October! קדימה!

Synthesia

New member
October! קדימה!

ניקו שכחת שהיום ה1.10?? קדימה כולם! ויש המון חדשים בואו נכיר אותכם!! שם: להקת החודש שלכם: אלבום החודש של PT: אלבום החודש לא של PT: סרט החודש: ספר החודש: סדרת החודש: תמונה שלכם שנכיר:

Synthesia

New member
#1!

שם: נטלי בן שושן להקת החודש שלכם: Supertramp אלבום החודש של PT: FEAR אלבום החודש לא של PT: The Cure -Desintrgation trip סרט החודש: דוני דרקו ספר החודש: לא קראתי ספר החודש סדרת החודש: חברים תמונה שלכם שנכיר:

ALIAS590

New member
#2 O:

חדש! שם: אופיר להקת החודש שלכם: PT אלבום החודש של PT: IN ABSENTIA אלבום החודש לא של PT: אממ.. Damien rice - O DT - SYSTEMATIC CHAOS QOTSA - Lullabies to paralyze סרט החודש: Shoot em' up/ the bourne ultimatum ספר החודש: לא יצא לי, מנגה: מונסטר. סדרת החודש: Stargate SG-1 תמונה שלכם שנכיר: אין לי :p

LightbuIb sun

New member
חודש אוקטובר השחור.

שם: נעם להקת החודש שלכם: אין לי ממש. אני מניח שמופע הארנבות של ד"ר קספר אלבום החודש של PT: אין לי:( אני לא שומע המון מוזיקה בתקופה האחרונה. אלבום החודש לא של PT: כנ"ל. סרט החודש: Superbad, Do the right thing, 1984 ספר החודש: 1984 שסיימתי בפעם השנייה סדרת החודש: הסופרנוס, סקראבס. הסופרנוס הסדרה הכי טובה בטלוויזיה. תמונה שלכם שנכיר:

Glusiking

New member
עונה ומוסיף לינק..

שם: יוגב. להקת החודש: ללא שווווום ספק, The Cat Empire.. להקה אוסטרלית שפשוט מקפיצה לי את הצורה וגורמת לי לחייך כל פעם שאני שומע אותם.. באמת מומלץ... אלבום החודש של PT: Lightbulb Sun.. אלבום החודש לא של PT: ברי סחרוף המשולש בהופעה (במיוחד הדיסק הראשון..) סרט החודש: לא צופה נלהב של סרטים.. אני אסתפק בזה שאני אגיד שצפיתי בקלטות מהילדות.. ספר החודש: לא קורא ספרים בכללללל..... סדרת החודש: כמו בכל השנה האחרונה, Family Guy. והנה הלינק: דף הMySpace של הלהקה שלנו (וגם של ytsejammer שכותב פה לפעמים...) תהנו ותגיבו בבקשה!
www.myspace.com/arpeggio3

Ma†an

New member
מוהא, רונלדינו מסופסל כי

הוא עושה את הבת של רייקארד נראה שגם רייקארד לא הולך להישאר לבד בבית...

LightbuIb sun

New member
שווה שווה

סרט מעולה לדעתי:) העלילה מזכירה סרטי נעורים\קולג' אמריקאים, אבל השחקנים פשוט מעולים ויש קטעים קורעים מצחוק, הדיאלוגיים על גבול הגאוניות גם כן. לכי לראות אה, ותתחילי לחזור לקשר:( את אף פעם לא בסביבה.

Ma†an

New member
את אף פעם לא מפספסת

שם: מתנ להקת החודש שלכם: Massive Attack אלבום החודש של PT: Signify אלבום החודש לא של PT: MA - Mezzanine סרט החודש: רוקד עם זאבים ספר החודש: o; סדרת החודש: - תמונה שלכם שנכיר: לא כל כך

../images/Emo27.gif

שם: נעמן להקת החודש שלכם: שלומי שבן אלבום החודש של PT: - אלבום החודש לא של PT: עיר סרט החודש: Pulp Fiction ספר החודש: ישמאעל סדרת החודש: סיינפלד

Musedol

New member
באיחור אופנתי ../images/Emo9.gif

שם: דור להקת החודש שלכם: אל תהרגו אותי, ג'סטין טימברלייק אלבום החודש של PT: In absentia אלבום החודש לא של PT: Future sex/Love sounds סרט החודש: לא יודעת.. ספר החודש: אין סדרת החודש: השרדות, כי זה מה שנשאר לראות אם בכלל תמונה שלכם שנכיר: אין לי כוח

Musedol

New member
סוג של הסתפרתי ../images/Emo10.gif

בגלל שהספרית המכונפת ההיא גזרה לי חצי מהאורך מקדימה נשארו לי שמונצים מכוערים ומגעילים וירד לי כל הג'ינג' שהיה לי

למעלה