לצערי גם במקרה שלי התיאוריה שלך נופלת ../images/Emo3.gif
אני אוהב מאוד את שני השירים. אבל מה, בין SOF לבין RUTH יש פער ענק מבחינתי. RUTH הוא בשבילי חלק מהשיא של ווית'ין. כן כן, יחד עם כל השירים הגדולים של ME. האמת היא שהכרתי אותו יחד עם ME, והוא לדעתי, בלי קשר, אחד השירים הטובים שלהם. אני לא אנסה לשכנע אתכם כי אם אתם חושבים אחרת אין טעם. SOF הוא חמוד והכל, אבל יחסית ל-RUTH, מאוד חלול ובנאלי... אבל זו רק דעתי. ובקשר לשאלה של איזה טיפוס אני - אני מניח שקצת מזה וקצת מזה. מצד אחד, אני נורא אוהב טבע, מתחבר אליו ואוהב לטייל, אבל לגור במקום מנותק לגמרי - לא בשבילי. אני אוהב את העיר, אבל לאו דווקא לגור בה. זה פשוט נחמד שהיא במרחק נסיעה או אפילו הליכה. לכן אני בעד הפשרה - לגור בעיר במקום שקט, מן מובלעת של שלווה וירוק. וכן, יש מקומות כאלה. ובהקשר הזה אל השירים: האמת, אני דווקא רואה בהם את ההפך. ב-RUTH אני רואה יותר את החיבור לטבע, גם בגלל האווירה הפולקית במקצת של השיר, וגם בגלל המילים (אבל זו פרשנות אישית שלי כמובן). SOF הוא אמנם גם מלא בכינורות, חלילים וכל זה, אבל הוא מדבר על נושאים יותר פוליטיים ופחות אישיים לעומת RUTH, שנוגעים יותר לכלל, וזה מביא אותי לעניין העיר הגדולה. הייתי אומר שהוא באווירה של העיר הגדולה ששואף להגיע לשלווה. ובנימה אופטימית זו - חפרתי.