** OFF - שרשור פוליטיקה ⚠️

מצב
הנושא נעול.

Moiya_1

Well-known member
אופס.......

החלקתי על הישבן, מהשמאלץ בנאומו של בוז'י בוושינגטון.
אין לו ברירה. הוא חייב לתת נאום ממלכתי. גם אותי זה הרגיז כי איזה דמוקרטית ואיזה נעליים. אוטוטו בית משפט יהיה גוף פוליטי דבוק לתחת של לוין וחבר מרעיו הנושמים ומפליצים דפי מסרים. התקשורת תחטוף מהלומה דקטטורית מזעזעת ובכלל, מלחמת אחים וכאוס במדינה על סף קריסה.
אז, הלוואי ונאומו היה אמיתי בעל חזון וורוד ואמין. אבל , לצערי הרב, לא.

יונתנסקי

Well-known member
אין לו ברירה. הוא חייב לתת נאום ממלכתי. גם אותי זה הרגיז כי איזה דמוקרטית ואיזה נעליים. אוטוטו בית משפט יהיה גוף פוליטי דבוק לתחת של לוין וחבר מרעיו הנושמים ומפליצים דפי מסרים. התקשורת תחטוף מהלומה דקטטורית מזעזעת ובכלל, מלחמת אחים וכאוס במדינה על סף קריסה.
אז, הלוואי ונאומו היה אמיתי בעל חזון וורוד ואמין. אבל , לצערי הרב, לא.
היו אנשים יותר מנומסים ממני

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2023-07-19 at 21.13.27.jpg
    WhatsApp Image 2023-07-19 at 21.13.27.jpg
    KB 41.1 · צפיות: 3

tarimulu

Well-known member
נאום יפה של הרצוג שמשקף נאמנה את המציאות. אי אפשר להכניס גם למיינסטרים האמריקני את נבואות הזעם השקריות ש-3.5 מנדטים מאמינים להם כאן

tarimulu

Well-known member
לא עבד עליו, סך הכל ייצג את רוב האזרחים ולא חלקים במיעוט שמשתמשים בדגל המדינה לרעה ברחובות ומתאכזבים שהנשיא שלהם לא לכלך על המדינה שלו בבמה בינלאומית חשובה.

אלו שמאוכזבים מהכבוד שהנשיא מקבל בארה"ב וממסרים של אחדות ומהזמנת ראש הממשלה לארה"ב ומקריאות להימנע מסרבנות ומעליית מדדי הבורסה הישראלית בימים האחרונים, הם נסראללה, חמינאי, איסמעיל הניה ומיעוט קיצוני בעל ת.ז כחולה שיוצא לרחובות מדי שבוע במחאה על מימוש המדיניות שרוב הציבור בחר בה בנובמבר 2022 באופן דמוקרטי, במסווה של סכנה אנטי דמוקרטית משום שהם לא אלו שניצחו בקלפי

אופה קטנטנה

Well-known member
אני לא אוהבה חשופיות, זכותי.

ופעם גם אתם לא השתגעתם עליו, ביבוש שיסה את המחנה שלו בבוז׳י,
אז בוא לא נעמיד פנים.

טאייב?

יונתנסקי

Well-known member
לא עבד עליו, סך הכל ייצג את רוב האזרחים ולא חלקים במיעוט שמשתמשים בדגל המדינה לרעה ברחובות ומתאכזבים שהנשיא שלהם לא לכלך על המדינה שלו בבמה בינלאומית חשובה.

אלו שמאוכזבים מהכבוד שהנשיא מקבל בארה"ב וממסרים של אחדות ומהזמנת ראש הממשלה לארה"ב ומקריאות להימנע מסרבנות ומעליית מדדי הבורסה הישראלית בימים האחרונים, הם נסראללה, חמינאי, איסמעיל הניה ומיעוט קיצוני בעל ת.ז כחולה שיוצא לרחובות מדי שבוע במחאה על מימוש המדיניות שרוב הציבור בחר בה בנובמבר 2022 באופן דמוקרטי, במסווה של סכנה אנטי דמוקרטית משום שהם לא אלו שניצחו בקלפי
עבד על הנאום, מה אתה קופייייץ?
ועל שאר הציטוטים מדפי המסרים שכתבת אני לא אגיב, (וואו, כמה בא לי להגיב)
כי אחרי שקיבלת העלאה בדרגה בפורום, אין לי שום ענין לפגוע בסמלי שלטון.

נערך לאחרונה ב:

tarimulu

Well-known member
גרמת לי לדמיין בז׳ז׳ שחצי ממנו זה הפרצוף של ביבי וחצי של בוז׳י
רק שלא אחלום על זה

אופה קטנטנה

Well-known member
בא לי לומר ברצינות מריבית, ולא כהתרסה,
בהן צדקי.

אני שרופפפפפפפפפפפפפפפפפפפה
על הטייסים המסרבים,
ועל כל המצטרפים.

זה עושה לי נעימי
בתחתונים.

tarimulu

Well-known member
בא לי לומר ברצינות מריבית, ולא כהתרסה,
בהן צדקי.

אני שרופפפפפפפפפפפפפפפפפפפה
על הטייסים המסרבים,
ועל כל המצטרפים.

זה עושה לי נעימי
בתחתונים.
כל עוד השמות שלהם זה א.ב. ג.ד. ה.ו. ז.ח. ואי אפשר לדעת שהם קיימים, והאחרים שכן בני 60+, והאחרים אחרים הם טייסים ממלחמת יום כיפור, אני מאשר את ההנאה בתחתונייך

העיקר שכאלה שבפועל צריכים להטיס מבצעית מטוס ב2023 עדיין איתנו

מצב
הנושא נעול.
למעלה