OMFGGGGGGGGG

nini18

New member
../images/Emo226.gifOMFGGGGG../images/Emo226.gif../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif

הפנטזיות שלי התגשמוווו

nini18

New member
../images/Emo226.gifכבר אמרתי ??OMFGGGGG../images/Emo226.gif|../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאההההההההההה../images/Emo178.gif

t r e c o o l

New member
אני לא חושבת שאני אשרוד את המגזין עצמו.

ואווו!! הוא נראה כ"כ טווווב אבל אני מקווה שרוב התמונות יהיו לבד בלי הדגמנית השמנה הזאת..

nini18

New member
../images/Emo226.gifOMFGGGG אני פשוט לא יכולה להפסיק להגיד

את זהההה ......הוא נראה מדהים... הוא כזה חתיךךךךךךךךך וואוווווו

כן מאז שראיתי את אני עם פה פעור

אני בשוק! הוא כזה סקסייי ובשניה 2 הוא פשוט..אני מתה!!!

ר ו ח ל י

New member
דאמ. ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אבלל למה זה כזה קצר??? ):

nini18

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo226.gifOMFGG בטוח שכבר אמרתי ????../images/Emo226.gif

MISHMISH56

New member
ניני מה עשית לי?????אני לא יכולה ל

להרדם עכשיו....אוי אלוהים לא סתם אמרו שהתמונות לא מתאימות להתפרסם בטלויזיה...איך אף אחד לא הדליף??????אוי הוא הורס ברמות...איך מתאימה לו איזה יפיפיה לידו(ותזכרו את מה שאמרתי זה עוד יקרה)

nini18

New member
חחחחחחחחח לא נראה לי שזה יקרה במציאות

הוא 100% ג'ייי אבל אני אסתפק בקליפים כאילו חחח ואכן מתאימה לו איזו כוסית לידו (למרות שדרייק הוא גם סוג של... חח
) מדהים, מדהים, מדהים

MISHMISH56

New member
את לא יכולה לדעת.....ראי דיויד בואי ומייק

ג'אגר שניהם היו עם גברים בתחילת דרכם ולימים התחתנו והביאו ידלים לעולם...הלוואי שזה יקרה גם לו.............

nini18

New member
תראי מי אני שאשבור חלומות חחח ../images/Emo24.gif

עדיין לא נראה לי.

mayarel

New member
מיש זה לא מדוייק

דיוויד בואי היה נשוי לאנג'י מגיל מאוד צעיר... ומיק ג'אגר שכב פשוט עם כל מה זז... הם לא היו קודם הומואים ואחר כך משהו אחר. הם היו תמיד לרוב נשמכים לנשים ומידי פעם סקס עם בנים. יכול להיות שדיוייד בואי היה יותר עם גברים כי היה נראה גם מאוהב באיגי פופ ובלו ריד. ולמה שאדם ישתנה... זה כל כך מיוחד מה שהוא. כל כך יפה. ההומוסקוסואליות אצלו היה ממש חלק גדול בעיצוב האישיות שלו. אין לי ספק שזה לא ישתנה, אבל גם החיים לא הייתי רוצה שזה יקרה.

MISHMISH56

New member
זה גם נכון...לא התכוונתי לקוות שהוא ישתנה ב

אשר הוא יבחר שרק יהיה מאושר,התכוונתי שהייתי מאושרת לדעת שיהיה לו דור המשך,הוא כל כך יפה מכל ההיבטים שצריך שיהיו עוד חמודים ממנו (הוא גם ציין מתי שהוא שהוא ירצה ילדים)וגם לא שלל התנסות עם נשים...מה רע שיהנה מהכול????וברת מזל תהיה מי שתזכה בזאת ואני אהיה אכולת קנאה אבל אפרגן

mayarel

New member
אם הוא באמת ירצה ילדים, לא תהיה שום בעיה

גם מהגנים שלו וגם לא מהגנים שלו.. אוי הוא יהיה אבא כיפי

למעלה