Pascal's Triangle Revisited/Park Safety/Playpen אפריל 2025 – שרשור חודשי 🎀🌈🍞🉑👨‍🦯

LeAnnDyIan

Well-known member

LeAnnDylan

Well-known member
ובכן גם מילי שכחה מאיתנו אז זה בסזדר|שפם|
באמת חצוף מצידה|שפם|
לא מגיע לה שאצפה בזה|זעם|
אה כן אני עדיין מזועזעת מזה.
כאילו את לא אוהבת אותה בכלל יותר?
אני כאילו כן אבל בגלל שעכשיו כאילו עבר לי ממנה אז דברים דבילים שהיא עושה כבר לא נראים לי חמודים או מצחיקים כמו פעם. היא בעיקר נראית לי קרינג'ית ולא כיף לי עם זה.
וואי אני גם נוטה לבלבל ביניהם
קצת גזעני מצידכן אבל בסדר. לא באמת אכפת לי מהם:-D
טוב נפגש בחניה אחכ|שפם|
כאילו שאזמין אותך לחניה אחרי הדיבור המטונף שלך|שפם|
לאדעת אמרת הלכתי להתקלח ועברו 45 חיברתי את שתי העובדות ביחד:-D
חח כאילו לפעמים אני סתם תקועה במקלחת שלי במשך שעות אבל לא בגלל שאני מתקלחת. בדר"כ אני סתם יושבת שם ומשחקת בטלפון או שאני במוד לכל מיני טיפולי פנים ואז מורחת על עצמי כל מיני שטויות במשך שעות. או - התחביב האהוב עליי - יושבת שבמקלחת ומזמינה דברים מאמזון שאני לא צריכה על חשבון הבוסית אחרי שהיא עצבנה אותי|שפם|
אמאלההה לא הכרתי אף אחד אפילו קרוב לזה!!
בתיכון כבר לא היה מי שיבוא איתי להופעות של כמעט מלאכים כי רק אני נשארתי לראות טלנובלות בשלב הזה.
את מדברת על תיכון. אני מדברת על חטיבת ביניים. בתיכון באמת לא זכורים לי פנגירליות.
אבל נגיד להופעות וכאלה תמיד היו ילדים שילכו איתך. אולי לא יתפנגרילו כמוך, אבל תמיד זרמנו על הופעות של כל מיני אמנים רנדומלים שבאו לארץ.
אני זוכרת שפעם הייתה הופעה משותפת של ווסטלייף ופייב, וליטרלי כל השכבה שלי הלכה. אולי 5 בנות באמת אהבו אותם, כל השאר הלכו סתם כי איזה אבא של מישהו בשכבה עבד באיזו חברה סלולרית שהייתה הספונסרית של ההופעה והוא השיג לנו כרטיסים מוזלים.
גם בתקופה שלי לא היו כמעט מלאכים אבל נטליה אוריירו והמורדים היו חזקים וכולם הלכו להופעות שלהם כשהם היו בארץ.
כל הכבוד!
אותי זה היה מערער:-(
יעבור לך כשתגדלי.
כי אני מאד בררנית בסרטים ולא בא לי לראות אותו במשהו שאני לא אוהב (למשל אני מסרבת לראות את סבסטיאן משחק את טראמפ כי איכס)
או כי אם יש להם דמות משנה קטנה אין לי סבלנות לסרט שלם בשביל ככ מעט זמן מסך.
כאילו בהחלט יצא לי לראות סרטים שלא הייתי רואה אחרת רק בשביל שחקן מסויים אבל אני לא אדוקה כמוך.
ובטח לא ברמה של להשיג מכשיר דיויודי לראות איזה סרט עלום שלהם:-D
את לא ראויה לתואר פנגירל אם ככה|זעם|
חח זה מזכיר לי שהחברה השירנית שלי מניו יורק אמרה לי פעם שאני לא פנגירלית אמיתית כי אני לא יודעת את השמות של כל אנשי הצוות של הסלבס שאני אוהבת. כאילו מבחינתה היא עוקבת אחרי כל מי שיש לו קשר למושא הערצתה ויודעת על הסלבס שלה הכל ברמה של לאיזה תיכון היא הלכה ומה היה ה-mascot של התיכון הזה ואותי זה פשוט לא מענין. מה אכפת לי מי הרופא שיניים של ליאן או איפה היא מסתפרת? מה שמצחיק זה שהיא שירנית כזאת פסיכוטית (לדוגמה - הולכת לעמוד מחוץ לבית שלה כדי אולי לפגוש אותה "בטעות" ולהגיד "אוי איזה קטע בדיוק הייתי בסיטי") שכאמור יודעת עליה ליטרלי הכל. אבל לצפות בכל התכנים שהיא הופיעה בהם זה פחות חשוב לה|פנים| לייק, היא צפתה בה באיזה 3 ורבע סדרות והחליטה להתאבסס ברמה שאפילו אני מחשיבה למוגזמת, אבל לטרוח לצפות בשאר הפילמוגרפיה שלה לא בוער לה|שפם|
אה האבא היה איתכם? זה היה נשמע שהלכת עם חברים פלוס קציצי בלי ההורים שלה חחחח
חח כתבתי החבר'ה מהעבודה. הוא חלק מהעבודה! ואנחנו גם מעדיפים אותו על פניה.
במיוחד אחד העובדים שלנו שהוא גיי ויש לו קראש על הבוס והוא כל הזמן מחבק אותו ומנשק אותו קורא לו בייבי ואומר לי שהוא נותן לו יחס שאישתו לא נותנת לו:-D הקטע ההזוי זה שהבוסית מעודדת את זה ואומרת לבוס לזרום איתו כי זה גורם לעובד להיות במצב רוח טוב יותר וככה הוא מוכר יותר:-D
פעם נכנסתי למטבח בעבודה לחמם לי אוכל וקלטתי את העובד הזה כולו נמרח על הבוס ואני כזה "מזה?! אני הולכת לדווח עליכם ל-HR!" ואז שמעתי את הבוס מתבכיין לבוסית שהוא מוטרדת מינית בעבודה והיא כזה "לא נורא, תתמודד, זה טוב לעסקים" אלוהים שיעזור לכולנו|פנים|

LeAnnDylan

Well-known member
:-D:-D
אין לי מושג על מה אני מסתכלת ואני גם מעדיפה לא לדעת.
בכלל לא קלטתי שזה קיים. מענין אותי מה ההבדל בניהם. תכף אלך לעשות חיפוש בזה שלך.
עריכה: אה זה נראה לי חיפוש יותר מתקדם אז זה לא בהכרח דבר רע|תוהה|
אה הכוונה היתה לחדר שינה? היית צריכה להגיד! אני הבנתי את זה בתור "החדר שנמצאים בו כרגע".
אם חדר שינה אז תשובתי היא 0 שלטים.
כאילו התכוונתי לחדר שלכם כלומר כן, חדר שינה, אבל זה לא באמת משנה לי איך עניתם. אני לא ניק. תענו מה שבא לכם:-D (כל עוד אתה יודעים להדגיש כמו שצריך אחרת אני אשלח אתכם לסדנת ניק|שפם|)
מאוד ג'ן Z מצידך.
מעליב ומטעה. פייסבוק שייך לבומרים. לא אשמתי שדילגת דור.
מי לא רוצה להיות דילן??
לפעמים דילן לא רוצה להיות דילן.
יואו אני משוגעת על הדקים הקרפים!! סבתא שלי ז"ל היתה מכינה לי כאלו המון, היא קראה לזה "עלים" ;-(
קרפים זה טעים מאוד אבל זה לא במקום פנקייק!
תודה שכתבת את זה במקומי, כי אני פחדתי.
מה יש לפחד:-D אני לא אוהבת מצברייט, את כן. ביג דיל:-D
אני מודה שלקח לי הרבה זמן להבין את סדר החניות שלכן ממה שכתבת פה.
בבנין שלנו החניות של כל דירה הן אחת מול השניה. ככה-
thumbnail_IMG_3672.jpg
אז אם אני חונה בחניה שבפנים, אני לא יכולה לצאת עד שהיא לא תזיז את הרכב שלה. והיא נוהגת על הילוכים ואני לא יודעת איך לנהוג על הילוכים אז אני אפילו לא יכולה להזיז אותו בעצמי. לכן בשביל להימנע מהכאב ראש הזה בבוקר אני תמיד חונה בחניה שלי.
:-D אוקיי אבל מרגיש לי שיכולת לנצל את זה שהיא לא יודעת שיש לך מעקב על המיקום שלה בשביל לעבוד עליה באמת ובצורה יותר מצחיקה איכשהו.
אני לא בן אדם שאוהב לעבוד על אנשים. אני שונאת את 1 באפריל מהסיבה הזאת. נראה לי קונספט דבילי.
אבל נגיד עשיתי את זה גם לטלפון של הבוסית ואיזה פעם אחת היא קבעה איתי ועם השותפה לסרט וחיכינו לה והיא כזה "אני 3 דקות שם" ואז נכנסתי לבדוק איפה היא ואני כזה מה את מחרטטת, את על ה-91 יקח לך עוד רבע שעה להיות פה|שפם| והיא לא הבינה איך "ניחשתי" איפה היא ואמרתי לה "נכנסתי לאפליקציית פיינד מיי בוסית וסירי גילתה לי איפה את" לא אמרתי לה ששיתפתי את המקום שלה איתי. היא חושבת שאני יכולה למצוא את המיקום שלה בגלל שהוספתי אותה ל"משפחה" שלי באפל כדי שהיא תוכל להשתמש באפליקציה של הפיטנס. (ולנחותים מבניכם שאין אפל - יש מנוי משפחתי שנותן לכם אפל מיוזיק, אפל טיוי+, אפל פיטנס, אפל ניוז, אפל ארקייד ו-2 טרה בייט בקלאוד וזה משתלם יותר ממנוי יחיד אז עשיתי את זה אבל אז זה נותן לך לחלוק את זה עם 6 אנשים ללא תוספת תשלום אז שיתפתי עם כמה חברים שרציתי להתחרות מולם בשעון או לכפות עליהם שיראו את תוכנית הבוקר ואז יש אופציה של לשתף מיקומים של מכשירים [זה לא אוטומטי וזה לא חובה] עם המשפחה ככה אם מאבדים משהו אפשר למצוא. כלומר זה לא מראה לי רק את המיקום של האייפון אלא של כל המכשירים שמחוברים לאפל כמו האוזניות, השעון, הלפטופ, האייפד וכו')
זה לא יפה לכתוב פה כל כך הרבה את המילה שרק אתן מבינות. מה זה או מי זה שירניות?
אז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.
זה התחיל מזה שפעם העזתי להגיד לשירן איזה משהו מרושע בחצי צחוק על הבקסטריט בויז או בריטני ספירס (כבר לא זוכרת) והיא יצאה לי על החיים ולא דיברה איתי איזה כמה זמן כי היא אמרה שזה ממש מגעיל מצידי לזלזל בדברים שהיא אוהבת (נראה לי שאמרתי משהו בסגנון של מה את עדין אוהבת את בריטני? מה את בת 12?!)(היינו בנות איזה 23) ואז אחרי איזה חודש שהיא נרגעה (בערך) היא אמרה לי שזה ממש עצבן אותה וזה לא בסדר שאני מלכלכת על סלבס שהיא אוהבת ושבריטני ממש לא HAS BEEN [נראה לי שזה המונח שהשתמשתי בו|תוהה|] ושאם עוד פעם אחת אעשה את זה היא לא תדבר איתי בחיים. אניווי, סיפרתי את זה לסהר פעם אחת והוא אמר לי שאסור להגיד דברים כאלה לאנשים כמו שירן כי הם יערפו לי את הראש אם אמרתי משהו לא בסדר על הסלבס שלהם. ואז בתקופה של המאה, היו בטוויטר כל מיני לסביות מטורפות כאלה שהיו מתחילות מלחמות עם מעריצי בלארק והם נורא הזכירו לי את איך ששירן הייתה מגנה על בריטני/בקסטריט/מייקל ג'קסון בחירוף נפש אם מישהו היה מעיז אפילו להגיד את השם שלהם בצורה שנשמעת לה מעליבה, וסהר כזה "מה את בכלל מדברת עם השירניות האלה, אי אפשר לדבר איתן בהיגיון" ומאז "שירניות" הפך לשם גנאי ללסביות מטורפות. אבל יש כמובן הפרדה בין "השירנית שלנו" לבין "השירניות" כי את השירנית שלנו אנחנו בחרנו ואנחנו תקועים איתה (לטוב ולרע) את השירניות האחרות אנחנו אוהבים לשנוא ולנצל בשביל גיפים.

אגב היא מודעת למונח שירניות אז זה לא שמלכלכים עליה מאחורי הגב. אנחנו אנשים מתורבתים - אנחנו מלכלכים בפנים!
thumbnail_IMG_3673.jpg

LeAnnDylan

Well-known member
נגיד הדבר הכי מוזר בו עכשיו זה שהוא חושב שכל האנושות וכל החיים יראו לגמרי שונה עוד ממש מעט שנים בגלל שה-AI יתקדם ברמה שנגיע לסינגולריות, והוא מנסה להמציא איזה נוסחה ליצירת AI שפועל בצורה שונה מצ'ט גפט ומה-AI שעובד היום, והוא מרגיש שיש לו חובה מוסרית לעשות את זה או משהו כזה, לא יודעת, לא נראה לי הוא מוברג עד הסוף....
אוקיי כן הוא בהחלט נשמע לא מוברג. או לחלופין אולי הוא לא מעושן מספיק.
חחח ממה שזכור לי משהו כמו בין 2 וחצי עונות ל-3 היא עדיין הייתה רעה, בטוח לאורך כל עונה אחת, וזו סדרה עם עונה של 20+פרקים, אז קצת יותר מ-3 שניות, :-D אבל כן ברור ששיש לה ארק גאולה
חח טוב אני לא באמת זוכרת הרבה מהסדרה אז אני אאלץ להאמין לך אבל כן הרגיש לי שהיא כבר בסוף עונה 1 היא כבר הייתה בצד של "הטובים" אבל לא חשוב.
נראה לי עונה 5 פרק 16, זו סצנה שאפריל קוראת מכתב ללזלי
אפשר לראות את הקטע בסרטון הזה החל 9:20
אה אוקיי כן זו הסצינה שחשבתי שהתכוונת אליה|לב|
וראיתי עכשיו את כל הסרטון הזה פעמיים|מאוהב| אוף אני כל כך אוהבת אותן|בוכה||בוכה||בוכה|
כן זה ממשחקי הכס, ונכון אני זוכרת שידעתי שהשחקנית משחקת בסדרה הזאת, אבל אני עדיין לא מבינה מה זה "שאינו יודע לשאול"
במקרה שלה התכוונתי לזה בתור טמבלית.
חחח אני יודעת שהיו הרב אומנים שהיו תמיד עושים בינהם השוואה כאילו צריך להיות במחנה אחד ואסור לאהוב את השני, אבל אני אף פעם לא עשיתי את זה
בסדר גם אני בסתר אהבתי שירים של בריטני, כריסטינה וג'סיקה. אבל כלפי חוץ הייתי טים מנדי מור! (והיום במבט לאחור אני מרגישה שעשיתי את הבחירה הנכונה:-D) לא הייתי מעזה בחיים להודות בקול, או במקרה שלך- לתלות פוסטרים, של שתים מהן! זה כמו לתלות פוסטרים של עפרה לצד ירדנה! כמו לתלות פוסטרים של נינט לצד נועה שחר! והרי כולם יודעים שהתינוק של נועה מת והכל בגלל נינט!! יש דברים שפשוט לא עושים!!!
:-D לא שמתי לב שאמרתי את זה ככה
מה שיותר גרוע מזה זה שאני לא בארץ כל כך הרבה שנים שהייתי צריכה לעצור רגע לפני שאני מגיבה ולחשוב האם אני טועה ובעצם זה המונח הנכון או שאת התבלבלת|פנים|
אוקיי, זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה.
וכן, אני עדיין לא התאוששתי מלגלות שזה עבר לך, ובהתחשב במספר השנים שמדובר בהן אני חושבת שזה הגיוני מצידי.
לא אמרתי שזה לא הגיוני מצידך, פשוט התנגדתי לזה שעדימון טענה שאני צפויה מידי:-P:
[מראה שחורה]
אז כן, אפשר לראות פרקים רנדומליים כי חוץ מה-THEME הכללי אין ביניהם שום קשר.
ויש פרקים שהם ממש מופתיים (כאמור, רק מהעונות הראשונות).
אוקיי אז יש מצב שאני אנסה אותה אם העונות הראשונות גם קיימות בנטפליקס.
את לא תגידי לי חח מהטלפון |שפם|
חח את יכולה גם מהשעון (למרות שאיזה מם באינסוגרם טען שאנשים שמדברים לשעון אפל שלהם הם פייק פאווריינג'רס ולקחתי את זה אישית!)
גם אני תקופה ארוכה לא הייתי מבטלת למרות שלא צפיתי כמעט בכלום, כי לא היו לי כוחות נפשיים.
אבל אז גיליתי שמה שעוד יותר אין לי זה כסף מיותר.
גם לי אין כסף מיותר לזה. במיוחד כשצריך לשלם מיסים החודש|חבול|
מבחינתי הם מהזוגות האלו של מפורסמים שנהיו מפורסמים באותה תקופה ובערך באותו גיל ועל אותו סוג של דברים (במקרה שלהם - סרטים אמריקאיים קומיים מהסוג המטופש יותר), ולכן הם כמו אותו בנאדם.
(* אין לי כוח לבדוק את הפרטים אז לא להתקטנן איתי על זה, אבל ככה הם בראש שלי)
את מניחה שאכפת לי מהם מספיק כדי לתקן אותך אבל ממש לא. (ואני בספק אם מישהו אחר פה יטרח לתקן אותך גם)(ז"א זה מרגיש כמו משהו שניק יעשה. אבל בשביל שהוא יתקן אותך הוא צריך להגיע לחלק הזה בשרשור- מה שנראה לי לא סביר. אז את סייף)

didalf

Well-known member
באמת חצוף מצידה|שפם|
לא מגיע לה שאצפה בזה|זעם|
בדיוק!
אני כאילו כן אבל בגלל שעכשיו כאילו עבר לי ממנה אז דברים דבילים שהיא עושה כבר לא נראים לי חמודים או מצחיקים כמו פעם. היא בעיקר נראית לי קרינג'ית ולא כיף לי עם זה.
אוי:-(

כאילו שאזמין אותך לחניה אחרי הדיבור המטונף שלך|שפם|
יאללה|שפם|

התחביב האהוב עליי - יושבת שבמקלחת ומזמינה דברים מאמזון שאני לא צריכה על חשבון הבוסית אחרי שהיא עצבנה אותי|שפם|
חחחחחחחחח כמובן:-D
את מדברת על תיכון. אני מדברת על חטיבת ביניים. בתיכון באמת לא זכורים לי פנגירליות.
גם לפני זה זה פחות היה דבר
אבל נגיד להופעות וכאלה תמיד היו ילדים שילכו איתך. אולי לא יתפנגרילו כמוך, אבל תמיד זרמנו על הופעות של כל מיני אמנים רנדומלים שבאו לארץ.
אני זוכרת שפעם הייתה הופעה משותפת של ווסטלייף ופייב, וליטרלי כל השכבה שלי הלכה. אולי 5 בנות באמת אהבו אותם, כל השאר הלכו סתם כי איזה אבא של מישהו בשכבה עבד באיזו חברה סלולרית שהייתה הספונסרית של ההופעה והוא השיג לנו כרטיסים מוזלים.
גם בתקופה שלי לא היו כמעט מלאכים אבל נטליה אוריירו והמורדים היו חזקים וכולם הלכו להופעות שלהם כשהם היו בארץ.
אז זהו למורדים בגיל 12 כזה חברות שלי באמת הלכו איתי אבל בגיל 17 לכמעט מלאכים כבר לא היה לי עם מי:-(

יעבור לך כשתגדלי.
נהה מאוחר מידי

את לא ראויה לתואר פנגירל אם ככה|זעם|
אני כן מכירה את כל ה250 שירים של טיילור!
חח זה מזכיר לי שהחברה השירנית שלי מניו יורק אמרה לי פעם שאני לא פנגירלית אמיתית כי אני לא יודעת את השמות של כל אנשי הצוות של הסלבס שאני אוהבת. כאילו מבחינתה היא עוקבת אחרי כל מי שיש לו קשר למושא הערצתה ויודעת על הסלבס שלה הכל ברמה של לאיזה תיכון היא הלכה ומה היה ה-mascot של התיכון הזה ואותי זה פשוט לא מענין. מה אכפת לי מי הרופא שיניים של ליאן או איפה היא מסתפרת? מה שמצחיק זה שהיא שירנית כזאת פסיכוטית (לדוגמה - הולכת לעמוד מחוץ לבית שלה כדי אולי לפגוש אותה "בטעות" ולהגיד "אוי איזה קטע בדיוק הייתי בסיטי") שכאמור יודעת עליה ליטרלי הכל. אבל לצפות בכל התכנים שהיא הופיעה בהם זה פחות חשוב לה|פנים| לייק, היא צפתה בה באיזה 3 ורבע סדרות והחליטה להתאבסס ברמה שאפילו אני מחשיבה למוגזמת, אבל לטרוח לצפות בשאר הפילמוגרפיה שלה לא בוער לה|שפם|
אמאלה זה חולני:-0 זה הצד הדפוק של פאנגירלס זה לא בריא.
והיא אפילו לא צפתה בהכל?
את פאנגירל יותר טובה!

חח כתבתי החבר'ה מהעבודה. הוא חלק מהעבודה! ואנחנו גם מעדיפים אותו על פניה.
בסדררררררר זה לא היה ברור!:-D

במיוחד אחד העובדים שלנו שהוא גיי ויש לו קראש על הבוס והוא כל הזמן מחבק אותו ומנשק אותו קורא לו בייבי ואומר לי שהוא נותן לו יחס שאישתו לא נותנת לו:-D הקטע ההזוי זה שהבוסית מעודדת את זה ואומרת לבוס לזרום איתו כי זה גורם לעובד להיות במצב רוח טוב יותר וככה הוא מוכר יותר:-D
פעם נכנסתי למטבח בעבודה לחמם לי אוכל וקלטתי את העובד הזה כולו נמרח על הבוס ואני כזה "מזה?! אני הולכת לדווח עליכם ל-HR!" ואז שמעתי את הבוס מתבכיין לבוסית שהוא מוטרדת מינית בעבודה והיא כזה "לא נורא, תתמודד, זה טוב לעסקים" אלוהים שיעזור לכולנו|פנים|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולה עם הסיטקום מקום עבודה שלך:-D:-D

אז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.
זה התחיל מזה שפעם העזתי להגיד לשירן איזה משהו מרושע בחצי צחוק על הבקסטריט בויז או בריטני ספירס (כבר לא זוכרת) והיא יצאה לי על החיים ולא דיברה איתי איזה כמה זמן כי היא אמרה שזה ממש מגעיל מצידי לזלזל בדברים שהיא אוהבת (נראה לי שאמרתי משהו בסגנון של מה את עדין אוהבת את בריטני? מה את בת 12?!)(היינו בנות איזה 23) ואז אחרי איזה חודש שהיא נרגעה (בערך) היא אמרה לי שזה ממש עצבן אותה וזה לא בסדר שאני מלכלכת על סלבס שהיא אוהבת ושבריטני ממש לא HAS BEEN [נראה לי שזה המונח שהשתמשתי בו|תוהה|] ושאם עוד פעם אחת אעשה את זה היא לא תדבר איתי בחיים. אניווי, סיפרתי את זה לסהר פעם אחת והוא אמר לי שאסור להגיד דברים כאלה לאנשים כמו שירן כי הם יערפו לי את הראש אם אמרתי משהו לא בסדר על הסלבס שלהם. ואז בתקופה של המאה, היו בטוויטר כל מיני לסביות מטורפות כאלה שהיו מתחילות מלחמות עם מעריצי בלארק והם נורא הזכירו לי את איך ששירן הייתה מגנה על בריטני/בקסטריט/מייקל ג'קסון בחירוף נפש אם מישהו היה מעיז אפילו להגיד את השם שלהם בצורה שנשמעת לה מעליבה, וסהר כזה "מה את בכלל מדברת עם השירניות האלה, אי אפשר לדבר איתן בהיגיון" ומאז "שירניות" הפך לשם גנאי ללסביות מטורפות. אבל יש כמובן הפרדה בין "השירנית שלנו" לבין "השירניות" כי את השירנית שלנו אנחנו בחרנו ואנחנו תקועים איתה (לטוב ולרע) את השירניות האחרות אנחנו אוהבים לשנוא ולנצל בשביל גיפים.
כן לא זכרתי את כל הסיפור הזה וגם אמרתי שעדיף להשאיר לך לפרט אבל תוך כדי שקראתי נזכרתי שכן ידעתי את כל הסיפור הזה:-D
אגב היא מודעת למונח שירניות אז זה לא שמלכלכים עליה מאחורי הגב. אנחנו אנשים מתורבתים - אנחנו מלכלכים בפנים!
חחחחחחחחח מזל:-D
באמת לא ידעתי אם היא מודעת או לא:-D

והרי כולם יודעים שהתינוק של נועה מת והכל בגלל נינט!!
:-D

Lion_Heart

Well-known member
אני אוהבת אבל כאלו שהן גם מד"ב ורצוי גם משעשעות קצת.
TBH- אני מאוהב בסדרות שמערבות מסע בזמן או תחיית המתים או דברים כאלה! או הצערת דמויות...זה גם נחמד!

הורג אותי שאני לא ראיתי את הסדרה הזאת אבל השחקנים בה נראים לי בול(!!!) כמו השחקנים בסדרות הקוריאניות שכן ראיתי, ואני לא יודעת אם זה באמת הכל עם אותם שחקנים או שזאת הבעיה שלי.
אני בספק עם זאת הבעיה שלך!
|כן|

|כן|

לא נתקלתי.

|כן|

אמממממ לפעמים אני בעד, לפעמים פחות.

כל דמות שממש מגעילה לכולם היא נוראית בעיני.
|כן|
בהחלט |כן|

אויש זה ממש גרוע.

טובים! |כן|
תודה!

למעלה