אממ.. ממש לא נראה לי שזה הם..
O over the edge 13 New member 18/11/05 #23 תודה על התמונות וגם לי לא נראה שאלה מאייקי וג'רארד אבל יש ל"מאייקי"חגורה יפה חח
W without nick New member 18/11/05 #27 לא זה לא נראלי הם כאילו מייקי אולי לאמרות שלא ממש נראלי בגלל השיער אבל המישו הזה דומה לו אם זה לא הוא אבל בטוח שזה לא ג'ר
לא זה לא נראלי הם כאילו מייקי אולי לאמרות שלא ממש נראלי בגלל השיער אבל המישו הזה דומה לו אם זה לא הוא אבל בטוח שזה לא ג'ר
« «•°•T‡Nk£®BeL•°•» New member 18/11/05 #28 זה לא מייקי ולא ג'ר. ותודה על התמונות אהבתי שכתבת פראנק מנסה את מאייקי XDDD ועובר לג'ר XDDD
K keisamit New member 19/11/05 #84 אמממ...../images/Emo187.gif לפי הסנטר החצוי שיש לברנש ההוא, זה לא ג'רארד. אבל אולי זה מייקי, בפוזה פרובוקטיבית.
אמממ...../images/Emo187.gif לפי הסנטר החצוי שיש לברנש ההוא, זה לא ג'רארד. אבל אולי זה מייקי, בפוזה פרובוקטיבית.
A Amy The Devils Fairy New member 18/11/05 #54 :|:|:| Oh damn god!! sssssssoooooooooo hhhhoooooottttttttt!@#$%&?!@#$%&?!@#$ |מזילריר|
G GUILTY New member 18/11/05 #43 לא רק.....איך שהוא היה נראה בכלליות גם שהוא היה מלא יותר........הוא היה יפה יותר
E EveDark New member 18/11/05 #55 אני לא חושבת שהוא השתנה כל כך.. ההופעות פשוט...דורשות הרבה ממנו. אחרי מנוחה קצרה, את תראי שהוא ייראה הרבה יותר טוב.
אני לא חושבת שהוא השתנה כל כך.. ההופעות פשוט...דורשות הרבה ממנו. אחרי מנוחה קצרה, את תראי שהוא ייראה הרבה יותר טוב.
ב בטי בופ האחת New member 18/11/05 #37 גם אני אהבתי את המראה הישן יותר.... כאילו עם שיער ארוך... ואיפור שחור... נ.ב ... למישהו יש תמונה שאפשר לשים במסך של המחשב.. חיפשתי בגוגל וגם בגלריות ולא מצאתי משהו ..... תודה!!!
גם אני אהבתי את המראה הישן יותר.... כאילו עם שיער ארוך... ואיפור שחור... נ.ב ... למישהו יש תמונה שאפשר לשים במסך של המחשב.. חיפשתי בגוגל וגם בגלריות ולא מצאתי משהו ..... תודה!!!