RAIN BIRD

gwizard

New member
תראה לי עלבון אישי מצידי

אני ציטטתי אותו עצמו אומר משהו. אם זה עלבון אז זה עלבון עצמי מצידו של נאופיל, אני סך הכל הבאתי ציטוט כדי להמחיש נקודה.
 

RainBird

New member
אני מוכן להראות לך "לא ציפיתי לדבר אחר ממישהו שלא מבין כלום בחיי הרוח" זה עלבון. זה שזה לא קללה מפורשת לא עושה את זה פחות עלבון. הציטוט לא קשור.
 

RainBird

New member
את'ר ושאר ירקות אלמנט הרוח כחלק אינטגרלי מהגוף זה משהו מזרחי (אוריינטלי) שתלוי בגישה. הגישה שלי טוענת שלא. הגישה שלך טוענת שכן. בוודון למשל, הגוף עשוי מיסודות ונפש עצמה היא כמו זרע הטמון בדלעת שהיא הגוף, יש ממש מקום מפריד שזה תפקידו- להפריד את הנפש מהגוף. באלכמיה לכל יסוד יש את הנפש שלו (יש להפריד את נפש הירח ונפש השמש מן הכספית בו זמנית על מנת לקבל זהב- דוגמא טקסטואלית קלאסית ויש את האתר, שה שנמצא בריק) אישית אני מבסס את הקוסמולוגיה שלי על הוודון במידה רבה.
 

gwizard

New member
עשית סלט

האם אתר ואקאשה הם לא אלמנט הרוח ? תחשוב בהיגיון לרגע ואז תענה. זה לגיטימי ללכת עם קוסמולוגיה מסויימת, אבל לא כאשר אתה מנהל פורום מאגיה הטוען טענה גורפת המשליכה על כולם. התפקיד שלך זה לא רק למחוק הודעות ולשמש גננת לטרולים ופדופילים, אלא גם ללמד.
 

RainBird

New member
כשאמרתי "אני מסביר את זה ככה" הפירוש היה- אני מסביר את זה לקוסמולוגיה שלי. אקאשה ואת'ר לדעתי אינם יסוד הרוח.
 

gwizard

New member
OK

אשמח אם תדגיש להבא את ההבדל בין קוסמולוגיה *שלך* לבין קביעה כוללנית.
 

RainBird

New member
שלי ושל שאר העולם היווני ואני חושב שאמרתי "שאני מסביר את זה" אמר את זה. אגב, גם מה שאתה אמרת מתובל בפילוסופיה שלך-עצמך (ששאבת ממקורות הלימוד שלך) ואחרים עשויים גם לראות זאת כטעות (למרות שבחתימה שלך נאמר שכל מה שאתה אומר זו דעתך האישית בלבד) וממתי בתורת הניסתר יש הסבר אחד ויחיד לתופעה כלשהי? ../images/Emo13.gif כדי לוודא שאני לא טועה חזרתי לספרי- ומצאתי מאמר מאוד מהימן של כרמית בנושא: "היסוד החמישי, רוח, קושר ביחד את ארבעת האחרים, ומושל בהם. איזון בין היסודות, ונצחון הרוח על החומר הם ממטרותיה החשובות של המאגיה המערבית." אם כבר ניתן לראות את הרוח כגורם מקשר בין היסודות- לטעמי כמו שליסודן מים יש "רוח" וגם לאדמה החיה ונושמת- זה יסוד שמרכיב את האחרים ואולי עליון עליהם או שולט בהם, אבל לא יושב יחד איתם באותה הסקלה. ארדן.
 

gwizard

New member
הכל מטובל בדעות אישיות

הדוגמה שהבאת מהמאמר של כרמית - אני אישית לא מסכים עם הנכתב. איפה ההוכחה ש: "איזון בין היסודות, ונצחון הרוח על החומר הם ממטרותיה החשובות של המאגיה המערבית" ? אני נורא מצטער, אבל בכל לימודי את רזי המאגיה המערבית לא שמעתי מעודי על משפט כל כך טפשי. איזון - כן, אבל לא איזון כאשר חלר אחד (הרוח) נוטה מעלה. זה כבר לא איזון, זה חוסר איזון. טוב, הדעות שלנו שונות בנושא (כמה לא מפתיע) וטוב שכך. רק בוא נזכור שיש עוד אנשים מסביב שזכות הבחירה שייכת להם. זאת הטענה היחידה שלי למה שכתבת. משום מה אתה בוחר להתעלם ממנה ולהמשיך להציג את הפילוסופיה שלך שממש לא תקפה עבורי וגם אין לי שום בעיה איתה.
 

RainBird

New member
אתה בעצמך נתת דוגמא מקסימה של רגרדיה- תרגיל להגמלות מתכונות או הרגלים רעים, גרימת כאב פיסית. אם זה לא "נצחון הנפש על הגוף" אני לא יודע מה זה.
 

gwizard

New member
למה אתה מסרב להבין ?

התרגיל שכתבתי עליו נועד לחניך לפתח את הרצון שלו, הוא לא נועד לשום דבר אחר. אם אתה משליך מתרגיל בעל מטרה מוגדרת לכל המאגיה המערבית אז אני לא יודע מה לומר לך. זאת אומרת אני יודע, אבל זה יהיה בפרטי כי אסור לי להעביר ביקורת על מנהל הפורום
 

RainBird

New member
לקחתי זאת כדוגמא קונקרטית אין צורך להעביר ביקורת על מנהל הפורום, ניתן להעביר ביקורת על דעתו בצורה לגיטימית, אני מאמין שיש לך את היכולת לעשות זאת מבלי להגרר לריבים ועלבונות.
 

RainBird

New member
וחוץ מזה, אני ממליץ שתחזור לספרות פילוסופית יוונית. יש שם את ארבע היסודות. רוח נעדרת.
 

neophile

New member
לא כך הדבר במאמר שפרסמת

שמראה יותר מכל דבר אחר שלא כל היוונים השתמשו ב4 יסודות ושבכלל "כל היוונים" זאת הכללה לא נכונה.
 

T i a

New member
בקשר ליסודות...

ארדן בדוק את חמשת היסודות ההודים.
 

תוםשפר

New member
ארדן אתה מכיר את כרמית אישית?

אני חושב שאני מכיר אותה... האם היא עוסקת (עסקה) גם בטקוואנדו?
 
למעלה