OMG.

Oukami Kun

New member
OMG.

כרגע נחתה לי קטיושה מאחורי הבית, וממשיכות לנחות באיזור. זאת הפעם הראשונה שאני רואה את אמא שלי מפחדת.

keep smiling

New member
אוי.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אין לי ממש מה לומר במצבים כאלה, כי סה"כ איך אפשר לעודד אחרי כזה דבר? :-\ ...מקווה שלא יפלו עלייכם יותר דברים וזה. תשתדלו לא להלחץ[?].. קבל עוד חיבוק וירטואלי.

Sakai Shana

New member
../images/Emo45.gifהשארתי כבר שלוש הודעות.

אני לחוצה כמו לא יודעת מה! לפני יומיים אבדתי חברה שלי שנפטרה מסרטן ברגל. אני יודעת ששום דבר לא ייקרה לו, ז"א, שאין יותר מדי סיכויים שייקרה... אני מקווה שאני לחוצה סתם וסתם מודאגת כי המוות של החברה שלי השפיע עלי. לעזאזל שהזבל הזה יענה כבררר@#B@!^$%^KTYU&L

keep smiling

New member
היא נעמה.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

והיא לחוצה, תה חייב להיות ציני גם עכשיו? נו, בחייך מילי, כולנו יודעים שאתה דובון אכפתלי נחמד בפנים.

ניחשתי שזו היא. דיברנו כמה פעמים

במסנג'ר, ולא הייתי ציני. אני היחיד שרגוע וצריך להרגיע את כולם במסנג'ר (זה לא עובד)! אפשר לחשוב מה עשיתם מזה, כולה כמה ערבים שעושים בעיות -.- לבנון היא אפילו לא חצי מישראל, אז כדאי להם להירגע לפני שנכבוש להם אותה. והחתימה החדשה שלך הרבה יותר סימפטית וידידותית לקורא מאוסף הקשקושים שהיה שם קודם.

keep smiling

New member
בטח. P:../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מילי, הם הכריזו עליינו מלחמה. בזמן מלחמה אמורים להיות לחוצים ובפאניקה וכל זה. ותסלח לי, אבל אני לא בפאניקה! D= [שלא נדבר על המצב שהייתי בו אתמול. :$] ואם רק היית שומע את הטון שבו נאמר מה שנמצא בחתימה שלי...XD [ומה קישקושים.
]

Sakai Shana

New member
מילי יקירי.

לפני יומיים נפטרה חברה שלי מסרטן ברגל. מלבד זאת, כבר הפסקתי לספור את מקרי המוות במשפחתי- שלא יהיו עוד אמן ואמן. לא רק במשפחתי- הפסקתי לספור את מקרי המוות של אנשים שקרובים אלי, והפסקתי לספור את מקרי ההתאבדות של אנשים שקרובים אלי. .... ומלבד זאת אני פולניה.

Sakai Shana

New member
כןכן, אני יודעתXD

גם אני לא ראיתי ציניות בהודעה שלך. רק קיפי'לה ראתה. לקיפי'לה אין ראייה כל כך טובה, זה בא עם הגיל. <: רק הסברתי את ההתקף פולנות שלי D:

keep smiling

New member
*^%#$#$@%&@^%))&../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[מנשמע נעמה? בוקר אור וזה.
] לא ציניות, נו, הוא כתב בטון מניאקי-טוסיק.]; [זה מאהבה מילי. אחרת הייתי מתקשרת ומקשקשת לך בטלפון והיית מתלונן שאני מציקה לך ואתה רוצה לברוח.
]

Snake Bandage

New member
נדב!! =D

*מחבקת* תהיה חזק! T-T ברגעים כאלה אני שמחה שאני גרה בירושלים. על ירושלים אף פעם לא יירו קטיושות וקסאמים.

Snake Bandage

New member
למה שאני לא אהיה בטוחה?

יש בירושלים המון מקומות קדושים לאיסלאם, וגם הרבה מוסלמים. למה שהם ירצו לפגוע בהם? P=

מאותה סיבה שאנחנו תקפנו את ירושלים

במלחמת...ששת הימים, אם אני לא טועה. למרות שזה לא היה בטילים, כי לא ממש היו לנו
אבל תסכימי איתי שאם תתחיל מלחמה עם לבנון, מצרים וירדן לא יישבו בשקט, ואם אני לא טועה את די על הגבול עם האחרונה.

Snake Bandage

New member
לא. לא נראה לי.

אנחנו בכל זאת בשלום עם מצרים וירדן. הם לא יתקפו אותנו אלא ינסו לגשר בין לבנון וישראל. או שהם לא יעשו כלום. בכל מקרה, הם לא יתקפו אותנו. ההורים שלי טוענים שירושלים היא אחד מהמקומות הבטוחים ביותר בארץ כרגע בגלל כל המקומות הקדושים. אבא שלי טעם שהם לא רוצים לפגוע בהם. העובדה שחיים פה ערבים קצת פחות מזיזה להם. אם זה נכון, אז הם צריכים לשנות את סדר העדיפויות שלהם, כי חיי אדם חשובים קצת יותר מבניינים. אי אפשר לבנות מחדש חיים של בנאדם.

למעלה