Pride Final Conflict 2005

razcoren666

New member
Pride Final Conflict 2005

טוב, לפי פירסומים מסויימים האירוע ב28 באוגוסט, עומד להיראות ככה: semifinals: Wanderlei Silva vs. Allistair Overeem Mauricio 'Shogun' Rua vs. Ricardo Arona Superfights: Fedor Emelianenko vs. Mirko 'Cro Cop' Filipovic Mark Hunt vs. Sergei Kharitonov Fabricio Werdum vs. 'Tank' Abbott Vitor Belfort vs. Yuki Kondo Hidehiko Yoshida vs. TBA possibly Gilbert Yvel מחשבות??

Boxline

New member
קשה, קשה..

קשה להמר. הכל פתוח על מי היית הולך רז?

Boxline

New member
כן אה... איזה באסה שאין שידורים

ועוד שאלה- איפה ההוא שאוהב את טקאדה ??? חחחחח

AmitNHB

New member
יש גם האנט קאריטונוב ?

וואו ! האירוע רק הולך ומשתפר. צ'מע, סוף סוף נראה את סרגיי על הקרקע כי להאנט אף אחד לא נותן נוק אאוט.

razcoren666

New member
ההימורים שלי..

טוב, נשאיר שנייה את הטורניר בצד. לדעתי סרגיי ייקח את הקרב הזה יחסית בקלות, עם כמה שהאנט חזק בצורה מפחידה, עם סנטר ששם אפילו את האחים נוגיירה בצל, אין לו סיכוי מול קאריטנוב על הקרקע. קאריטנוב הראה שיש לו יכולת הורדה טובה מאוד וגם יכולת שליטה טובה מאוד על הקרקע, גם מול מינוטאורו וגם מול SCHILT. ואני ממש לא רואה את האנט מצליח להוריד אותו בKO כ"כ מהר, עם כמה שהוא הרשים ב K1, מול סילבה הוא לא כ"כ הבריק וסרגיי לדעתי הרבה יותר מהיר וחד מסילבה בעמידה. בלפורט-קונדו, זה קרב שאני לא ממש מתרגש ממנו, אני לא מעריץ גדול של אף אחד מהם,ולא ממש מכיר אותם. לדעתי בלפורט ייקח בTKO בסיבוב השני. טנק-וורדום זה קרב שאני מאוד מחכה לראות, למרות שטנק הוא אחד הלוחמים היחידים שאפשר להגיד עליהם שהם עדיין OLDSCHOOL ושמעולם לא שינו את המשחק שלהם ולא השתפרו בכלום, ולמרות שוורדום אמור להיות אחד מהגרפלרים הטובים בMMA, לדעתי יש לטנק יכולת לחולל סנסציה ענקית, לטנק יש כוח ויכולת לנצח כל אחד ביום טוב. הראש אומר וורדום בהכנעה בסיבוב ה1, הלב רוצה טנק בKO. פדור-קרוקופ, מה אפשר להגיד... אלא אם לאחד הלוחמים תקרה פתיעה מוזרה סטייל ברנט או הרינג, זה עומד להיות הקרב MMA הטוב ביותר בכל הזמנים, בטוח הקרב אליפות הכי צמוד והכי מעניין. אני רק מקווה שלא נראה כאן פדור-מינוטאורו הראשון מחדש, לא רוצה לראות קרב קרקע יחסית סטטי במשך 20 דקות.. מקווה שאחד מהם יסכים להיסתכן בשביל לסיים את הקרב בצורה חד-משמעית. לדעתי פדור ייקח החלטה. הטורניר: למרות שאלו לא הציוותים שרציתי, לדעתי הם עדיין יתנו קרבות מעניניים. לדעתי סילבה ייקח בTKO בסיבוב הראשון, במיוחד בגלל שהוא לא יכול להרשות לעצמו לקחת קרב להחלטה כשיש לו עוד קרב אחר-כך, שניהם ייתנו את הכל כדי לנצח מהר ולשמור כוחות. לדעתי ארונה יינצח בהכנעה, למרות שאני מאוד הייתי רוצה לראות את שוגון עולה,במיוחד כדי לבסס את עצמו בתור אחד הLHW הטובים. הגמר ארונה-סילבה, וסילבה ייקח החלטה. מצטער שהיה כ"כ ארוך, אבל יש הרבה מה לומר...

AmitNHB

New member
ההימורים שלי:

טורניר: -אוברים הראה שיפור מדהים, אבל סילבה ידע להיזהר מהגליוטינה וינצח בזכות יתרון ב"סטאנד אפ". סילבה בנוק אאוט. - ארונה חזק מנוגיירה ה"קטן" אבל אני לא בטוח, אם יש לו טכניקה יותר טובה, ו"שוגן" הסתדר לא רע בכלל עם הקרקע של נוגיירה, כאשר בעמידה, אני חושב שארונה אף פחות טוב מנוגיירה, שלא לדבר על "שוגן". "שוגן" בהחלטה. גמר: כן, אני מאמין שנראה גמר לא שיגרתי בין שני החברים לבית "שוטובוקס", אני מאמין ששניהם ישימו בצד את החברות ויתנו הכל בכדי לנצח, ואני מאמין שידו של סילבה תהיה על העליונה. סילבה בהחלטה. קרבות אחרים: אבוט יפסיד מהר מאוד בהכנעה, אין לי ספק בכלל, ויטור, לצערי, זה לא אותו הויטור שהכרנו פעם, ולדעתי הוא שוב יפסיד (בהחלטה). קאריטונוב ישכיל שלא לעמוד מול האנט ויכניע אותו, ובקרב האליפות, למרות שמירקו הוא היריב המסוכן ביותר לפידור כיום, פידור ייקח ת'קרב לקרקע ויסיים אותו שם בהכנעה.

lironmarko

New member
3 קרבות בשנה זה מספיק למחייה ?

לא נראה שהוא מתחרה הרבה ...

razcoren666

New member
כן. מספיק בהחלט

תראה, נדיר ממש לראות לוחם ברמות האלו שעושה יותר מ4 קרבות בשנה. סה"כ בזירות הגדולות אין יותר מ 5-6 אירועים בשנה, אז זה מספר מאוד מכובד של קרבות.

lironmarko

New member
GOZALI לוקח את טנק אבוט

לדעתי לפחות הוא יותר חזק וטכני ממנו .....

AmitNHB

New member
יותר חזק ?

יותר טכני בואדי, אבל אבוט הוא איש חזק מאוד, אל תיתן לפיגורה שלו להטעות אותך... הוא צריך להוריד משקל בשביל להגיע למקסימום של המשקל הכבד, שזה משהו כמו 120 ק"ג.

lironmarko

New member
אולי הגזמתי בקלות שאמרתי

יותר חזק אך לדעתי הוא לא נופל ממנו בכח כי MMA זה לא רק בנצ'ים של 300 קילו.. וידוע שאבוט הוא לוחם של תחילת הסיבוב אם לוקחים אותו קדימה עם השעון הוא גמור לדוגמה הקרב שלו עם ריזו הברזילאי זה היה קרב יפה :)

רז קורן

New member
שמע,

אף אחד לא דיבר לרגע על יכולת טכנית על הקרקע. גוזלי מתחרה בתחרויות ADCC שהן הפיסגה של תחרויות גרפלינג, אבל להגיד שהוא יותר חזק, זה ממש לא לעיניין. ונכון שהוא לוחם של סיבוב אחד, אבל בסיבוב הזה הוא יכול לפרק הרבה לוחמים. לא הרבה לוחמים יכולים לקחת אותו ליותר מסיבוב אחד, במיוחד בפרייד שבזירה יש הרבה פחות מקום לברוח ממנו מאשר באוקטגון. אני ממש לא NUTHUGGER של הטנק, פשוט אני אוהב לראות קרבות שלו, ולא משנה אם הוא מפסיד או מנצח, קרב שלו אף פעם לא משעמם. לא תראה אותו מעורב בקרבות LAYNPRAY .

רז קורן

New member
ראית פעם קרב של טיטו אורטיז?

אז ראית LayNPray, פשוט כמו שזה נישמע. 1.שכב על היריב 2.על תעשה כלום 3.היתפלל שהשופטים מפגרים כמוך, ותקבל ניצחון בהחלטה

למעלה