question....

אם מעלים את הנושא של טראנסים

שהוא מרוחק מלכתחילה, הטראנס הפסיכודאלי הוא הטוב מבינהם.

אם היית יודע כמה דברים עשיתי היום..

אני לא מבינה איך לא נסגרות לי העניים...

vegetable man

New member
חחחחח

כשהייתי בסאן פרנסיסקו - תמיד התקבלתי בשמחה אצל מי ששמע שאני מישראל. אנחנו מעצמת טראנס, או מה שנקרא טראנס פסיכדלי - או לפחות היינו. יש פה גם פורום שלם בנושא הזה, לא? אני חייב לומר משהו גם: מוסיקה אלקטרונית יכולה מעניינת גם בשמיעה בבית - היא לא חייבת להיות בהכרח ברייב ארוך כשכולם דלוקים מכימיקלים.

ממש תלוי

אם תשאל אותי - אני מגלה הרבה עניין בכל מוזיקה פסיכודאלית שהיא. אבל, יש אנשים שבישבילם שירים בלי הרבה מילים זה לא מוזיקה. טוב, קצת הגזמתי... אבל זה עניין של טעם בלבד. אבל בלי לכלול את Echoes, או Alan's Psychedelic Breakfast או כל שיר ארוך ומייגע של פינק פלויד, אפשר להכליל את הטראנסים הפסיכודליים בקטגוריה של "אנטי-מוזיקה-קלאסית"... או בקיצור- אני ממש צריכה לישון

vegetable man

New member
התכוונת

אולי שיש אנשים ששונאים מוסיקה אלקטרונית כי היא נשמעת להם כמו רעש, כאב ראש, לא מבינים איפה המוסיקה? נו טוב, על זה אפשר לומר כמה דברים: 1. קודם כל, כנראה הם לא אוהבים יותר מדי מוסיקה, בלי קשר. 2. תמיד יש מי שמחלטר, כמו שיש להקות רוק איומות. 3. זה אותם אנשים ששאלו אז את סיד בארט בראיונות "תגיד, אבל למה המוסיקה שאתם מנגנים חייבת להיות כל-כך חזקה ורועשת?"

חלילה וחס

ללא כימיקלים, 100 אחוז טבעי. הוא סתם נשמע טוב משאר מוסיקה אלקטרונית אחרת. אסיד -אל תנסו את זה בבית

DOCTOR ROBERT

New member
אסיד- אל תנסו את זה בבית

תנסו את זה במועדונים, כשההורים חושבים שהמלאך הקטן שלהם הלך לישון אצל חבר...

רוברט, עיין בבקשה בתקנון

התבטאויות המעודדות שימוש בסמים אסורות על פי תקנון "תפוז", וגם על פי תקנוננו. לתשומת לבך

DOCTOR ROBERT

New member
תרגעו, אני לא אגע בסמים גם אם

יצמידו לי אקדח לרקה. סתם צחקתי. עמכם הסליחה.

thezanani

New member
קרייזי,עיין בבקשה בתקנון

התבטאויות המעודדות לינצ'ים והפצת שפעת עופות במחונן בן 11 אסורות על פי תקנון "תפוז", וגם על פי תקנוננו. לתשומת לבך. אני ציףציף2000.

DOCTOR ROBERT

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נשבע לך שלא הסתכלתי על הכינוי שלך, והייתי בטוח שזו ציף עד שראיתי את המשפט האחרון.

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה גאון

PINK PIE

New member
אל תשכחו

שהאמרגן שלהם היה בוב אזרין שהיה ידוע בסאונד משוכלל ומלא זה למה היה ל KISS היה בעיה איתו

מי? מה?

אזרין עבד עם הפלויד רק ב"החומה", ואח"כ ב-Momentary Lapse. הוא לא היה "אמרגן" שלהם, אלא מפיק-משנה של האלבומים האמורים. ההשוואה ל-KISS קצת לא במקום, אלא אם לא הבנתי את כוונת המשורר.

למעלה