Reutk
Active member
מסכימה איתך שהוא לא טוב כמו הסדרה. הקטע שאין כמעט בכלל מקבילים בין הדמויות בסרט לאלו שבסדרה, זה נראה שבסדרה לקחו כל מיני מאפיינים מדמויות שונות בסרט ויצרו דמויות אחרות לחלוטין, אבל דווקא יצא להם טוב. אבל זה לא מה שהפריע לי בסרט, מה שכן הפריע לי זה שהסיפור עצמו לא נראה לי מיוחד מספיק כדי לעשות עליו סרט, עיר שלמה בטקסס שעוקבת אחרי קבוצת פוטבול התיכונים שלה ומצפה מהם להביא אליפות ואז השחקן הכי טוב שלהם נפצע ובסוף הם כמעט זוכים אבל לא. בספורט המקצועי זה קרה ועוד יקרה מלא פעמים, ואני אומנם לא עוקבת אחרי איזשהן ליגות תיכונים אבל אין לי ספק שגם שם זה קורה מלא פעמים.התחלתי פעם לראות את הסרט אבל הוא כל כך לא הסדרה ונשבר לי הלב אז הפסקתי
כן. והכי מעצבן שאנשים אומרים לי "אבל חם," זה כאילו כן, אני מודעת לכך שלפי מזג האוויר באמת חם אבל הגוף שלי לא מבין את זה, קר לו, וזה לא ישתנה גם אם תגיד לי "אבל חם". זה לא שקר לי רק בגלל שאני לא יודעת שחם והייתי רק צריכה שמשהו ידווח לי על כך.גם לך תמיד קר?
זה באמת נשמע כך אבל זה סתם קטע משולחן לחמישה (בילי כן נראה שם קצת כמו פסיכופת )מייאש משהו..
www.instagram.com
לא, קריאה ראשונה. משכתי את זה כמה שיכולתי אבל בסוף הוא ניצח גם אותי.קריאה חוזרת?
כי את יודעת שאומרים שהספר הבא אולי יצא בשנה הבאה (ואומרים את זה כבר איזה חמש שנים אז זה בטח יקח רק עוד איזה עשר שנים)
עדיין הישן אני רואה ביחד עם אפרת ואנחנו מתקדמות לפי קצב היכולת שלה לנג'ס לי בקשר לזה.עדיין שולחן לחמישה הישן, או שעברת לריבוט?
שזה הולך בערך ככה (רק תחליף כלב בשולחן לחמישה):
הוא היה לי מעניין אבל פחות ממה שציפיתי, הרגיש שחסרה לו פואנטה.הדוקו הזה נשמע מעניין
אם הם כתומות אז אתה יכול לקחת אותן בחזרה. אבל באמת השתדלתי בשבילך לבחור שחקן ודמות החודש שונים, ולא היה לי כל כך משנה את מי לבחור ואיפה כל עוד היא הייתה אחת המ"כיות במפקדת כי אהבתי את כולן.זכית ב15 נקודות תפוז
אכן כן.לכל הכשרונות שלך יש תועלת?
אני חושבת שאתה צודק, אני צריכה לחשוב על משהו אחר.אני חושב שביגוד זה בקטגוריה אחרת מאביזרים. אלא אם כן זה סוודר שרק מחזיקים ביד