ok fuckers listen up

matt hensley

New member
חחחח שוב מה שדיברתי בהודעה למעלה

למה מי אתם שתחליטו מי פה פריק ומי פה אמו? מזה התפיסת תחת המוסיקלית הזאת? שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה ואני לא מבין מה מפריע לכם.. אני בטוח שמרוב כל הפוזה הזאת שלך בחיים לא טרחת לשבת ולהקשיב לאלבום הראשון של לינקין פארק שהוא דיסק ענק... אומנם אחרי זה הם באמת מיחזרו את מה שהם עשו קודם אבל הראשון שלהם דיסק ענק בכל צורה אפשרית..

ADCMAN

New member
אני אספר לך משהו

אני לא חסיד של אני שומע טיפה ת'ראש, קיבלתי לפני בערך שנתיים או שלושת את האלבום הראשון שלהם. שמעתי אותו מספר פעמים והוא היה מטאל נחמד כזה אבל לא אהבתי כי מטאל זה לא הצד החזק יש שני שירים שהורדתי אח"כ קרוולינג ופארנויד וזהו. אבל השירים האלה משעממים. ואתה לא תגיד לי אם ישבתי עליו או לא. עזוב שהפוזה שלי הולכת מלפני, עזוב שאני חמור, עזוב שאני סתם נדג'ס. אתה סתם מעצבן..., אני חושב שמהיום אני אקרא לך סיינט מאט הנזלי.

oasisssss

New member
בבקשה, אל תלכלך את המטאל בזבל

כמו לינקין. אם כבר ניו-מטאל. מטאל - לינקין?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בודחתי

matt hensley

New member
עוד פווזר

יום יבוא ותתבגרו כולכם ילדודס.. אני בטוח שאני קטן מחלק גדול מהפורום הזה אבל מבחינת אופי אני יותר בוגר.. מטאל זה הגדרה מאוד נזילה..מבחינת קטגוריות.. אפשר גם לשייך את לינקין להארדרוק,למטאלקור,להיפהופ מטאל,לניו מטאל..לא חסר הגדרות... בכל מקרה הם לא כאלה רעים כמו שהם עושים מהם.. ואם אתם כבר בפוזה שלכם אז גם תפסיקו לשמוע גרין דיי... הרי גם הם באם טי וי הלא כן?

oasisssss

New member
אני לא ממש שומעת גרין דאי, |מדוזה|

יש לי את נימרוד, אבל הם לא האהובים עליי. אני אוהבת אותם אבל לא כמו להקות אחרות. אולי אתה כותב בבגרות אבל אל תכתבו שטויות לינקין פארק זה להקה שאיזה מפיק הקים בדיוק כמו כל להקות הבנים (ווסטליף\פייב\בלו וכל אלו) כידי לגרוף כסף. הם עדר של אנשים שממחזרים את עצמם וכל החומרים שלהם נשמעים אותו דבר (ואל תגיד לי שאני לא מכירה ולא יכולה להגיד , כי דווקא מי שלא מכיר ושמע רק כמה שירים שלהם יכול להגיד אם זה נשמע אותו דבר או לא כי מעריץ בטוח יגיד שלא.) אני אתן לך דוגמא מלהקת המקור שלי: אואזיס. אואזיס גם נגעו בהרבה סיגנונות אבל זה לא אומר שכל סיגנון שהם נגעו בו בשיר אחד בעבר אני אתן ללהקה את הסיווג של אותו סיגנון כי הם לא. יש להם סיגנון כללי והוא רוק, כמו שללינקין יש והוא ניו-מטאל-פופי. הלהקה הזו ממוסחרת, וממוחזרת ונמצאת בזרם הניו-מטאל אז אל תקרא להם מטאל כי מטאל זה לא, וזה ב-100%. אם אתה רוצה תשאל אפילו בפורום רוק אם אני לא מספיקה בשבילך. וגם כמה הם יכולים לשיר על דיכאון ומוות וחוסר שליטה וחרא כזה?!

BlueBeIl

New member
../images/Emo45.gif

אבל את לא יכולה להפריד את אואזיס מבריט פופ...

oasisssss

New member
כמו שכבר כתבתי בתגובה|מדוזה|

הצהובנים כוללים את אואזיס בקטגוריה הזו ואני לא אומרת שזה לא נכון, זה נכון בחלקו: בריטפופ הוא סיווג לסגנון עשיר ומלא כיוונים שונים וסגנונות רבים הנכללים בו, הוא נקרא בריטפופ כי רוב הלהקות בו זורמות בזרם פופלארי גדול (וכן אואזיס מאוד מוערצים בבריטניה, וזו עובדה) כמו כן להקות כמו סוויד שלא הצליחה הכי הרבה במכירות ובהופעות אבל ואבל גדול נחשבת לאחת הלהקות הבריטפופ הטובות שהיו אפילו שהיא לא במיוחד פופלארית אפשר להגיד בעדינות, איתה גם להקות רבות אחרות. המקור של הבריטפופ נובע מהביטלז שהכניסו את המוזיקה לרמות הערצה מטורפות ופופולאריות ענקית, נכון הם לא נחשבים לפופ הדביק והפלצני של היום אבל פעם הם היו פופ היו הם לא נחשבים ככה כבר, והנה משם הגיע הפופ לא כי המוזיקה היא מוזיקת פופ דביקה כמו שיש היום ואואזיס, נחשבים בריטרוק, חבל שאנשים לא מבינים את זה ומה זה בריט פופ -לא היה מכוון אישית זה היה כידי להדגיש נקודה-

BlueBeIl

New member
יודעת מה זה בריט פופ../images/Emo13.gif

(לא סתם אני מכורה לבלר...) את אואזיס אף פעם לא חקרתי לעומק (לא משהו אישי, אני פשוט לא סובלת את הקול של הסולן), אבל אם את אומרת שזה רוק... אני לא ממש מסכימה איתך שזה כינוי שהצהובונים הדביקו... כי לא כמו בגראנג', שללהקות שנכנסו תחת ההגדרה בקושי היה משהו במשותף באמת, בין כל הלהקות האלה... סופרגראס, סוויד, בלר, אואזיס, פאלפ, יש קו משותף שעובר.

matt hensley

New member
אואזיס זה בריטפופ כפרה

ואפרופו את מדברת על להקות שטוחנות את אותו חומר במשך שמונים דיסקים..הנה לך ה-דוגמה..אואזיס. וחוץ מזה מי את שתשפטי את לינקין פארק?מאיפה לך איך הם קמו? כמה זיוני שכל בהודעה אחת יא ווראדי.. הדיסק הראשון שלהם רחוק מלהיות ניו מטאל קלאסי כי הוא מערבב הרבה אלמנטים של ראפ עם מוסיקה אלקטרונית ונגיעות של מטאל.. בכל מקרה יום יבוא ואני לא אראה הודעות של יצורים כמוכם כשביכול "יצאו מבועת האם טי וי" ונכנסו לבועת ה"אני קשוח שנגד כל מה שבאם טי וי" מקווה שזה יהיה בקרוב.

oasisssss

New member
אואזיס נכללים בקטגורית הבריט-פופ

אבל זה בגלל צהובוני מוזיקה זולים הם בריטרוק ואני לא אכנס לזה במיוחד לא עם מישהו ששומע לינקין וחושב שהוא יודע משהו, חביבי, אואזיס אולי נשמעים לך אותו דבר אבל הם לא, 2 האלבומים הראשונים דומים וחוץ מזה הכל שונה, תקשיב לאלבום האחרון שלהם ולראשון שלהם ותראה לבד, יותר מזה אני לא רוצה להכנס לזה. ולאואיזס אין 80 דיסקים יש להם 5
יא ווראדי כמה זיוני שכל בבן אדם 1...

ADCMAN

New member
לינקין הוקמו בעצמם ולא על-ידי

מפיק, לידעתך...

oasisssss

New member
ואתם יודעים מה, בגלל התגובות

שלכם, והחוסר ידע והתמצאות (מניחה ששמעתם באואזיס רק את וואנדרוואל ודונט לוק באק אין אנגר שהם שירי בריט-פופ) קחו את הקיור כדוגמא. הלהקה הזו נגעה בכ"כ הרבה סיגנונות בתקופה שבה היא חיה שאלוהים יעזור להם. אבל מה אני טורחת, למה שתכירו להקה איכותית כמו הקיור או לד זפלין או דיפ פרפל או דיוויד בואי או כל מה שלא עולה לי בראש עכשיו.

BlueBeIl

New member
הקיור../images/Emo99.gif

בכל מקרה.... כל הלהקות האלה שיש להן כביכול סיפור על איך הן הוקמו, אני לא כל כך בטוחה בזה שגם את זה המפיק שלהם לא המציא להם. וגם אם לא ביג דיל... זה לא משנה את מה שהן.

ADCMAN

New member
יופי, שאת התחלת לשמוע את הלהקות

הנ"ל אני כבר הייתי מומחה בהם, וחיפשתי אלטרנטיבה אחרת. כבר הקלאסיקות האלו שיעממו אותי... אגב, לעשות השווה בין הקיור לבין אואזיס זה כמו להשוות בין הביטלז לסליפנוט..

Music Gril

New member
לינקין פארק לא הוקמו ע"י מפיק

הם הוקמו מעצמם ולקח להם הרבה זמן להגיע למה שהם היום

למעלה