זאת שרשרת של הסמל של חברת MADE שהיא של התאומים מגוד שארלוט, זאת חברה של מוצרי בגדים ועוד מה שקשור.
ק קרניjack New member 18/11/05 #59 זאת שרשרת של הסמל של חברת MADE שהיא של התאומים מגוד שארלוט, זאת חברה של מוצרי בגדים ועוד מה שקשור.
L Love Bem New member 18/11/05 #69 כי למאייקי יש הרבה תמונות עם השרשרת הזאת! אגב עם לא סמתם לב אז בקליפ של הלארי דאף(החדש שג'ואל כתב לה!) יש לה שמה את הסמל!
כי למאייקי יש הרבה תמונות עם השרשרת הזאת! אגב עם לא סמתם לב אז בקליפ של הלארי דאף(החדש שג'ואל כתב לה!) יש לה שמה את הסמל!
י ינה הדסטנית New member 18/11/05 #29 תמונה מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ותודה על .. התמונות
D Dooritos New member 18/11/05 #30 אכן תמונות מהממות נהניתי מכל רגע במיוחד התמונה הראשונה שווה! תודה על התמונות P=
G GUILTY New member 18/11/05 #34 בבקשה לכולכם..............ולמי שיש כוח.............יכול להכניס אותם לגלריה????? כי לי אין . תודה בכל זאת
בבקשה לכולכם..............ולמי שיש כוח.............יכול להכניס אותם לגלריה????? כי לי אין . תודה בכל זאת
A Amy The Devils Fairy New member 18/11/05 #53 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif They look like they have a constipation oh friends, i think we've found Gerard's bad angle
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif They look like they have a constipation oh friends, i think we've found Gerard's bad angle
A Amy The Devils Fairy New member 18/11/05 #73 he is funny as hell../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי ג'רארד, הבטן עוד תכאב לי בגללו
he is funny as hell../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי ג'רארד, הבטן עוד תכאב לי בגללו
A Amy The Devils Fairy New member 19/11/05 #78 נו מה קרה לך... לא ידעת שג'רארד ודברים לא טהורים בא באותה שורה? בעצם, ג'רארד אמור לגרום לך לחשוב דברים לא טהורים עוד מהרגע הראשון שאת רואה אותו. התפלאתי שזה בא לך עכשיו
נו מה קרה לך... לא ידעת שג'רארד ודברים לא טהורים בא באותה שורה? בעצם, ג'רארד אמור לגרום לך לחשוב דברים לא טהורים עוד מהרגע הראשון שאת רואה אותו. התפלאתי שזה בא לך עכשיו
G GD ROCKS New member 18/11/05 #70 תמונה יפה. גאראד יצא פה חמוד (= ומזה הדבר השחור הזה בסנטר של מייקי? חחחחחח ראי מצחיק השיער שלו נראה לא קשור
תמונה יפה. גאראד יצא פה חמוד (= ומזה הדבר השחור הזה בסנטר של מייקי? חחחחחח ראי מצחיק השיער שלו נראה לא קשור
L Love Bem New member 18/11/05 #71 חחחחח..... הוא אכל עוגה../images/Emo67.gif! ותפסיקו לרדת אל ריי תודו שלא הייתם רוצים שהוא היסתפר!!