didalf
Well-known member
חחח כן האמריקאי. חיפשתי בגוגל איזה סדרה בעונתה ה33את מתכוונת לאמריקאי? כי לא נראה לי שלישראלי יש כל כך הרבה עונות (אני לא מתכוונת לקרוא לך זקנה, אבל עדיין...)
חברה מהסוויפטיז שאנחנו מדברות בעיקר בווטספ אז ושתינו אוהבות מחזות זמר אז החברה שהייתה אמורה לבוא איתה הייתה חולה והיא שאלה אם אני ספונטנית לבוא איתה באותו יום. מזל שאין לי חיים אף פעםמגניב, אז עם מי הלכת בסוף?
אמא חבשה לי בערב ולמחרת בבוקר הלכתי למרפאת אחיות במכבי שיחבשו לי יותר טוב.אאוץ'! חבשת לבד או הלכת לרופא/מיון? או שאמא חבשה?
אני כמעט בטוחה שעניתי אז על באפי כי בדיוק סיימנו אז ניסיתי לגוון הפעם.את בטח ענית אותו דבר בפעם הקודמת.
יאפ:
כנגד ארבעה בנים דיברה הטלוויזיה. בחרו את החכם, רשע, תם ושאינו יודע לשאול שלכם. אפשר מסדרה אחת או כמה סדרות-
חכם - ג'יילס, רשע - אנג'לוס, תם - ווילו (של ההתחלה) ושאינו יודע לשאול - קורדיליה. היא לא שואלת היא אומרת מה שבא לה.
אוקי אבל שמים חביתה בתוך לחם, אז כןברור שיותר טעים אבל זה לא המקביל של חביתה, כי לא עושים חביתה עם לחם, אז לא נחשב.
לי בעיקר חשוב שהתפוז יהיה קשה ולא רכרוכי.תפוז כשהוא מתוק לגמרי זה גן עדן. הבעיה שאי אפשר לדעת לפני שמקלפים.
תותים בלי כלום זה סתם בעיני.
ותותים בלי כלום זה טעים מה יש לך????
אבל זה אפילו יותר טעים עם קצפת!
לא. ריח של מדורה נדבק. על האש זה לא מספיק חזק. וזה ריח טעיםםםםלא סובלת ריח של על האש, זה נדבק לבגדים ולשיער![]()
אבל אני גם אוהבת ריק של אש באמת. לא של מדורה כי זה חזק מידי אבל של נרות חנוכה למשל
חחחחחחחחחחחחחחחחמממממממממ מה בטח שאפשר לעשות עם זה מלא דברים טובים! אפשר לשנות צורה לגלגל הצלה ולהציל מישהו טובע. כל מיני דברים כאלה. רואים שלא ראית בגן את ברבאבא
![]()
התכוונתי שייפשיפטר כמו מיסטיק באקסמן, לשנות צורה לאנשים אחרים.
לא עולה לי משהו חיובי שאפשר לעשות בלהתחזות לאדם אחר.
(אולי אני אתחזה למנהיגים מסויימים ואעשה מה שהם צריכים לעשות ואז זה חיובי בעצם...
כשלוחצים לחיצה ארוכה על הסימן של וייפיי בקיצורים באייפון זה פותח את הרשתות הקיימות ולא צריך ללכת לסטינגס.תלמדי אותנו גם!
חחחח בומריתאני צריכה הסבר.
נערך לאחרונה ב: