ok fuckers listen up

doh doh

New member
ok fuckers listen up

beer-7 on myspace.com http://www.myspace.com/beer7 check it out oi :)

ADCMAN

New member
הופה דודו....

ביר7 פתחו מייספייס, מי שלא נכנס לדף הזה הוא לא פאנק. להקת הסקא פאנק הכי טובה באזור הנגב זאת ביר7. יאללה כנסו.. אגב, אתה עשית את הרוח של אימא של איתי?

doh doh

New member
lama ata ra lama

ani shomea green day od lifne she ima shelcha hashva limtzotz le aba shelcha az lech zdayen ya kushi ve ken i did itay`s mom`s ghost :) oi

KanyeMan

New member
בואנה יהומו !

למי אתה קורא fucker מנשנש אחד אם הייתה אומר לי את זה בפנים הייתי מוריד לך את הצורה... סליחה בפני הפורום על המילים אבל אני מתעצבן מהר (מרוקאי)

ADCMAN

New member
אני לא חושב,

בעיקר בגלל שזה אומר, וונאבי, טיפשה, אחת בלי טעם במוזיקה, וכו' בקשר לילד כושי\מרוקאי\ראפר, מה לא ברור? סאבלימינל הוא גרוע, זה לא ראפ אמיתי, זה לא היפ הופ אמיתי. זה

כבר מהעובדה ../images/Emo188.gif

שאני שומעת גרין די, אתה צריך לדעת שיש לי טעם במוזיקה....

ADCMAN

New member
אמ, לינקין אומר הכל

שאת גרועה, וגרין דיי היום זה לא רחוק מלינקין פארק... רק שלינקין פארק זה שפל...

BlueBeIl

New member
כן כל ההשמעות האלה בגלגל"צ הורסות

את כל המוניטין.... ולשם שינוי אני אטרח ואתן לכם תגובה קצת יותר מושקעת... דודו הוא חבר וותיק מאוד בפורום גרין דיי ובכלל בכל הקהילה פה של הפאנק, הפורום הזה שייך לובעת של פורמי הפאנק בתפוז, אני מאמינה שזה נותן לו זכות לפרסם לינק לעמוד החדש במייספייס של הלהקה שלו (שאם הייתם מתמצאים קצת בתרבות פאנק פה הייתם יודעים עליה). ואם זה לא מעניין אתכם, אל תסתכלו. העוד טופיק הזה לא גורע ממכם כלום.

ADCMAN

New member
בדיוק! ביר 7 אחת הלהקות היותר טובות

בסצינת הפאנק ההישראלי הלא קטנה כל-כך. הזכות שלו לפרסם את הלהקה שלו פה כמו שהזכות של זה שעשה 4 מטר משבבי מחק לפרסם את השטות שלו..., אני מאמין שאם היית ילדה טובה, נוט סו פרפקט, דודו היה נותן לך את האלבום של ביר 7 חינם(או לפחות עם הנחה..)

Music Gril

New member
מה העיה עם לינקין????

אני אוהבת גם את גרין דיי וגם את לינקין!!! אני לא מבינה מה הבעיה שלכם איתם

BlueBeIl

New member
שזאת הלהקה הכי ממסוחרת וגרועה

שממחזרת את אותו שיר כבר במשך שלושה אלבומים (או יותר, אני לא ממש עוקבת...) וכל המעריצים שלהם פריקים וונאבים?

Music Gril

New member
היא ממש לא גרועה!!!

הסינגלים שלהם לא משו!!! אבל תשמעי ת'דיסקים!!!!!!!! הם אחלה!!! ודבר שונה לגמרי מהסינגלים!!!!!!!!!! חוץ מזה אני מעריצה ענקית שלהם!!! ואני לא פריקית ולא וואנבית

oasisssss

New member
את צריכה להוסיף עוד כאלה!!!!!!!!!!!

היה לך חסר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כן לינקין זה שפל

למעלה