RAIN BIRD

RainBird

New member
את יכולה לקרוא לי ארדן. אני זכר ../images/Emo13.gif ההליכה הייתה במסגרת טראנס מקודש ממסורת הוודון. זה נעשה עם ידידים שלי שעזבו את הארץ בנתיים וחבל ../images/Emo10.gif זה היה טראנס מקודש עם טיפוף די תזזיתי שנמשך לילה שלם, ואחרי עבודה די נהדרת שלי עם ארזולי הלואה של היופי והאהבה והמיניות של הוודון הידידים ביקעו גזע עץ בוער ויצרו באמצעות מחרשה ידנית מסלול הליכה. הרבה אנשים הלכו בה וגם אני. אחרי שהטקס נגמר ואני נרדמתי, על רגלי היה פיח אבל לא כוויות. זה בערך מסכם את החויה שלי. אני מסביר זאת ככה. גוף האדם בנוי מארבע היסודות- אש, אדמה אוויר ומים. האש יכולה לפגוע בכל יסוד חוץ מעצמה, וייתכן שנוצר איזון מאוד "אשי" בהילה שלי שאפשר לי ללכת באותו רגע על גחלים ללא פגע.

gwizard

New member
לא יכולת לבחור הסבר פחות ניא-אייג' חרטה ?

גוף האדם לא בנוי רק מ-4 יסודות, אתה שוכח את אלמנט הרוח. ואתה סיני אז יש לך בעיה אחרת. אש בהחלט יכולה לפגוע באש. תלוי מה האופי של שני המוקדים. עכשיו, מה שאיפשר לך ללכת על גחלים ולא להיפגע הייתה העובדה הפשוטה שבאותו הרגע המוח שלך היה כל כך מנותק שאתה לא האמנת שזה יכול לפגוע בך. חוסר האמונה בפגיעה מנע את הפגיעה. זאת בדיוק הסיבה שאני טוען כי אם הייתי גדל בחברה בה היו מלמדים אותי שלעוף זה בהחלט אפשרי אז היום לא הייתי צריך רכב. ועכשיו דברי המפרסם: המוח האנושי הינו דבר מדהים ! תשתמשו בו. באותיות קטנות: רק 9.97 ועד גמר המלאי. ט.ל.ח. המציג אינו חייל.

goldy

New member
למה אתה מפרסם סיווג "מוגבל"?

הרסתה את הקסם...

gwizard

New member
אני מצטער

לך תראה את הארי פוטר ומסדר עוף החול (סרט מדהים, ראיתי אתמול), כך תוכל "לקנות" את הקסם בחזרה

neophile

New member
מה אפשר לצפות מסרט הוליוודי ?

הרבה קלישאות ,הרבה אפקטים...ומסר סמוי .

neophile

New member
המסר הוא שהמופלא שייך לספרי פנטזיה וסרטים

ואם אתה יודע מה טוב בשבילך אז תעשה מה שכולם עושים...כן כן...אל תחשוב שהמופלא יכול להיות מציאותי .

gwizard

New member
אבקש לא לערב אותי במשפחה שלך

אין לנו שום דבר משותף, שלא לדבר על גנים. אנא הימנע להבא מלהציג אותנו כקרובים - אני לא רוצה שום קשר עימך. למעט הרחמים שלי עליך ברגעי חולשה סטטית.

neophile

New member
אני מסכים

בתנאי שלא תתן לי את הרחמים המזוייפים שלך , אני לא מעריך חיקויים.

neophile

New member
למה את שואלת ?

האם את מפרשת את דברי כחוסר הערכה עצמית?

למעלה