RUTH VS SOF-הבחנות

drorjs

New member
על מה אתה מצטער?../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif

גם אתה וגם הערפדית בעצם חולקים על הניתוח הראשוני שלי כלומר השיוך של RUTH לעיר וSOF למרחבים.. ואולי באמת הייתי צריך לשאול קודם כל: מי מכם בעצם מסכים בכלל לחיבור הזה.. אני לא נכנסתי בכלל לקטע של טקסט (שזה כבר בלגן בפני עצמו) אלא ל"מקום" שאליו השיר לוקח אותך פשוט בזמן ההאזנה אליו. מה עובר לך בראש כשאתה שומע את השירה והצלילים. אני מסכים איתך שלRUTH יש יותר אופי , הוא שיר יותר "עסיסי". אבל אני גם שותף עם אביעד בכך שSOF יותר נעים לאוזן האישית שלי.

Liquid Dreams

New member
נמ ../images/Emo3.gif

נתחיל עם זה שאני אוהבת טבע כל עוד הוא לא כולל הליכה ממושכת XP והעיר ממש לא עושה לי את זה, אני קיבוצניקית :] אולי בהתאם לזאת, אני גם לא מתה על אף אחד מהשירים. אני מתארת לעצמי שאעדיף לשמוע את SOF כי RUTH עושה לי כאב ראש ואני לא סובלת אותו.

אוקיי.. תיקון טעות ../images/Emo13.gif

SOF כן מזכיר לי את הטבע.... אבל RUTH יותר. בSOF אני יכולה לראות ולהרגיש את הנהרות בין ידיי.... אבל אין שום בניינים וערים בRUTH..

taroboy

New member
ובכן

אני טיפוס בדר"כ טבעי,אני אוהב את הטבע..ואני אוהב להיות בטבע.אני גר בסביבה שיש בה יערות וכאלה דברים. מצד שני אני צריך מידי פעם את העיר,כדי לשנות אווירה.

drorjs

New member
תודה לכל המגיבים..

בהתחשב בדעות הרבות והשונות נראה שההבדל בין 2 השירים ובין אוהבי 2 השירים לא קשור לעירוניות\טבע. אבל לפחות ניסינו...

למעלה