OFF ארוך לסופ"ש

../images/Emo60.gif../images/Emo210.gifאת!

חעחע עפתי לראות הפליציה
ספיר? אני לא סובלת אותךךךךךךךךךך
סתאםםםםםםםם אני מתה עליך יפשלייייייייייייי מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה [=

../images/Emo110.gifחחחח גמאני כפרשליייייייייי

ותפנימיייייייייייי אני ממש לא רוצה לראות אותו מי מכיר אותו בכלל??חחח אני לא בוגדת בבעלי חחחחחח

../images/Emo80.gifנצלש|כנסוו

כפי שחלקכןן יודעוות.... אתמוןל יום רביעי 24.1.07 נסעתי לת"א.... ראיתי מלא דומים למפורסמייםם....חחח...רצוי לקורא אבל זאת הולכת להיות חפירהה... אוקיי לקחתי רכבת מנהריה לת"א ההגנהה....מולי ישבב.........מישהוו שדומה קופי אבלל קופיי [מיכל תתכוניי....!] ה ר א ל ס ק עת ! דיברתי איתו והוא ממש היה הואאא! שאלתי אותו בסוף איך קוראים לו הוא אמר לי דורון יחאלי=\\ התבאסתיי.... אחרי זה הלכתי לעזריעליייי וכול שנייהה אני שומעתת צרחותתת של בנותת כמוו:: "שרוןןן חתייךךך שליי מה שלומךךך?!" תפסתיי ת'ריצהה של החיים שליי בסוףף אני רואה מישהוו בן 16 מתחבקק עם כמה פרחות=\\ ואזזז::: "אדםםםםםםםםם התגעגעתי אליךךך נסיךך שליי"...זה לא היה אדם מהבויזז זה היה איזה חיל שנפגש עם חברה שלו=\\ חחח אחרי זה הלכתי לאכול והיוו שם אנשיםם שכול כךךך דמווו למפורסמיםםם כול האוכל הסתכלתיי עליהם...כמוו לימור אטיאס- ניצן מהשמינה מיכאל אלוני - אדם מהשמינניה קיצוורר ראיתי מלא ""מפורסמים" התבאסתייי המוןן אני עוד יפגושש את הנסיכים של הפוורוםם=]] אז זהו סימתיי=\\... מאוכזבת עעצובה אבל מלאת תקווה... ושוב ס ל י ח ה על החפירה... פטל=)

../images/Emo80.gifבארורר פספסתי בצפרר

מסכנה המורה שיליי... אבדה ת'הכרה...התעלפה לנו מול העיניים באחד השיעורים...היום אני הולכתלבקר אותה...

../images/Emo80.gifלא עשינו לה כלוםם פשוט...

היא באה נוראא חולה לבצפר ואז היא ישבה קראה שמות...והתעלפהה.... זה היה מפחיד...... חחח... עכשיו היא יצאה מבית החולים ... אני הולכת לבקר אותה... מסכנה=(

../images/Emo79.gif חיחיחי שני?!

חח איזה מבאס זה בסוף שזה בכלל לא הם
חוחוחוחו... לא משנהה.. אממ.. שמחה שנהנת (עם נהנת)

eladkalimi

New member
השואו מי שלי למי שרוצה לראות כנסו

http://www.showme.co.il/profile.asp?u=elad1234

../images/Emo192.gif נוו בגלל זה :\

ואני לאא רעהה.. הוא כל הזמן משגעע אותיי חושבב שיש לי כוחח אליוו הוא חושבב שאני ילדהה אחרת :\ והוא אומר לי למה ככה למה ככה.. :\

גםםם ליי , |;

חח הוא שר לי באייסיק , " כמה אהבה יש אצלי בלב , כמה שאותך אני אוהב .... " פפ =\ מי מכיר אותו ;D חחחחח והוא כל הזמן מביא לי תמונות של הגיים בויז , למרות שאני מסבירה לו 100 פעם שאני כבר לא אוהבת אותם XD

למעלה