OMFGGGGGGGGG

lama ken

New member
../images/Emo45.gif אני איתך.

הייתי מעדיפה שזו תהיה הרגל של כריס או של דרייק שם... אבל אין מה להכחיש שהוא נראה מושלם

InbarKiii

New member
הוא נראה כלכך טובבבבבבב!$#!%#!!!!../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

השריריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
למה לעזאזל הוא מסתיר אותםםםםםםם והעיניים והכל אלוהים אני רוצה עוד לא מספק אותי ה8 שניות האלה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

InbarKiii

New member
אז למה הוא אומר נובמבר ../images/Emo6.gif

יאייי אני רוצה לראות כבררררררר

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo178.gifYOU JUST KILLED ME

HOLLYMOTHERFUCKINSHIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אדם עם בחורה??! הא?! מי?! מה??????????? מי אני?

mayarel

New member
חחחחח לא עם.. ליד חחחחחחחחחחחחח

אני לא רואה יותר מידי עניין מצידו....
אם כי שמתי לב בתמונות שיש לו קטע עם רגלים של בנות... והיי נמשייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ר ו ח ל י

New member
אני חושבת שאני עדיין חולמת ../images/Emo12.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo226.gif

רק עכשיו קמתי והייתי צריכה ללכת לשטוף פנים עוד פעמיים כדי להאמין למה שאני רואה
הסרטון הקצרצר הזה הרסס אותייי פשוט גמר לי את החייים. כ'כ מתאים לו אבל מצד שני לא... לא ידעת איך להסביר
בכ"א זה כזה סקסיי ואני רוצה עוד!!!

heart1soul

New member
כן עודדדדדדד איך עושים לנו את זה

זה מתכון בטוח להתקף לב מהזה.!??!

heart1soul

New member
מה הולך פה??!.1???!?!|.1?!???

אני מתה מתה מתה ועליתי לגן עדן אין דברים בעולם הזה בדיוק ברגע שאני חושבת שהוא האדם הכי יפה בעולם הוא מוכיח לי שהוא עוד יותר יפה מאיפה הביאו לי אותו??? אוף זה הדבר הכי סקסי שראיתי בחיים שלי אני רוצה את הכל כאן ועכשיו מה זה WTF איך זה קרה??!?!

heart1soul

New member
היא אמרה שהיא הזמינה באי טונס של איטליה

איך מבררים עם זה נכון?????

R o c k s e n

New member
ווואוווו

זה אמיתי???? לא משחק עריכה או משהו לא? לא יודעת כי הכל יכול להיות...איזה מושלם הוא

heart1soul

New member
זה באמת לא נראה מהעולם הזה חחח

אבל זה אמיתי.. אדם הזה מפתיע כל פעם מחדש:)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתיאור לתמונות במגזין

Let's just say Adam's hands and tongue are strategically placed in the photo shoot! I would recommend an R rating for this issue. It is like a heterosexual take on the Rolling Stone article with pics. Very Interesting, as usual! Adam's eyes are closed. His thoughts are definitely somewhere else! There are two full-size pics of Adam alone, chest up--one on the cover and inside; then 3 pics similar to the youtube video--he's dressed, she is really not. One is a 'centerfold'. There is even an opportunity at details.com, probably for guys since it is technically a guys magazine, to win a photoshoot with Adam! But, I don't even know if their website has the info posted yet. I couldn't find it. Adam is pretty close to french kissing the girl in more than one place in the pics. Adam's has his hands all over the girl. I would recommend an R rating for this issue. It is like a heterosexual take on the Rolling Stone article with pics. Very Interesting, as usual! Adam's eyes are closed. His thoughts are definitely somewhere else!

למעלה