RAIN BIRD

PurpleFilth

New member
מה הסיפור עם להפוך כל דיון מענייני לאישי

ברגע שמישהו אומר משהו שלא נראה לך? אני כבר בכלל לא מדברת על זה שעם כל הגידופים כאן אפשר למחוק את השרשור בקלות. מעניין למה הוא לא נמחק.

gwizard

New member
מה את רוצה ממני ?

לא אני זה שהפכתי את הדיון לאישי אז אני מבקש לרדת ממני ולעסוק בדברים אחרים לשם שינוי.

gwizard

New member
המסר האמיתי בהארי פוטר

הוא מסר של אהבה. בדיוק כמו שאמר קראולי "Love is the Law". הייתי מצפה ממישהו שחותם INRI להבין זאת מייד. מעבר לכך, יש את המסרים של הערכים: ידידות, נאמנות, תעוזה, ענווה, ועוד. מראים בבירור כי לעשות דברים בשם הטוב (for the greater good) זה ממש לא רעיון טוב כי בסופו של דבר אתה גורם לרוע. מזכיר לך אי אילו רדיפות אשר נעשו בשם האל ? זה נמצא בספר השביעי אז אולי לא קראת אותו עדיין. אני ממליץ לקרוא. מראים לך שהקסם בא מבפנים, מראים לך שכדי לשלוט בקסם אתה חייב להיות מאוזן רגשית ונפשית, אחרת אתה גורם ליותר לכשפים שלך לא לעשות את מה שציפית מהם. זוהי אמת בסיסית במאגיה וזה נחמד שרולינג החביאה את זה לקוראים להבין. ישנם עוד אין ספור מסרים בהארי פוטר, כל מה שצריך לעשות זה לדעת לקרוא בין השורות ולנסות להבין אותם. אם אתה מתייחס מראש לזה כספר ילדים חסר ערך אז זה בדיוק מה שאתה תבין ממנו. אבל אם תשכיל לעשות צעד אחד קדימה - עולם מופלא יפתח בפניך, עולם מלא תובנות מרתקות שיעזרו לך בחיים. "אל תחשוב שהמופלא יכול להיות מציאותי" סליחה, מה אתה עושה בפורום מאגיה ?

NoKi2sh

New member
אהבתי למרות שהם לא ממש דייקו

היו קטעים שלא היו בספר והיו קטעים שהיו מרגשים עד דמעות בספר אבל על המסך היו... חסרים מידי.

היו קטעים שהיו חסרים. נקודה.

כמו למשל הביצה שהאחים וויזלי עשו במסדרון והיעדר הרצון של המורים לעשות משהו בנוגע לכל ההמולה שהם השאירו, או הסבר מה לעזאזל כל החבורה עשתה במשרד של אומברידג', כשבסרט ראינו רק את הארי והרמיוני הולכים לשם. קיצר, מבחינתי כל הבפנוכו של התוכן הלך פייפן בסרט, וזה די עיצבן אותי. מצד שני, לא באמת ציפיתי שזה יהיה טוב. אחרי הכל די התאכזבתי גם מהקודמים.

goldy

New member
בנוגע להשמטת קטעים../images/Emo39.gif

הטמבלוויזיה שידרה ראיון עים אחד היוצרים ואחד הצופים שאל את מה שאתה שואל. התשובה הייתה "אים הינו מכניסים לסרט את כל הספר הינו מקבלים סרט באורך ארבע-עשרה שעות".

cedir

New member
אי אפשר

להכניס הכול כי יש תיאורים שמתפשטים על גבי עמודים שלמים שבסרט אפשר להעביר בתמונה אחת

Alpha biscuit

New member
המממ

למרות שבחדשות המדע טענו טענה פיזקאלית לגבי איך אנשים הולכים על גחלים ולא נפגעים. על זה שהזיעה ברגליים מתנדפת ויוצרת כיסי אוויר ובגלל שאין הרבה מגע אז אין התחממות רבה משהו כזה עם אני זוכר נכון משהו כזה נדמה לי אבל אני לא בטוח תכף יקטלו אותי פה על הודעה הזאת .

Alpha biscuit

New member
לא קשור

דרך אגב הייתה איז כתבה בידיעות אחרות במדור 24 על המכשפים של הק.ג.ב שהיה להם איזה מחלקה וסוכנים מרגלים ואנשים עם כוחות מיוחדים וכאלו שהתחזו למכשפים מישהו יודע על זה משהו גם אומרים שהנאצים היה להם איזה מחלקה כזאת לקרת זה שהם המפסידו במלחמה הם התחילו להילחץ מהפחד להפסיד אז הם התחילו לפתח נשקים ממש מוזרים כמו פצצה שקופצת על פני הים ושני מטוסים מחוברים ואת הפו פייטרז ומסוקים מוזרים . אומרים שהם גם התעסקו הפרא נורמל ( כמו בסרט הל בוי) על זה מישהו יודע משהו?

neophile

New member
כנראה שלא נדע לעולם

מה שכן ...ידוע שהרבה מדענים נאצים ובכלל נאצים ברחו לארצות הברית וקיבלו מקלט מדיני תמורת הידע שלהם וכמובן המלחמה הקרה התחילה בדיוק אז..יש את המקרה המפורסם של הניסויים שהCIA ערך בעזרת סמים פסיכואקטיבים בשנות ה60 ומי יודע מה עוד... הסובייטים לא נשארו מאחור והיה נסיון מצד שני הצדדים להשתמש באנשים בעלי כוחות על חושיים . בהתחשב בכך שהאבות המייסדים של ארה"ב כולם היו בונים חופשיים אני נוטה להאמין שבהחלט היו להם טקסים , השאלה היא מה אתה מגדיר כמאגי? כל אותם עצרות המוניות שהנאצים מפורסמים בהם...יש לך מושג כמה כוח יש בזה? כל הסמלים שהם השתמשו בהם..שום דבר מזה לא היה סודי ...הכל היה גלוי ומתועד הייטב ולדעתי זה הרבה יותר עוצמתי מטקסים שנעשים בחדרי חדרים...

RainBird

New member
אלמנט הרוח הוא מאוד קוסמולוגיה וויקאנית וחוץ מזה הרוח נפרדת משהו מהגוף לטעמי.

gwizard

New member
לא נכון

זאת אומרת, זה כן מופיע בוויקה, אבל זה לא ייחודי לה. אלמנט הרוח מופיע באלכימיה, במאגיה גבוהה סטייל מאה 16 ובעוד מקומות. "וחוץ מזה הרוח נפרדת משהו מהגוף לטעמי." ככה אתה באמת חושב ? תחזור לספרי הלימוד, יקירי

neophile

New member
שניכם צריכים לחזור לספרי הלימוד

מה שהאלכימיה מדברת עליו זה Ether והמסורת הוודית שמבוססת עוד הרבה לפני מאשר האלכימיה של ימי הביניים והרנסנס מדברת על אקאשה.

gwizard

New member
ספרי לימוד זה תמיד דבר טוב לחזור אליו

אבל עוד יותר טוב זה כאשר אתה לומד לא רק לקרוא מושגים, אלא גם לנסות להבין מעבר לטקסט. המיומנות הזו נחוצה מאוד במאגיה, בעיקר בכל הקשור לאלכימיה וגרימוארים. מעטים הם המאגים אשר כמוני כותבים תכלס. זה היה רמז עדין, אני מקווה כי הבנת אותו.

למעלה