October! קדימה!

באיחור...

שם: חגי להקת החודש שלכם: Guns and roses אלבום החודש של PT: In absentia אלבום החודש לא של PT: אלבומים של גאנז למיניהם. סרט החודש: שמש נצחית בראש צלול. ספר החודש: אין. סדרת החודש: פלורנטין... נוסטלגי... תמונה שלכם שנכיר-> לא מצליח לבחור תמונה. הכל עוד בימי השיער הארוך... אני צריך תמונות חדשות.

LightbuIb sun

New member
לא שמעת?

הוא מכר את השכל שלו ואת ההיגיון הבריא שלו תמורת יכולות הניגון יוצאות הדופן[:

handlessman

New member
טוף...

שם: עמרי להקת החודש שלכם: אני לא אכתוב פורקיופיין, אז Symphony X. אלבום החודש של PT: דדווינג אלבום החודש לא של PT: Symphony X - Paradise Lost, כבר הרבה זמן סרט החודש: לא ראיתי שום סרט ספר החודש: קורא עכשיו מהתחלה את כל הארי פוטר כדי להיות מוכן לשביעי כשיצא בעברית סדרת החודש: סמולוויל, יצאה העונה השביעית בארה"ב!!! (ראיתי כבר את שני הפרקים הראשונים מיד אחרי שיצאו, תבורכו רפיד שר) תמונה שלכם שנכיר: עדיין אין לי תמונות מעודכנות שלי על המחשב, אז סתם שמתי תמונה של החתולה שלי שצילמתי ויצא נחמד... (ספוקי משהו...)

איחור אופנתי..

שם: עומר להקת החודש שלכם: faith no more אלבום החודש של PT: stupid dream אלבום החודש לא של PT: faith no more-king for a day fool for a life time סרט החודש: happy tree friends ספר החודש: ספרי האוניברסיטה :( סדרת החודש: כרגיל סאות'פארק תמונה שלכם שנכיר: אני מהמחשב של העבודה :/ (מתחמק)

handlessman

New member
יש סרט ל-HTF??????????

טוב אם יש אז זה בטח סתם עוד פרק אחד ארוך... שווה צפייה?

singlestroke

New member
סרט..?

יש הרבה יותר מאחד

handlessman

New member
נו אבל לפי מה שהבנתי הם כולם אוספים...

ובכל פעם שיוצא פרק חדש לרשת הוא מגיע אלי לאייטיונס ל-Podcasts.

למעלה