אופה קטנטנה
Well-known member
חחחחח
אף צנחן ואף גולנצ'יק לא יצליח להחליף את טלי גוטליב.טלי גוטליב:
כל צנחן וכל גולנצ׳יק יכול להיות טייס.
לכווווולם יש תחליף.
אז בואי תחליפי את גל גדות בסופר וומן 4.
כן. "טייסת" משכמה ומעלה.אף צנחן ואף גולנצ'יק לא יצליח להחליף את טלי גוטליב.
היא יחידת סגולה.....
אין לו ברירה. הוא חייב לתת נאום ממלכתי. גם אותי זה הרגיז כי איזה דמוקרטית ואיזה נעליים. אוטוטו בית משפט יהיה גוף פוליטי דבוק לתחת של לוין וחבר מרעיו הנושמים ומפליצים דפי מסרים. התקשורת תחטוף מהלומה דקטטורית מזעזעת ובכלל, מלחמת אחים וכאוס במדינה על סף קריסה.אופס.......
החלקתי על הישבן, מהשמאלץ בנאומו של בוז'י בוושינגטון.
היו אנשים יותר מנומסים ממניאין לו ברירה. הוא חייב לתת נאום ממלכתי. גם אותי זה הרגיז כי איזה דמוקרטית ואיזה נעליים. אוטוטו בית משפט יהיה גוף פוליטי דבוק לתחת של לוין וחבר מרעיו הנושמים ומפליצים דפי מסרים. התקשורת תחטוף מהלומה דקטטורית מזעזעת ובכלל, מלחמת אחים וכאוס במדינה על סף קריסה.
אז, הלוואי ונאומו היה אמיתי בעל חזון וורוד ואמין. אבל , לצערי הרב, לא.
ברור שעבד עליו יפה, כולל ליקלוק לטרומן הנכד....נאום יפה של הרצוג שמשקף נאמנה את המציאות. אי אפשר להכניס גם למיינסטרים האמריקני את נבואות הזעם השקריות ש-3.5 מנדטים מאמינים להם כאן
תרימו ישמור על אופה מאוחדתאני לא אוהבה חשופיות, זכותי.
ופעם גם אתם לא השתגעתם עליו, ביבוש שיסה את המחנה שלו בבוז׳י,
אז בוא לא נעמיד פנים.
טאייב?
עבד על הנאום, מה אתה קופייייץ?לא עבד עליו, סך הכל ייצג את רוב האזרחים ולא חלקים במיעוט שמשתמשים בדגל המדינה לרעה ברחובות ומתאכזבים שהנשיא שלהם לא לכלך על המדינה שלו בבמה בינלאומית חשובה.
אלו שמאוכזבים מהכבוד שהנשיא מקבל בארה"ב וממסרים של אחדות ומהזמנת ראש הממשלה לארה"ב ומקריאות להימנע מסרבנות ומעליית מדדי הבורסה הישראלית בימים האחרונים, הם נסראללה, חמינאי, איסמעיל הניה ומיעוט קיצוני בעל ת.ז כחולה שיוצא לרחובות מדי שבוע במחאה על מימוש המדיניות שרוב הציבור בחר בה בנובמבר 2022 באופן דמוקרטי, במסווה של סכנה אנטי דמוקרטית משום שהם לא אלו שניצחו בקלפי
כל עוד השמות שלהם זה א.ב. ג.ד. ה.ו. ז.ח. ואי אפשר לדעת שהם קיימים, והאחרים שכן בני 60+, והאחרים אחרים הם טייסים ממלחמת יום כיפור, אני מאשר את ההנאה בתחתונייךבא לי לומר ברצינות מריבית, ולא כהתרסה,
בהן צדקי.
אני שרופפפפפפפפפפפפפפפפפפפה
על הטייסים המסרבים,
ועל כל המצטרפים.
זה עושה לי נעימי
בתחתונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.