RUTH VS SOF-הבחנות

אמרת שאת לא קניבלית אבל ם:

אבל יש סוכריה בצורת החזיה שלה D: בגודל טבעי O_O

Ice Queen 7

New member
כן אבל זאת סוכריה בטעם שלה, לא שארון עצמה ס:

אוו מגניב 0.0

drorjs

New member
ממש לא חפרת...

אז אצלך התיאורייה שלי נופלת בגדול...

את שני השירים אני ממש אוהב,

כל אחד מהסיבות שאנשים כבר פירטו לפני
ולמען האמת, אני גם חובב מאוד של טבע ונופים והכל, אבל אני מאוד אוהב ערים סואנות ותוססות. הכל תלוי ברגע. דיון מעניין אבל

לדעתי....

מה שרשמת ממש ממש לא נכון ולא קשור. אני אוהבת את RUTH כמעט כמו את TOHOM (וזה השיר האהוב עלי!!!) ואני מעדיפה טבע ומרחבים פתוחים הרבה הרבה מאשר ערים!!!!! בכלל... זה שיר שמאוד מתאים לטבע לדעתי. ללכת בין העצים ליד אגם או נהר נפלא ומקסים. ולשמוע את השיר הזה.. הוא מאוד סטייל ME ועדיין, לדעתך הוא שיר של ערים?
וזו רק דעתי
וגם אני חפרתי!!!!!

drorjs

New member
גם 3 שורות זה ממש לא בור רציני...

ואני רק יכול להעיד על איך שזה נשמע לאוזניי, ומה שעולה לדמיון שלי תוך שמיעת RUTH זה ממש לא פסטורלי.. אבל סבבה , אם לך זה נשמע אחרת אז גם אצלך ההבחנה הזו באמת לא עובדת. השאלה היא איך את עם SOF? האם הוא מזכיר לך מרחבים?

TheImpactBoy

New member
אחלה,

לדעתי בכללי, 2 השירים לא משהו, ולכל אחד באמת סאונד שונה.. אבל את SOF נעים יותר לשמוע... RUTH נשמע לי מעט בעייתי..

drorjs

New member
אביעד...

לא ענית על השאלה העקרונית.. מה אתה בנשמתך? מושבניק או עירוני? מה אתה מעדיף מתחת לרגליים? אדמה או אספלט?

TheImpactBoy

New member
מה אני מעדיף מתחת לרגלי? ../images/Emo3.gif

אני גם מושבניק וגם עירוני. אבל בעיקר עירוני. לדעתי אבל התאוריה לא כ"כ נכונה, ME השיר, משקף את הטבע, ואת המופתיות שבווית'ין. ואני לא מת על שירי טבע בכללי.

אזירפאל

New member
לצערי גם במקרה שלי התיאוריה שלך נופלת ../images/Emo3.gif

אני אוהב מאוד את שני השירים. אבל מה, בין SOF לבין RUTH יש פער ענק מבחינתי. RUTH הוא בשבילי חלק מהשיא של ווית'ין. כן כן, יחד עם כל השירים הגדולים של ME. האמת היא שהכרתי אותו יחד עם ME, והוא לדעתי, בלי קשר, אחד השירים הטובים שלהם. אני לא אנסה לשכנע אתכם כי אם אתם חושבים אחרת אין טעם. SOF הוא חמוד והכל, אבל יחסית ל-RUTH, מאוד חלול ובנאלי... אבל זו רק דעתי. ובקשר לשאלה של איזה טיפוס אני - אני מניח שקצת מזה וקצת מזה. מצד אחד, אני נורא אוהב טבע, מתחבר אליו ואוהב לטייל, אבל לגור במקום מנותק לגמרי - לא בשבילי. אני אוהב את העיר, אבל לאו דווקא לגור בה. זה פשוט נחמד שהיא במרחק נסיעה או אפילו הליכה. לכן אני בעד הפשרה - לגור בעיר במקום שקט, מן מובלעת של שלווה וירוק. וכן, יש מקומות כאלה. ובהקשר הזה אל השירים: האמת, אני דווקא רואה בהם את ההפך. ב-RUTH אני רואה יותר את החיבור לטבע, גם בגלל האווירה הפולקית במקצת של השיר, וגם בגלל המילים (אבל זו פרשנות אישית שלי כמובן). SOF הוא אמנם גם מלא בכינורות, חלילים וכל זה, אבל הוא מדבר על נושאים יותר פוליטיים ופחות אישיים לעומת RUTH, שנוגעים יותר לכלל, וזה מביא אותי לעניין העיר הגדולה. הייתי אומר שהוא באווירה של העיר הגדולה ששואף להגיע לשלווה. ובנימה אופטימית זו - חפרתי.

למעלה