ההימורים שלי..
טוב, נשאיר שנייה את הטורניר בצד. לדעתי סרגיי ייקח את הקרב הזה יחסית בקלות, עם כמה שהאנט חזק בצורה מפחידה, עם סנטר ששם אפילו את האחים נוגיירה בצל, אין לו סיכוי מול קאריטנוב על הקרקע. קאריטנוב הראה שיש לו יכולת הורדה טובה מאוד וגם יכולת שליטה טובה מאוד על הקרקע, גם מול מינוטאורו וגם מול SCHILT. ואני ממש לא רואה את האנט מצליח להוריד אותו בKO כ"כ מהר, עם כמה שהוא הרשים ב K1, מול סילבה הוא לא כ"כ הבריק וסרגיי לדעתי הרבה יותר מהיר וחד מסילבה בעמידה. בלפורט-קונדו, זה קרב שאני לא ממש מתרגש ממנו, אני לא מעריץ גדול של אף אחד מהם,ולא ממש מכיר אותם. לדעתי בלפורט ייקח בTKO בסיבוב השני. טנק-וורדום זה קרב שאני מאוד מחכה לראות, למרות שטנק הוא אחד הלוחמים היחידים שאפשר להגיד עליהם שהם עדיין OLDSCHOOL ושמעולם לא שינו את המשחק שלהם ולא השתפרו בכלום, ולמרות שוורדום אמור להיות אחד מהגרפלרים הטובים בMMA, לדעתי יש לטנק יכולת לחולל סנסציה ענקית, לטנק יש כוח ויכולת לנצח כל אחד ביום טוב. הראש אומר וורדום בהכנעה בסיבוב ה1, הלב רוצה טנק בKO. פדור-קרוקופ, מה אפשר להגיד... אלא אם לאחד הלוחמים תקרה פתיעה מוזרה סטייל ברנט או הרינג, זה עומד להיות הקרב MMA הטוב ביותר בכל הזמנים, בטוח הקרב אליפות הכי צמוד והכי מעניין. אני רק מקווה שלא נראה כאן פדור-מינוטאורו הראשון מחדש, לא רוצה לראות קרב קרקע יחסית סטטי במשך 20 דקות.. מקווה שאחד מהם יסכים להיסתכן בשביל לסיים את הקרב בצורה חד-משמעית. לדעתי פדור ייקח החלטה. הטורניר: למרות שאלו לא הציוותים שרציתי, לדעתי הם עדיין יתנו קרבות מעניניים. לדעתי סילבה ייקח בTKO בסיבוב הראשון, במיוחד בגלל שהוא לא יכול להרשות לעצמו לקחת קרב להחלטה כשיש לו עוד קרב אחר-כך, שניהם ייתנו את הכל כדי לנצח מהר ולשמור כוחות. לדעתי ארונה יינצח בהכנעה, למרות שאני מאוד הייתי רוצה לראות את שוגון עולה,במיוחד כדי לבסס את עצמו בתור אחד הLHW הטובים. הגמר ארונה-סילבה, וסילבה ייקח החלטה. מצטער שהיה כ"כ ארוך, אבל יש הרבה מה לומר...