בעיקר בגלל שזה אומר, וונאבי, טיפשה, אחת בלי טעם במוזיקה, וכו' בקשר לילד כושי\מרוקאי\ראפר, מה לא ברור? סאבלימינל הוא גרוע, זה לא ראפ אמיתי, זה לא היפ הופ אמיתי. זה
את כל המוניטין.... ולשם שינוי אני אטרח ואתן לכם תגובה קצת יותר מושקעת... דודו הוא חבר וותיק מאוד בפורום גרין דיי ובכלל בכל הקהילה פה של הפאנק, הפורום הזה שייך לובעת של פורמי הפאנק בתפוז, אני מאמינה שזה נותן לו זכות לפרסם לינק לעמוד החדש במייספייס של הלהקה שלו (שאם הייתם מתמצאים קצת בתרבות פאנק פה הייתם יודעים עליה). ואם זה לא מעניין אתכם, אל תסתכלו. העוד טופיק הזה לא גורע ממכם כלום.
בסצינת הפאנק ההישראלי הלא קטנה כל-כך. הזכות שלו לפרסם את הלהקה שלו פה כמו שהזכות של זה שעשה 4 מטר משבבי מחק לפרסם את השטות שלו..., אני מאמין שאם היית ילדה טובה, נוט סו פרפקט, דודו היה נותן לך את האלבום של ביר 7 חינם(או לפחות עם הנחה..)
הסינגלים שלהם לא משו!!! אבל תשמעי ת'דיסקים!!!!!!!! הם אחלה!!! ודבר שונה לגמרי מהסינגלים!!!!!!!!!! חוץ מזה אני מעריצה ענקית שלהם!!! ואני לא פריקית ולא וואנבית
היה לך חסר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 כן לינקין זה שפל