ok fuckers listen up

BlueBeIl

New member
כן ואת התוצאה אתה רואה לפניך.

אידיוטים כמוך נכנסים לפורום וחושבים שהם שווים משהו....

BlueBeIl

New member
תתפלא,

פעם הייתי מקשיבה למוזיקה ממש מסריחה, וזה כלל, כן כן, גם את הדיסק הראשון של לינקין פארק. "דיסק ענק". פחח עאלק. בשניה שהתחלתי לצאת קצת מהקופסא של אמ טי וי ולהקשיב לדברים קצת יותר מורכבים הבנתי כמה הלהקה האזת ממוחזרת וגרועה. ולא, בדברים יותר מורכבים אני לא מדברת על גרין דיי.

Music Gril

New member
אתם ילדים מלאים בפוזה!!!

כל אחד מנסה להיות קשוח לצאת מהקופסא שנקראת אמ טי וי!! אבל סורי כל הלהקות שהמתנגדים של לינקין פארק הזכירו מויפיעים והרבה ואמ טי וי.... אל תנסו להיות קשוחים ולהגיד שהמוזיקה מחוץ לאמ טי וי יותר איכותית כי לינקין פארק זה איכות גרין דיי פרנץ פרדינד וכדומה!!! אני לא מבינה מה הבעיה שלם מהאמטיוי יש לו את כל הסגננות ואת הזמרים והלהקות שתרצו!!!! אז תפסיקו לנסות להיות קשוחים!!!!!!!!!!

BlueBeIl

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנחנו הארדקור!!!!!!!!!!!!!!!11122222233333

ADCMAN

New member
זרם מוזיקלי

כבד יותר וקשה יותר שתי סגנונות מפורסמות: הארדקור פאנק(מה שבלובל-שלי התכוונה) ויש גם הארדקור ראפ. ההארדקור זה הגרעין הקשה והרבה יותר קשוח, רועש, ואפל של הסגנון יש עוד סגנונות כגון: EMOCORE GRINDCORE METALCORE המלצות ללהקות הארדקור פאנק טובות:NEGATIVE FX,BLACK FLAG,MISFITS,MINOR THREAT אגב, הארדקור = אנדרגרונד...

ADCMAN

New member
שניה, אני אכניס את

Negative Fx לוקחים את לינקין פארק, עכשיו תגידי לי שהם היו באמ טי וי... אגב, מה זה "תפסיקו להיות קשוחים"? אני קשוח, אני HC(חחח..),אני פאנקיסט קשוח זה התפקיד שלי...(חחחח)

ADCMAN

New member
אין לי בעיה עם פאבליק אנמי

או הביסטי בויז, אבל יש לי בעיה עם התאקט...

ADCMAN

New member
חחחח על מי אתה עף?

doh doh לוקח אותך בלי בעיות, אם אני אראה אותך אני אראה לך מה זה מכות. סביר להניח שדודו אבא שלך, או שהוא הספיק לעשות את אימא שלך..

אני כושית,מכוערת,מגיעלה,../images/Emo188.gif

אבל לפחות יש לי משהו בשכל, או בכלל- יש לי שכל.

למעלה