דעתי... בנושא-
הייתי רוצה שיהיה לי כסף, ברור, אבל אני לא יודעת אם ככה הייתי מנצלת אותו. זה כיף לגדול כשיש לך כל מה שאתה רק רוצה- אם זה מתחיל בבית ספר שכולל בריכה ומדשאות טניס, כולל שופינג היסטרי לפחות פעמיים בשבוע, ארוחות גורמה בשישי בערב, טיסות שלוש פעמים בשנה לחו"ל, ג'יפ מפואר עוד לפני קבלת הרישיון ונגמר בבריכה עצומה ומטוס פרטי בחצר. אבל באו.סי. זה נדמה כאילו הם כל היום רק במחוז שלהם. הם לא יוצאים לראות עולמות, טבע, כאילו כל חייהם מסתכמים בשמלות נפש ובטקס הכניסה לחברה, שלדעתי, אגב מטופש. האו. סי. לכשעצמה, כלומר, כעיירה- היא מדהימה והייתי מתה לגור במקום כזה. חוף ים, נוף קליפורני מהמם, אנשים "איכותיים" (כביכול) - אבל הפלצנות (סליחה על המילה, זה מתבקש)
) מוגזמת לגמרי. הייתי רוצה לגור בעיירה הזאת, אבל לא ככה. אז איך? טוב, קודם כל, אני לא חושבת שצריך כל כך הרבה כסף כמו שיש לקירסטן כהן ולאבא שלה. מספיק לי רק לגור שם, על החוף, בבית נורמלי, וזהו. כמובן שללמוד בתיכון המפואר שלהם לא יזיק
, אבל זה בהחלט לא חובה. ואם תשאלו אותי, אני מעדיפה לחיות ב"טרי היל" של מגרש ביתי בצניעות יחסית, מאשר כמו הכהנ'ז באו.סי. שירי לי.