Pride Final Conflict 2005

רז קורן

New member
אל תדאג,

האירוע הוא רק ב28 לאוגוסט, ואחרי בערך שבוע יהיה בPPV האמריקאי, ואני סומך על אחד מחברי הפורום שיפרסם באותו יום קישורים לטורנטים...

MikeTyson

New member
רז ? בא הרבה קהל לקרבות מהסוג הזה?

אני רואה התעניינות בפורום מצד הרבה חברים. גם בסקר הפורום הרוב קבעו כי יותר מ-30% מחברי הפורום אוהבים לצפות ב-MMA. בא הרבה קהל לקרבות מהסוג הזה? קרב ב-MMA מצליח למלא אצטדיון כדורסל? או שעדיין האיגרוף הוא מס' 1 בכל הקשור לנושא הקהל...

רז קורן

New member
לא הרבה, בערך 40,000-50,000

אחי, הקרבות של פרייד, הם ביפן, והMMA הוא הענף הכי פופולרי אחרי סומו ובייסבול. האיצטדיון באוסקה ממלא כמעט 50,000 צופים כל אירוע.

RoyceGracie

New member
מה שאני חושב

: Wanderlei Silva vs. Allistair Overeem טוב ברור שסילבה, ניצח 5 שנים אז עכשיו הוא יפסיד ? Mauricio 'Shogun' Rua vs. Ricardo Arona נראה לי ששוגון ינצח, הוא אגרסיבי מאד כשהוא רוצה. ולא נראה לי שארונה מסוגל להתמודד עם זה כמו שצריך, ראיתי אותו בקרב מול לוחמים אגרסיבים מאד- למשל בקרב מול נינג'ה Superfights: Fedor Emelianenko vs. Mirko 'Cro Cop' Filipovic בקרב הזה אני חושב שקרו קופ ינצח, הוא פשוט יותר מנוסה ושקול. טעות אחת של פדור (עם כל הכבוד לאגרסיביות והעוצמה) אני מאמין שקרוקופ יודע לנצל טעויות של היריב בצורה טובה, הוא עובד קאונטר מעולה. Mark Hunt vs. Sergei Kharitonov נראה לי שמארק ינצח, סרגיי אוהב עמידה ולא משהו בקרקע, ובעמידה מארק דיי טוב (הרי הוא בא מהקיי-1 , אפילו ניצח את ג'רום לבונר בנוק אווט) תלוי אם סרגיי יקח אותו לקרקע, דבר שלא נראה לי שהוא ממש יעשה ביעילות. בטח מארק למד את הבסיס של הקרקע לקרב הזה... וסרגיי לא מספיק טוב בקרקע... זה יהיה קרב עמידה, ומארק ינצח לטעמי. Fabricio Werdum vs. 'Tank' Abbott Vitor Belfort vs. Yuki Kondo Hidehiko Yoshida vs. TBA possibly Gilbert Yvel

רז קורן

New member
טוב,

דבר ראשון, נראה לי ששכחת שהאנט גם הפסיד פעמיים לג'רום לבנר. בקשר לפדור-קרוקופ, לדעתי זה ממש תלוי באיזה מירקו יגיע, ראיתי קרב שבו הוא פירק את איגור בדקה, וגם ראיתי קרב שבו קנארה, כן קנארה, לקח אותו להחלטה. בסופו של דבר, הכל תלוי בו, פדור הוא אחד הלוחמים הכי יציבים ושקולים שיש, ולדעתי הוא ייקח. הבעיה איתו שלפעמים הוא ממש נימנע מלהיסתכן, ויש מצב שהקרב יהיה קצת משעמם.

למעלה