אופה קטנטנה
Well-known member
גרציה.הכל טוב, כמו שביקשת - קראתי וסתמתי (הספקתי לפני המחיקה)
אינתה אחלה גבר,
כושלאחותך.
גרציה.הכל טוב, כמו שביקשת - קראתי וסתמתי (הספקתי לפני המחיקה)
בענייני כיבוש אני די באמצע....אבקש להזכיר לי לכתוב על ה״כיבוש״, יש לי מה לומר אבל הזמן קצר והמלאכה מרובה אז נדחה זאת בעוד קצת
או!להתעורר, החלו הפגנות בכל הארץ:
שמרי על עצמך בבקשהכפרהההההההההההה,
שרופה, וגרציה.
אין לי זמן לנשום,
אחי מעדכן אותי,
ואני מביאה לכם.
לא פלא שאת לא זוכרת,שאלה חשובה:
כשהתחיל כל העניין עם רוטמן ולוין לא הייתי פנויה להתעדכן בעניינים פוליטיים ולכן יש לי חור בהשכלה בנוגע לסיבות של שניהם להתעקש על הרפורמה.
האם רוטמן עושה זאת מתוך אג׳נדה ימנית דתית לאומית או בקטע של רדיפת פרסטיז׳ה?
האם לוין עושה זאת כדי לקדם עצמו במפלגה או מסיבות אחרות?
אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן.
רק הערה: מה שכן זכור לי הוא שביבי ממש לא השתגע על שניהם. מן הסתם גם היום לא. יש לו אינטרסים אחרים.
אמר סמוטריץ, לא ביבי.תוכנית "חוק וצדק" הוצגה באוקטובר 2022 שבועיים לפני הבחירות
תודה רבה סשה!לא פלא שאת לא זוכרת,
זה נפל על כולם בבום!
בכל מערכות הבחירות ביבי מעולם לא הזכיר מהפך שכזה, (אפילו לא רפורמה עניינית ומבריאה למערכת שזה קונצנזוס.)
ביבי הבטיח לטפל ביוקר המחיה, להוריד את מחירי הדירות, הבטיח שיטפל בבטחו כמובן, פנים וחוץ,
לא הזכיר במילה את המהפכה המשפטית.
וכך נבחר.
ללוין הייתה מזה שנים פנטזיה ותוכנית מגירה למהפכה משפטית. ביבי לא נתן לו והתנגד שנים לגעת בנושא.
ביבי חטף כתבי אישום והתמונה השתנתה.
אחרי הבחירות מינה את מי שמינה סביבו ופשוט איבד שליטה.
הוא לא מרסן את לוין למרות הנזק הכבד שהלה מסב ורוטמן יש לו את האג'נדה שלו לקדם, שללא ביטול עילת הסבירות הוא לא יכול לזוז ולספק את דרישות בוחריו.
אף אחד, גם לא שופרי וחצוצרות הליכוד לא ידעו ולא היו מוכנים לאינתיפדת המפהך המשפטי/שלטוני- פועל יוצא מכך,
בקרוב משרד השיכון יצטרך לשנות יעדיו:אחים לנשק:
טרם הספיקותי אז עכשיו זה הזמן לומר שגנצוש איכזב אותי. בענק!במקביל, הצעדה ממשיכה ליעדה, בירושלים.
ככל שאוכל, אעדכן על מיקומי הפגנות נוספות
במהלך היום.
העברת החקיקה המטונפת הזו,
היא פתחה של מלחמת אחים,
מצד השלטון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.