד שהם הולכים לספר ולמכון יופי פעם בשבוע - אז
זה כל כך קשה

NoWords

New member
זה כבר נהייה מטורף

היית רוצה כל הזמן להתעסק במראה שלך? לדאוג כל הזמן אם השיער נראה בסדר, הטוקסידו מגוהץ היטב כדי ש.. חס וחלילה לא ירכלו עלייך השכנים או לא יודעת מה
זה מתיש, ושוב- זה מאבד מהמשמעות של להיות בנאדם רגיל לפעמים, אתה מסגל לעצמך אורח חיים כזה ומתרכז בדברים שטחיים רוב הזמן. [לפחות ב-OC זה ככה] "ארץ השמש" סיכמה טוב את הקטע שצריך כל הזמן להיות הגנתי, לשמור על הכסף שלך מחשש שיום בהיר אחד זה עלול 'להיעלם'. תראה, בעיקרון- אני חושבת שזה ממש טוב לחיות בכזו רמת חיים כמו ב-OC אבל לא יודעת אם הייתי מנצלת את זה כמוהם.

f10

New member
זה לא כזה מטורף

כמו שאתם מתארים את זה. לדעתי זה לא מטורף בכלל. גם אני בודק את השיער לפני שאני יוצא מהבית שלי. בדיוק כמוהם. גם אני דואג לתדמית שלי בקרב החברים. בדיוק כמוהם. גם אני בוחר בגדים ולא יוצא מהבית עם הדבר הראשון בארון שלי. בדיוק כמוהם. ההבדל הוא שלהם יש קצת יותר כסף. סתם עשיתם מזה משהו מוגזם.

ayala65

New member
הו . אחלה דיון

וכן . הייתי מוכנה לחיות ככה . צביעות קיימת גם במעמדים היותר נמוכים.. תאמינו לי . אז גם להיות עשירה וגם לחיות באותו מצב? אני אחלה עם זה

daniellena

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo41.gif

צביעות בהחלט קיימת, בכל מעמד שיהיה... אז צריך לסבול טיפה פלצנות פה ושם... אני חושבת שזה שווה את זה...
וכן, אחלה דיון.

invisiblegirl

New member
לא ממש

הייתי בהחלט רוצה להיות מסודרת כלכלית, להרשות לעצמי מותרות, אבל לא כזה עושר כמו שיש בסדרה... זה דבר שגורר איתו הרבה קנאה וצביעות. ולמי יש כוח כל הזמן למסיבות הללו? ללכת וללקק לאנשים שאת לא סובלת. יפה לראות בסדרה, לא לחיות ממש ככה (לדעתי)

NoWords

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif

להיות מסודר כלכלית זה אחלה אבל ברמות כאלה מוגזמות כמו בסידרה - זה כבר עולה לך לראש

איימיס

New member
רעיון לדיון באמת יפה . ../images/Emo26.gif

אני גרה באחד האזורים הכי "עשירים" בארץ, ואם לא "עשירים" אז הם נמצאים במצב כלכלי מוצלח מאוד ואין פה אף אחד שהוא במצב כלכלי רע . יש פה הרבה מסיבות פלצניות והכול כאן נראה טוב ויפה עד שזה מגיע לשיעמום טוטאלי ובמסיבות כל כך טובות של הנוער פה מתחילים לשתות (כמוני למשל) ולעשן בכמויות (לא רק סיגריות ונרגילות) אז כן, כיף פה אבל לפעמים זה מגיע לרמה שחייבים להרוס משהו או לעשות משהו רע כדי שיהיה כאן כיף... ברור שזה לא כמו בתוכנית כל מה שהולך כאן, אבל זה תמיד הזכיר לי את זה ולא רק מבחינת איך שהסביבה פועלת, אלא איך שמתנהגים האנשים והסיפורים עצמם של האנשים... בקיצור, כמו בתוכנית זה נראה לי ממש כיף אבל אם זה באמת נראה לי כמו מה שקורה כאן אז לפעמים ממש לא .

NoWords

New member
צודקת בדברייך

העלאת נק' חשובה מאוד, נוער שחי בכזו סביבת מחייה מאבד מהמשמעות של להיות צעיר ולהינות מהחיים אז הוא פונה לשתייה, עישון, סמים, סקס בגיל צעיר ולא חסרים עוד דברים. כמו מריסה לדוגמא שרואים אותה בבית החולים [כשהיא אושפזה] מדברת עם הפסיכולוגית ההיא והן מדברות על זה שמריסה עישנה כשהייתה צעירה יותר, והיא שותה, והיא כבר איבדה את ביתוליה [עם לוק- ממש באותה תקופה] ולא זוכרת מה עוד הלך שם, בעיות עם ההורים וכל זה. קיצור, כשהכל ככה "טוב", הולכים לעשות דברים לא טובים כדי למשוך צומי מההורים שעסוקים בלעשות כסף או סתם בעבודה וזה הכי נוראי.

איימיס

New member
במשגב

לא הרבה אנשים מכירים את זה . זה בצפון... זה הרבה יישובים שבכל יישוב יש איזה 100-200 משפחות בערך ואולי יותר אבל כולם לומדים בערך באותו בי"ס וכל הארועים זה כמעט לכולם .

Angelus

New member
שאלה טובה

אבל הייתי הולך על כן. הייתי רוצה לחיות שם.. תשמעו, הרבה אנשים יכולים להגיד שזה לא נכון - אבל כסף יכול להשיג הכל בחיים. זה לא אומר שזה הדבר הכי חשוב בחיים (יש אנשים מאושרים מאוד ומסופקים במה שיש להם) אבל כאלה אנשים שרוצים לראות עולם, ללמוד בבתי ספר מעולים, אונברסיטאות וכו' .. צריך את הכסף הזה. הדבר היחיד שאולי יכול להרתיע אותי הוא נושא המשפחה - לדעתי, שיש הרבה כסף, המשפחה דיי מתפרקת - החשיבות שלה יורדת. אבל חוצמזה - מי לא ירצה לחיות את החיים שלהם?
ומי שלא, כל הכבוד! שבוע טוב

NoWords

New member
אני שמחה לראות

שיש הרבה תגובות ודיעות
מי שעדיין לא הגיב- מוזמן צריך לפתח כאן יותר דיונים באמת

f10

New member
אני כבר גר במקום כזה ../images/Emo11.gif

סתם. אבל גבעתיים זה מקום לא רע בכלל. בכל מקרה, הייתי בכיף מאמץ את סגנון החיים שלהם.

למעלה