October! קדימה!

the finisher

New member
מתפקד

שם:גיל מלחין החודש שלכם:..צ'יקובסקי, קפריצ'יו איטלקי~!~!@~!~! אלבום החודש של PT:אממ LIGHTBULB SUN בעיקר בגלל כי היחיד ששמעתי החודש שלהם...וגם כי הוא פשוט מצויין! אלבום החודש לא של PT:נראה לי שMEDLLE של הפלוידים...או אלבום הBEST OF של בוב מארלי. סרט החודש:הלוואי הייתי רואה החודש סרט. ספר החודש:הלוואי והייתי קורא החודש ספר סדרת החודש:פאמילי גאי ופריזון ברייק תמונה שלכם שנכיר: כרגע אין לי

חח נראה לי שזה הפורום היחידי בתפוז

שבשרשורי הכרות אפחד לא מעלה תמונה כשיהיה מפגש פורום לא נזהה אחד את השני בכלל

singlestroke

New member
../images/Emo195.gif ../images/Emo2.gif

שם: שיר. להקת החודש שלכם: למען האמת - Breaking Benjamin. אלבום החודש של PT: פחד מכוכב ריק. אלבום החודש לא של PT: פוביה של בנג'מינס. סרט החודש: אני חייב לומר ש"בופור". ספר החודש: הממ... אין כזה. סדרת החודש: חברים
. תמונה שלכם שנכיר

LightbuIb sun

New member
חחח

מה קרה שבפורום היהודים שמת בדיוק אותה תמונה, רק שאתה נופל, ופה פינקת אותנו בתמונה בעמידה?

singlestroke

New member
אין לי מושג האמת ../images/Emo3.gif

אבל נחמד לדעת שאני מפנק אותך
אתה בקטע הא..?
(
)

איחור קל..

שם: ליאור להקת החודש שלכם: היהודים (האלבום החדש) אלבום החודש של PT: כרגיל: In Absentia/ Deadwing (לא שהיה יותר מדי זמן לשמוע) סרט החודש: איפה אני ואיפה סרטים ספר החודש: כנ"ל סדרת החודש: כנ"ל (
) תמונה שלכם שנכיר:

עדן גפן

New member
Too Young To Die../images/Emo190.gif|פיס|

שם: עדן סימן-טוב להקת החודש שלכם: הביטלס
אלבום החודש של בלאקפילד[
]
: בלאקפילד 1 אלבום החודש לא של בלאקפילד[
]
: סג'נט סרט החודש: Stay Alive
ספר החודש: התפסן בשדה השיפון סדרת החודש: שנות ה70 עונה 3, זיווגים. תמונה שלכם שנכיר: הכי עדכנית.. [שימו לב ששכחתי O אחד בToo Young To Die השני.. טוב לא חשוב..]

העולם מושלם האנשים רעים זוהי עיר משעממת

שם: נטע להקת החודש שלכם: Tool
אלבום החודש של PT: אין אלבום החודש לא של PT: נושאי המגבעת - נושאי המגבעת סרט החודש: ביג לבובסקי ספר החודש: אין סדרת החודש: CSI מיאמי תמונה שלכם שנכיר: אין לי כוח, אבל הנה הפלייליסט מההופעה :)

Ma†an

New member
חח, גדול

פלייליסט די מצומצם איך השגת את זה בין כל הטורקים המשוגעים אני לא יודע.

יש לי גם את המקל של דני :p

והאמת שבשורה הראשונה והשניה היינו הרוב ישראלים, אז טורקים משוגעים (והם באמת משוגעים!) לא הפריעו

Tin Doll

New member
מתפקדת

שם: טובי אמן החודש שלכם: ג'ף באקלי, פינק פלויד ושלומי שבן אלבום החודש של PT: אין אבסנטיה אלבום החודש לא של PT: גרייס של ג'ף, דה וול של פינק פלויד סרט החודש: אין משהו מיוחד ספר החודש: הכחול של התאוריה סדרת החודש: השרדות, ישנן בנות תמונה שלכם שנכיר: אין חדשות

אוקי

שם: ניקו להקת החודש שלכם: פורקיופיין דווקא אלבום החודש של PT: סיגניפיי אלבום החודש לא של PT: David Gilmour - On an Island סרט החודש: Happy Feet ספר החודש: אני קורא עכשיו את כל הספרים של אדגר אלן פו סדרת החודש: That 70s Show תמונה שלכם שנכיר: הסתפרתי אתמול, אבל אין לי תמונה מעודכנת. אז בנתיים -

למעלה