OC Life Style

shiri li

New member
דעתי... בנושא-

הייתי רוצה שיהיה לי כסף, ברור, אבל אני לא יודעת אם ככה הייתי מנצלת אותו. זה כיף לגדול כשיש לך כל מה שאתה רק רוצה- אם זה מתחיל בבית ספר שכולל בריכה ומדשאות טניס, כולל שופינג היסטרי לפחות פעמיים בשבוע, ארוחות גורמה בשישי בערב, טיסות שלוש פעמים בשנה לחו"ל, ג'יפ מפואר עוד לפני קבלת הרישיון ונגמר בבריכה עצומה ומטוס פרטי בחצר. אבל באו.סי. זה נדמה כאילו הם כל היום רק במחוז שלהם. הם לא יוצאים לראות עולמות, טבע, כאילו כל חייהם מסתכמים בשמלות נפש ובטקס הכניסה לחברה, שלדעתי, אגב מטופש. האו. סי. לכשעצמה, כלומר, כעיירה- היא מדהימה והייתי מתה לגור במקום כזה. חוף ים, נוף קליפורני מהמם, אנשים "איכותיים" (כביכול) - אבל הפלצנות (סליחה על המילה, זה מתבקש)
) מוגזמת לגמרי. הייתי רוצה לגור בעיירה הזאת, אבל לא ככה. אז איך? טוב, קודם כל, אני לא חושבת שצריך כל כך הרבה כסף כמו שיש לקירסטן כהן ולאבא שלה. מספיק לי רק לגור שם, על החוף, בבית נורמלי, וזהו. כמובן שללמוד בתיכון המפואר שלהם לא יזיק
, אבל זה בהחלט לא חובה. ואם תשאלו אותי, אני מעדיפה לחיות ב"טרי היל" של מגרש ביתי בצניעות יחסית, מאשר כמו הכהנ'ז באו.סי. שירי לי.

נחמד אבל

זה פשוט כול כך שיטחי. למי אכפת בדיוק מה השכנים שלכה חושבים?! אבל בקטע של הבגדים והמסיבות זה דווקא סבבה, אבל כולם שמה מתנהגים כמו מלכים שבסוף מתגלים שיש להם סודות נוראים. כמו שלקופר-ניקול יש קלטת פרונו,שקריסטן (ספוילר בא...) ............ אלקגוליסטית. ועוד הרבה.

mirymoo

New member
אני חושבת שיש...

...גם דברים טובים וגם דברים לא טובים.. מצד אחד אם אתה גר באו.סי אז בטח יש לך כסף גם כדי לקנות בית כזה ,גם כדי לשלם חשבונות (חשמל ,טלפון ובלה בלה בלה...)...וכמובן יש לך כסף לרהיטים ולמנקים ולגננים ול.....כל דבר . מצד שני משבאמת חשוב לרוב התושבים שם זה המעמד החברתי ועל זה בנויים כל החיים שלהם. אהה...ויש המון סנובים שחושבים שבגלל שהם עשירים(או כאלה שנולדו עשירים בזכות ההורים)אז הם טובים יותר מכל האנשים האחרים.....ואני לא חושבת שהייתי רוצה לחיות במקום כל כך טוב ויקר אם אלו האנשים שם.

P a r i s

New member
הלוואי

גם כי ככה לא צריכים לחיות באמת ולהתמודד עם הדברים שחשובים באמת, וגם (שטחי, אני יודעת) כי זה פשוט כיף.. הייתי מתה לכל הנשפים האלה, לבית ספר, לסגנון חיים... הלוואי!

Tinty

New member
נראה לי ממש מיותר לחיות כמותם.

לדאוג למחשבות של השכנים עליך, לכסף, למראה החיצוני, יותר מאשר לעצמך - למה שעושה אותך מאושר. אחרי הכל, אני מעדיף להיות בנאדם, ולא מסכה בעלת גוף אנושי. עיר כמו ניופורט היא מקום תובעני, מבחינת אורח החיים בו. אני לא מוצא טעם בחיים בניופורט, עם טקסים וגינונים מופרזים, כשאינך יכול להיות מי שאתה - בנאדם רגיל (אמנם עם כמה אפסים נוספים בחשבון הבנק, שהורדו כשקנית את היאכטה המפוארת שלך כשרצית להראות לכולם כמה כסף יש למשפחה שלך, אבל אחרי הכל, אתה בנאדם רגיל). אני יכול להבין את הסלידה של סת' וסנדי מהמקום וה"קהילה"(?!) שחיה בו - אחרי הכל, סנדי היה רוצה לחיות במקום נורמלי, ללא מסיבות שבועיות ובלאגנים. אני הייתי מעדיף לחיות במקום אמיד למדי באיזור מערב קליפורניה - באיזור סנטה ברברה, או מאליבו. נ.ב.1: השכנים בארה"ב הם חטטניים מטבעם - תוכלו לראות זאת גם בסדרות כמו DHW וWeeds, או מסיפורים של אנשים שחיים שם. נ.ב.2: החיים בניופורט לא כל כך מוגזמים כמו בסדרה - ההורים שלי פגשו בפסח (בקלאב-מד בקאריביים) זוג אנשים שחיים בניופורט, וכששאלו אותם על אורח החיים בעיר ה"תוססת", כמו שהוא מוצג בסדרה, הם צחקו על כך שאם היה להם אורח החיים של משפחות כמו הכהנ'ז או הקופר-ניקול'ז, הם לא היו צריכים להגיע לטורקס&קייקוז כדי לבלות בחופשה

למעלה