כפי שחלקכןן יודעוות.... אתמוןל יום רביעי 24.1.07 נסעתי לת"א.... ראיתי מלא דומים למפורסמייםם....חחח...רצוי לקורא אבל זאת הולכת להיות חפירהה... אוקיי לקחתי רכבת מנהריה לת"א ההגנהה....מולי ישבב.........מישהוו שדומה קופי אבלל קופיי [מיכל תתכוניי....!] ה ר א ל ס ק עת ! דיברתי איתו והוא ממש היה הואאא! שאלתי אותו בסוף איך קוראים לו הוא אמר לי דורון יחאלי=\\ התבאסתיי.... אחרי זה הלכתי לעזריעליייי וכול שנייהה אני שומעתת צרחותתת של בנותת כמוו:: "שרוןןן חתייךךך שליי מה שלומךךך?!" תפסתיי ת'ריצהה של החיים שליי בסוףף אני רואה מישהוו בן 16 מתחבקק עם כמה פרחות=\\ ואזזז::: "אדםםםםםםםםם התגעגעתי אליךךך נסיךך שליי"...זה לא היה אדם מהבויזז זה היה איזה חיל שנפגש עם חברה שלו=\\ חחח אחרי זה הלכתי לאכול והיוו שם אנשיםם שכול כךךך דמווו למפורסמיםםם כול האוכל הסתכלתיי עליהם...כמוו לימור אטיאס- ניצן מהשמינה מיכאל אלוני - אדם מהשמינניה קיצוורר ראיתי מלא ""מפורסמים" התבאסתייי המוןן אני עוד יפגושש את הנסיכים של הפוורוםם=]] אז זהו סימתיי=\\... מאוכזבת עעצובה אבל מלאת תקווה... ושוב ס ל י ח ה על החפירה... פטל=)
חח הוא שר לי באייסיק , " כמה אהבה יש אצלי בלב , כמה שאותך אני אוהב .... " פפ =\ מי מכיר אותו ;D חחחחח והוא כל הזמן מביא לי תמונות של הגיים בויז , למרות שאני מסבירה לו 100 פעם שאני כבר לא אוהבת אותם XD