Pride Final Conflict 2005

רז קורן

New member
להיות אלוף, לא ממש אומר הרבה

יותר מידי מהקרבות שלו הסתיימו בהחלטות שופטים, והיו מאופיינים בחוסר פעילות מדהים בקרב. אתה יכול לקחת את הקרבות שלו נגד סילבה נגד ויטור או נגד קוט כדוגמא. אני בטוח שיש אנשים שיגידו שלא משנה הדרך, העיקר שהוא ניצח. אבל אני ממש לא אוהב לראות קרבות כאלו. לא חסר בפרייד קרבות שרובם על הקרקע, אבל שם לפחות הGNP הרבה יותר פעיל. קח לדוגמא את פדור-מינוטאורו 1, כל הקרב בגארד של מינוטאורו, אבל יהיה קשה מאוד לקרוא לקרב הזה סטטי או משעמם.

AmitNHB

New member
אלוף של נייר.

האלוף האמיתי היה פרנק שמרוק, והוא היה אלוף במשקל עד 90 ק"ג, למרות שהמשקל שלו הוא רק 80 ק"ג. הוא הגן על התואר 5 פעמים בהצלחה כולל נגד טיטו, ששוקל 100 ק"ג. אחרי שפרנק פרש, נערך קרב בין סילבה (כן, זה שאלוף היום ב PRIDE) לבין טיטו. הקרב היה מהמשעמים שראיתי, ולאף אחד לא הגיע לנצח, אבל הם נתנו את הניצחון לטיטו, אלוהים יודע למה. ה UFC חשבו שטיטו יהיה ה"אייקון" שלהם, ולכן עשו הכל בכדי לעזור לו. הם העלו את רף המשקל ל 93 ק"ג, כדי שיהיה לו יותר קל להגיע למשקל זה ביום השקילה (טיטו שוקל 100 ק"ג, כמו שציינתי), ונתנו לו יריבים שאפילו לא מגיעים ל 93 כמו אבן טאנר, אלביס סינוסיק ויוקי קונדו.

AmitNHB

New member
רק בנושא הכח פיסי.

בכל שאר האספקטים, אני מסכים שחיים גוזלי לוחם הרבה יותר טוב.

רז קורן

New member
שמע עמית,

עם כל הכבוד לא ראיתי שום קרב MMA של חיים. אם אראה אחד, אהיה במצב יותר טוב לשפוט. זה מאוד קל לזלזל ולומר שללוחם יש "רק" כוח פיסי, ואין לו טכניקה ברמה גבוהה, אבל האמת חייבת להיאמר, הוא תמיד היה ותמיד יהיה יריב מסוכן. ובשעתו ניצח קרבות מאוד מרשימים.

lironmarko

New member
אני מת לראות ישראלי כמו חיים מצליח

בזירות האלה ... אין איזה גוף שאפשר לשלוח אליו אימיילים ואולי לעזור להזיז עניינים בתור "מעריצים ישראליים" ?

רז קורן

New member
שמע,

אני לא מכיר אותו אישית, ואני בכלל לא יודע אם השאיפה שלו היא להיתחרות בMMA ברמות הגבוהות. בכל מקרה, עצם העובדה שהוא הישתתף בתחרות ב ABUDABI מראה על הכרה מסוימת, וגם הבנתי שהוא לקח אליפות PAN-AMERICAN, כלשהי, ככה שהוא לא ממש אלמוני, גם מחוץ לישראל.

lironmarko

New member
חיים בחור על הכיפק אני מכיר אותו

כשעלינו יחד להתחרות ....הוא בנאדם שמגיע לו להגיע לשם כי מה שאני הכי אהבתי אצלו שהוא כמעט ולא מדבר .....רק עושה יש לו אופי של ווינר ואני בטוח שהוא יצליח ! רז תזכור ת'שם הזה - חיים גוזלי !!! הבעיה היחידה שאני רואה זה שהוא פיזית יחסית קטן לעומת האנשים שיש במשקל הכבד הזה ...

AmitNHB

New member
בשביל זה יש משקלים שונים.

בשביל שמי ששוקל 93 ק"ג או קצת מעבר לזה, יוכל להתחרות במשקל של עד 93 ק"ג.

AmitNHB

New member
אני מאמין שהבעייה היא ספונסרים.

תראה, כרטיס טיסה לארה"ב או יפן יכול להגיע בקלות לאלף דולר לבן אדם, וחדר ללילה במלון זה לפחות 100 דולר לאדם. עכשיו תיקח בחשבון, שאף מתחרה לא נוסע בלי צוות של עוד 2-3 אנשים, כך שאנחנו מדברים על אלפי דולרים, וזה יותר ממה שלוחמים מתחילים מקבלים לקרב. לצערי, כישרון לא תמיד מספיק. גם בארה"ב מתחרים מתחילים צריכים להתמודד עם קשיים כלכליים, אז על אחת כמה וכמה מתחרה מישראל. אני מקווה שימצא במהרה גוף, שייקח תחת חסותו מתחרים בישראל עם פוטנציאל, אבל אל תבנה על זה.

רז קורן

New member
צודק. בסופו של דבר

הכל מתחיל ויגמר בכסף. הלוואי באמת שנראה ייצוג ברמה שלו בזירה גדולה

רז קורן

New member
טוב.. ופה התחלנו להגזם...

שמע, אין לי שום דבר נגד חיים גוזלי, אבל להגיד שהוא יותר חזק מטנק אבוט... זה קצת מוזר. עם כל השומן שלו, ולא סתם בUFC הראשון בראיון שלו הוא אמר בצחוק שהוא הלוחם הכי אתלט שניכנס חזירה, הוא עדיין אחד האנשים הכי חזקים בMMA. בזמנו הבן-אדם דחק קרוב ל 300 קילו בBENCH PRESS, וקשה לי להאמין שיש אחרים בענף שאפילו קרובים לזה. אם ראית קרבות שלו מהעבר, נגד מטואה או וורלנס או אפילו נגד פריי, היית רואה את זה.

AmitNHB

New member
תלוי למי.

לוחמים שהם "מושכי קהל", מרוויחים בין 250 ל 500 אלף דולר לקרב. הם לא חייבים להיות הכי טובים, אלא הכי אטראקטיבים. בוב סאפ, סאקורבה, סילבה, מירקו, יושידה, נוגיירה, פידור, טאמורה וטאקדה הם הכי אטרקטיבים ביפן בשנים האחרונות. קן שמרוק, טיטו אורטיז וטנק אבוט היו בשנים האחרונות הכי אטרקטיבים בארה"ב, אבל ארה"ב כרגע שוק הרבה יותר קטן מ MMA, אז השכר בהתאם. כמובן, כל לוחם שנושא את השם גרייסי, הוא אטראקציה, בואדי אם שמו הפרטי הוא ריקסון או רויס.

go man1111

New member
עמית אתה צודק

טקאדה מושך קהל הוא מס' 1 אין מה לעשות... רז קורן לא מבין את זה תסביר לו מי מספר 1 בכל הזמנים !!

AmitNHB

New member
משך, בעבר, לא מושך.

הייתה לו הילה בגלל ימיו ב PRO WRESTLING ביפן, אך היא נעלמה מהר מאוד ב PRIDE.

razcoren666

New member
שמע, את ההימורים שלי כבר רשמתי

אתה צריך לשם לב שיש גם קרב אליפות על הHW וגם גמר טורניר של LHW. לדעתי פדור לוקח את האליפות HEAVY WEIGHT וסילבה לוקח את הLIGHT HEAVY WEIGHT

טקאדה מזוייף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והוא בנה את "המוניטין" שלו בזירה שהיתה שייכת לו וששם הוא סידר את עצמו להיות אליל הבנות.... תן לו מתחרים נורמלים הוא מתחיל לבכות, להתכנס בעצמו כבקונחיה ולהמתין לשופטים שיעשו את העבודה בשבילו! יניב

Maceo Baston

New member
לפי התרשמותי מה-K1

מירקו קרוקופ לוקח את התחרות הזו הוא המתחרה הבולט ביותר ובכושר הטוב ביותר התרשמתי ממנו מה-K1 לפני כמה שנים אגב מה עם טקאדה באמת? עוד לא מת?

למעלה