LeAnnDyIan
Well-known member
זה לא יפה לכתוב פה כל כך הרבה את המילה שרק אתן מבינות. מה זה או מי זה שירניות?
חח יש לזה הסבר אבל אני בעבודה אז אסביר אח״כ אבל בגדול זה מה שעדימון רשמהלסביות מטורפות (ע"ע הצבא של קתרין האן)

זה לא יפה לכתוב פה כל כך הרבה את המילה שרק אתן מבינות. מה זה או מי זה שירניות?
חח יש לזה הסבר אבל אני בעבודה אז אסביר אח״כ אבל בגדול זה מה שעדימון רשמהלסביות מטורפות (ע"ע הצבא של קתרין האן)
באמת חצוף מצידהובכן גם מילי שכחה מאיתנו אז זה בסזדר![]()
אני כאילו כן אבל בגלל שעכשיו כאילו עבר לי ממנה אז דברים דבילים שהיא עושה כבר לא נראים לי חמודים או מצחיקים כמו פעם. היא בעיקר נראית לי קרינג'ית ולא כיף לי עם זה.אה כן אני עדיין מזועזעת מזה.
כאילו את לא אוהבת אותה בכלל יותר?
קצת גזעני מצידכן אבל בסדר. לא באמת אכפת לי מהםוואי אני גם נוטה לבלבל ביניהם
כאילו שאזמין אותך לחניה אחרי הדיבור המטונף שלךטוב נפגש בחניה אחכ![]()
חח כאילו לפעמים אני סתם תקועה במקלחת שלי במשך שעות אבל לא בגלל שאני מתקלחת. בדר"כ אני סתם יושבת שם ומשחקת בטלפון או שאני במוד לכל מיני טיפולי פנים ואז מורחת על עצמי כל מיני שטויות במשך שעות. או - התחביב האהוב עליי - יושבת שבמקלחת ומזמינה דברים מאמזון שאני לא צריכה על חשבון הבוסית אחרי שהיא עצבנה אותילאדעת אמרת הלכתי להתקלח ועברו 45 חיברתי את שתי העובדות ביחד![]()
את מדברת על תיכון. אני מדברת על חטיבת ביניים. בתיכון באמת לא זכורים לי פנגירליות.אמאלההה לא הכרתי אף אחד אפילו קרוב לזה!!
בתיכון כבר לא היה מי שיבוא איתי להופעות של כמעט מלאכים כי רק אני נשארתי לראות טלנובלות בשלב הזה.
יעבור לך כשתגדלי.כל הכבוד!
אותי זה היה מערער![]()
את לא ראויה לתואר פנגירל אם ככהכי אני מאד בררנית בסרטים ולא בא לי לראות אותו במשהו שאני לא אוהב (למשל אני מסרבת לראות את סבסטיאן משחק את טראמפ כי איכס)
או כי אם יש להם דמות משנה קטנה אין לי סבלנות לסרט שלם בשביל ככ מעט זמן מסך.
כאילו בהחלט יצא לי לראות סרטים שלא הייתי רואה אחרת רק בשביל שחקן מסויים אבל אני לא אדוקה כמוך.
ובטח לא ברמה של להשיג מכשיר דיויודי לראות איזה סרט עלום שלהם![]()
חח כתבתי החבר'ה מהעבודה. הוא חלק מהעבודה! ואנחנו גם מעדיפים אותו על פניה.אה האבא היה איתכם? זה היה נשמע שהלכת עם חברים פלוס קציצי בלי ההורים שלה חחחח
אין לי מושג על מה אני מסתכלת ואני גם מעדיפה לא לדעת.זה באמת מאוד מפחיד:
צפה בקובץ המצורף 126180
בכלל לא קלטתי שזה קיים. מענין אותי מה ההבדל בניהם. תכף אלך לעשות חיפוש בזה שלך.זה שיש פה:
צפה בקובץ המצורף 126183
כאילו התכוונתי לחדר שלכם כלומר כן, חדר שינה, אבל זה לא באמת משנה לי איך עניתם. אני לא ניק. תענו מה שבא לכםאה הכוונה היתה לחדר שינה? היית צריכה להגיד! אני הבנתי את זה בתור "החדר שנמצאים בו כרגע".
אם חדר שינה אז תשובתי היא 0 שלטים.
מעליב ומטעה. פייסבוק שייך לבומרים. לא אשמתי שדילגת דור.מאוד ג'ן Z מצידך.
לפעמים דילן לא רוצה להיות דילן.מי לא רוצה להיות דילן??
קרפים זה טעים מאוד אבל זה לא במקום פנקייק!יואו אני משוגעת על הדקים הקרפים!! סבתא שלי ז"ל היתה מכינה לי כאלו המון, היא קראה לזה "עלים"![]()
מה יש לפחדתודה שכתבת את זה במקומי, כי אני פחדתי.
בבנין שלנו החניות של כל דירה הן אחת מול השניה. ככה-אני מודה שלקח לי הרבה זמן להבין את סדר החניות שלכן ממה שכתבת פה.
אני לא בן אדם שאוהב לעבוד על אנשים. אני שונאת את 1 באפריל מהסיבה הזאת. נראה לי קונספט דבילי.אוקיי אבל מרגיש לי שיכולת לנצל את זה שהיא לא יודעת שיש לך מעקב על המיקום שלה בשביל לעבוד עליה באמת ובצורה יותר מצחיקה איכשהו.
אז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.זה לא יפה לכתוב פה כל כך הרבה את המילה שרק אתן מבינות. מה זה או מי זה שירניות?
אוקיי כן הוא בהחלט נשמע לא מוברג. או לחלופין אולי הוא לא מעושן מספיק.נגיד הדבר הכי מוזר בו עכשיו זה שהוא חושב שכל האנושות וכל החיים יראו לגמרי שונה עוד ממש מעט שנים בגלל שה-AI יתקדם ברמה שנגיע לסינגולריות, והוא מנסה להמציא איזה נוסחה ליצירת AI שפועל בצורה שונה מצ'ט גפט ומה-AI שעובד היום, והוא מרגיש שיש לו חובה מוסרית לעשות את זה או משהו כזה, לא יודעת, לא נראה לי הוא מוברג עד הסוף....
חח טוב אני לא באמת זוכרת הרבה מהסדרה אז אני אאלץ להאמין לך אבל כן הרגיש לי שהיא כבר בסוף עונה 1 היא כבר הייתה בצד של "הטובים" אבל לא חשוב.חחח ממה שזכור לי משהו כמו בין 2 וחצי עונות ל-3 היא עדיין הייתה רעה, בטוח לאורך כל עונה אחת, וזו סדרה עם עונה של 20+פרקים, אז קצת יותר מ-3 שניות,אבל כן ברור ששיש לה ארק גאולה
אה אוקיי כן זו הסצינה שחשבתי שהתכוונת אליהנראה לי עונה 5 פרק 16, זו סצנה שאפריל קוראת מכתב ללזלי
אפשר לראות את הקטע בסרטון הזה החל 9:20
במקרה שלה התכוונתי לזה בתור טמבלית.כן זה ממשחקי הכס, ונכון אני זוכרת שידעתי שהשחקנית משחקת בסדרה הזאת, אבל אני עדיין לא מבינה מה זה "שאינו יודע לשאול"
בסדר גם אני בסתר אהבתי שירים של בריטני, כריסטינה וג'סיקה. אבל כלפי חוץ הייתי טים מנדי מור! (והיום במבט לאחור אני מרגישה שעשיתי את הבחירה הנכונהחחח אני יודעת שהיו הרב אומנים שהיו תמיד עושים בינהם השוואה כאילו צריך להיות במחנה אחד ואסור לאהוב את השני, אבל אני אף פעם לא עשיתי את זה
מה שיותר גרוע מזה זה שאני לא בארץ כל כך הרבה שנים שהייתי צריכה לעצור רגע לפני שאני מגיבה ולחשוב האם אני טועה ובעצם זה המונח הנכון או שאת התבלבלתלא שמתי לב שאמרתי את זה ככה
לא אמרתי שזה לא הגיוני מצידך, פשוט התנגדתי לזה שעדימון טענה שאני צפויה מידיאוקיי, זה מה שחשבתי אבל לא הייתי בטוחה.
וכן, אני עדיין לא התאוששתי מלגלות שזה עבר לך, ובהתחשב במספר השנים שמדובר בהן אני חושבת שזה הגיוני מצידי.
אוקיי אז יש מצב שאני אנסה אותה אם העונות הראשונות גם קיימות בנטפליקס.[מראה שחורה]
אז כן, אפשר לראות פרקים רנדומליים כי חוץ מה-THEME הכללי אין ביניהם שום קשר.
ויש פרקים שהם ממש מופתיים (כאמור, רק מהעונות הראשונות).
חח את יכולה גם מהשעון (למרות שאיזה מם באינסוגרם טען שאנשים שמדברים לשעון אפל שלהם הם פייק פאווריינג'רס ולקחתי את זה אישית!)את לא תגידי לי חח מהטלפון![]()
גם לי אין כסף מיותר לזה. במיוחד כשצריך לשלם מיסים החודשגם אני תקופה ארוכה לא הייתי מבטלת למרות שלא צפיתי כמעט בכלום, כי לא היו לי כוחות נפשיים.
אבל אז גיליתי שמה שעוד יותר אין לי זה כסף מיותר.
את מניחה שאכפת לי מהם מספיק כדי לתקן אותך אבל ממש לא. (ואני בספק אם מישהו אחר פה יטרח לתקן אותך גם)(ז"א זה מרגיש כמו משהו שניק יעשה. אבל בשביל שהוא יתקן אותך הוא צריך להגיע לחלק הזה בשרשור- מה שנראה לי לא סביר. אז את סייף)מבחינתי הם מהזוגות האלו של מפורסמים שנהיו מפורסמים באותה תקופה ובערך באותו גיל ועל אותו סוג של דברים (במקרה שלהם - סרטים אמריקאיים קומיים מהסוג המטופש יותר), ולכן הם כמו אותו בנאדם.
(* אין לי כוח לבדוק את הפרטים אז לא להתקטנן איתי על זה, אבל ככה הם בראש שלי)
בדיוק!באמת חצוף מצידה
לא מגיע לה שאצפה בזה![]()
אויאני כאילו כן אבל בגלל שעכשיו כאילו עבר לי ממנה אז דברים דבילים שהיא עושה כבר לא נראים לי חמודים או מצחיקים כמו פעם. היא בעיקר נראית לי קרינג'ית ולא כיף לי עם זה.
יאללהכאילו שאזמין אותך לחניה אחרי הדיבור המטונף שלך![]()
חחחחחחחחח כמובןהתחביב האהוב עליי - יושבת שבמקלחת ומזמינה דברים מאמזון שאני לא צריכה על חשבון הבוסית אחרי שהיא עצבנה אותי![]()
גם לפני זה זה פחות היה דבראת מדברת על תיכון. אני מדברת על חטיבת ביניים. בתיכון באמת לא זכורים לי פנגירליות.
אז זהו למורדים בגיל 12 כזה חברות שלי באמת הלכו איתי אבל בגיל 17 לכמעט מלאכים כבר לא היה לי עם מיאבל נגיד להופעות וכאלה תמיד היו ילדים שילכו איתך. אולי לא יתפנגרילו כמוך, אבל תמיד זרמנו על הופעות של כל מיני אמנים רנדומלים שבאו לארץ.
אני זוכרת שפעם הייתה הופעה משותפת של ווסטלייף ופייב, וליטרלי כל השכבה שלי הלכה. אולי 5 בנות באמת אהבו אותם, כל השאר הלכו סתם כי איזה אבא של מישהו בשכבה עבד באיזו חברה סלולרית שהייתה הספונסרית של ההופעה והוא השיג לנו כרטיסים מוזלים.
גם בתקופה שלי לא היו כמעט מלאכים אבל נטליה אוריירו והמורדים היו חזקים וכולם הלכו להופעות שלהם כשהם היו בארץ.
נהה מאוחר מידייעבור לך כשתגדלי.
אני כן מכירה את כל ה250 שירים של טיילור!את לא ראויה לתואר פנגירל אם ככה![]()
אמאלה זה חולניחח זה מזכיר לי שהחברה השירנית שלי מניו יורק אמרה לי פעם שאני לא פנגירלית אמיתית כי אני לא יודעת את השמות של כל אנשי הצוות של הסלבס שאני אוהבת. כאילו מבחינתה היא עוקבת אחרי כל מי שיש לו קשר למושא הערצתה ויודעת על הסלבס שלה הכל ברמה של לאיזה תיכון היא הלכה ומה היה ה-mascot של התיכון הזה ואותי זה פשוט לא מענין. מה אכפת לי מי הרופא שיניים של ליאן או איפה היא מסתפרת? מה שמצחיק זה שהיא שירנית כזאת פסיכוטית (לדוגמה - הולכת לעמוד מחוץ לבית שלה כדי אולי לפגוש אותה "בטעות" ולהגיד "אוי איזה קטע בדיוק הייתי בסיטי") שכאמור יודעת עליה ליטרלי הכל. אבל לצפות בכל התכנים שהיא הופיעה בהם זה פחות חשוב להלייק, היא צפתה בה באיזה 3 ורבע סדרות והחליטה להתאבסס ברמה שאפילו אני מחשיבה למוגזמת, אבל לטרוח לצפות בשאר הפילמוגרפיה שלה לא בוער לה
![]()
בסדררררררר זה לא היה ברור!חח כתבתי החבר'ה מהעבודה. הוא חלק מהעבודה! ואנחנו גם מעדיפים אותו על פניה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולה עם הסיטקום מקום עבודה שלךבמיוחד אחד העובדים שלנו שהוא גיי ויש לו קראש על הבוס והוא כל הזמן מחבק אותו ומנשק אותו קורא לו בייבי ואומר לי שהוא נותן לו יחס שאישתו לא נותנת לוהקטע ההזוי זה שהבוסית מעודדת את זה ואומרת לבוס לזרום איתו כי זה גורם לעובד להיות במצב רוח טוב יותר וככה הוא מוכר יותר
פעם נכנסתי למטבח בעבודה לחמם לי אוכל וקלטתי את העובד הזה כולו נמרח על הבוס ואני כזה "מזה?! אני הולכת לדווח עליכם ל-HR!" ואז שמעתי את הבוס מתבכיין לבוסית שהוא מוטרדת מינית בעבודה והיא כזה "לא נורא, תתמודד, זה טוב לעסקים" אלוהים שיעזור לכולנו![]()
כן לא זכרתי את כל הסיפור הזה וגם אמרתי שעדיף להשאיר לך לפרט אבל תוך כדי שקראתי נזכרתי שכן ידעתי את כל הסיפור הזהאז שירניות זה מונח שסהר המציא והוא על שם שירן שלנו AKA שירי בלוק.
זה התחיל מזה שפעם העזתי להגיד לשירן איזה משהו מרושע בחצי צחוק על הבקסטריט בויז או בריטני ספירס (כבר לא זוכרת) והיא יצאה לי על החיים ולא דיברה איתי איזה כמה זמן כי היא אמרה שזה ממש מגעיל מצידי לזלזל בדברים שהיא אוהבת (נראה לי שאמרתי משהו בסגנון של מה את עדין אוהבת את בריטני? מה את בת 12?!)(היינו בנות איזה 23) ואז אחרי איזה חודש שהיא נרגעה (בערך) היא אמרה לי שזה ממש עצבן אותה וזה לא בסדר שאני מלכלכת על סלבס שהיא אוהבת ושבריטני ממש לא HAS BEEN [נראה לי שזה המונח שהשתמשתי בו] ושאם עוד פעם אחת אעשה את זה היא לא תדבר איתי בחיים. אניווי, סיפרתי את זה לסהר פעם אחת והוא אמר לי שאסור להגיד דברים כאלה לאנשים כמו שירן כי הם יערפו לי את הראש אם אמרתי משהו לא בסדר על הסלבס שלהם. ואז בתקופה של המאה, היו בטוויטר כל מיני לסביות מטורפות כאלה שהיו מתחילות מלחמות עם מעריצי בלארק והם נורא הזכירו לי את איך ששירן הייתה מגנה על בריטני/בקסטריט/מייקל ג'קסון בחירוף נפש אם מישהו היה מעיז אפילו להגיד את השם שלהם בצורה שנשמעת לה מעליבה, וסהר כזה "מה את בכלל מדברת עם השירניות האלה, אי אפשר לדבר איתן בהיגיון" ומאז "שירניות" הפך לשם גנאי ללסביות מטורפות. אבל יש כמובן הפרדה בין "השירנית שלנו" לבין "השירניות" כי את השירנית שלנו אנחנו בחרנו ואנחנו תקועים איתה (לטוב ולרע) את השירניות האחרות אנחנו אוהבים לשנוא ולנצל בשביל גיפים.
חחחחחחחחח מזלאגב היא מודעת למונח שירניות אז זה לא שמלכלכים עליה מאחורי הגב. אנחנו אנשים מתורבתים - אנחנו מלכלכים בפנים!
והרי כולם יודעים שהתינוק של נועה מת והכל בגלל נינט!!
TBH- אני מאוהב בסדרות שמערבות מסע בזמן או תחיית המתים או דברים כאלה! או הצערת דמויות...זה גם נחמד!אני אוהבת אבל כאלו שהן גם מד"ב ורצוי גם משעשעות קצת.
לא נתקלתי.
אמממממ לפעמים אני בעד, לפעמים פחות.
כל דמות שממש מגעילה לכולם היא נוראית בעיני.
תודה!בהחלט
אויש זה ממש גרוע.
טובים!![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.