OMFGGGGGGGGG

אוי יהיו לו ילדים מקסימים בדיוק כמוהו../images/Emo23.gif

הוא יהיה אבא כזה מדהים :)

InbarKiii

New member
שום כוסית ../images/Emo46.gif רק גברים ../images/Emo46.gif

אני מתעלמת מהדבר הזה שנמצא איתו שם בקליפ :(

nini18

New member
ממש, ממש, ממש, לאאאאאא

סורי לא מסכימה איתכן בכלל. (מדברת גם לבנות למטה) יפה לו הכל. והוא והכוסית נראים מושלם ביחד.
אני אוהבת את זה שהוא ג'יי אבל הסטריטיות שלי תמיד מתבאסת שהוא לא סטרייט... מצטערת אני לא האג פאג (נראה לי שככה אומרים את זה)כנראה כמוכן. וענבר את רוצה להתחתן עם כל העולם ואחיו... אני רוצה בסה"כ את אדם.

InbarKiii

New member
חחחח ואני בסדר עם זה שאת רוצה אותו

ואני מבינה אבל לא רוצה שידחפו לי אותו מול הפרצוף עם בחורה. כי זה לא הואא לגבר סטרייט היו שמים בחור בצילומים? לא. אז למה שלו לא ישימו גבר? או שלא ישימו כלום אם זה כלכך קשה לאמריקה השמרנית. וברור לי שיפה לו הכל ונו..הוא בטח גם נהנה מזה אבל אני לא שמחה לגבי זה \: אז אני מתמקדת רק בזה שהוא סקסייייי ברמות שם וזהו חח [והוא ממש דומה לג'ון טרבולטה בגריז ככה D:]

nini18

New member
ממש לא מסכימה. אם אדם לא היה רוצה

להצטלם ככה הוא לא היה מצטלם. זה אדם הוא עושה מה שהוא רוצה. אף אחד לא דחף לו כלום. אויש ומזה עכשיו הגנת זכויות ההומואים. "לגבר סטרייט לא היו דוחפים בחור" . או אמריקה השמרנית נו באמת איזו הסחפות. אני מאושרת תמונות מדהימות הכי יפות שיכולתי לבקש. והוא תמיד מדהים זה כבר לא חדש. הפעם זה פשוט עלה רמה. ואדם ישאר אדם תמיד לא משנה אם הוא מצטלם עם גבר, אישה או סתם כלב. מושלם כבר אמרתי?

כן את צודקת...סתם הקנאה עלתה לי לראש P:

אדם זה אדם לא משנה מה. והוא באמת כ"כ מלא הפתעות הוא משהו :)

InbarKiii

New member
אני יודעת שהוא עושה מה שהוא רוצה

בגלל זה גם כתבתי שהוא בטח נהנה מזה לי לא נוח עם זה וזאת כבר בעייה שלי.. ואני מסכימה שהתמונות בטח יהיו מדהימות הוא נראה מדהיםםםםם אין סיבה שהן לא יהיו לי פשוט לא בא על הדוגמנית הזאת שם..

nini18

New member
גם לי לא בא, אני לא בקטע של נשים אולי חוץ

ממאיה
חחח אבל עם אדם היא נראית מעולההההה. וזה שהוא שוכב על הרגליים שלה HOTTTTTTTT ואל תדאגי ענברי בטוח בסט הבא זה יהיה עם גבר חח ואז תוכלי להתמוגג (ברור שגם אני).

mayarel

New member
מי בכלל ראה את האישה שם...

פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק משגע מתה עליו שהוא מתחיל עם ההבעות פנים האלה שלו.... גופיהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

mayarel

New member
אלה הצילומים שקריס יהיה בהם עם איפור,

כנפיים והמגפיים של אדם לא? יכול להיות שהם החליטו קצת לשחק עם אנשים בקונטקסט הזה של תדמית.. כי באותה מידה יכלו להשים לקריס בחור.. זה הכי קרוב שאפשר..

InbarKiii

New member
חחח לא מה פתאום

זה מגזין אחר אבל בכיף שישימו לקריס בחור חחח ואם הבחור יהיה אדם זה בכלל יהיה מעולה D: [אבל בסדר..אני אסתפק בכנפיים ששמו לו חח]

mokasosex

New member
אוקייי להרגע, לנשום, לנשוף, סחרחורת קלה ..

שיוווווווו הוא כלכך מהמם, ונראה שמאוד נח לו עם המצב הזה. הייתי מוכנה לעשות ה כ ל בשביל היות במקום הדוגמנית הזאת
אני מקווה שהיא יודעת כמה היא ברת מזל
גאד באלי כרגע להיות פצצה בת 20 + אמריקאית שנבחרת להצטלם עם אדם בלבוש מינמלי..

יווו אני רוצה כבר לראות את השער!!!!!!!!

אומגאד זה מפתיע... אולי הוא יצטלם בלי חולצה או משהו

MISHMISH56

New member
עדיף בלי כלום../images/Emo3.gif

מעניין אם אפשר יהיה להזמין את המגאזין....אני חייבת לברר...

למעלה