אוקי, עכשיו זה כבר מוגזם
אפילו ברגע זה ההודעה האחרונה שאני רואה בלי לכתוב הודעה היא הודעה 175אני יודעת שאתה שם תמונות רדנומליות כשאתה לא רואה תגובה אחרונה אבל התגובה האחרונה הייתה שלך, אתה עדיין לא רואה?
הייתה באמת מלחמה שם מתישהו
חודש מאי הרגיש כמו נצח, מה 16 למאי עד ה1 ליוני עברה שנה נראה לי.
אני מניח שאת מדבר על טיילורלמדה היטב מהאמא המוזיקלית שלה
אני יכול להבין אותך. זה לפעמים מעצבן כשאני יודע כבר מה יקרה, במיוחד כי את הספר הראשון קראתי כבר שוב לפני הספר השני.כןןןןןןןןןןןןןן אבל לא אין לי כוח לקריאה נוספת.
אני לא צריך לדעת שום דבר על בעלו של מאט בומר כי זה מספיק לי שמאט בומר הוא חצי מהזוגשכחתי מנפ"ה ובעלו שהם חמודים ולכל השאר שציינת אין בן זוג שאני מכירה שהם זוג אדורבל.
וואו, צימצת ליותר מחצי מהסדרה...1-4.
צודקת (חוץ מזה, מתי אני אגיע אליו?) [שרשור גאווה]לא מגיע להם
ביו-טיוב בטלפון אין לי חוסם פרסומותביוטיוב יש לי חוסם פרסומות וארץ נהדרת בחיים לא רואים חי מה יש לך? מתחילים כחצי שעה אחרי תחילת הפרק ומריצים פרסומות.
אני חושב שאני חייב לך כבר כמה תסריטים.אני מצפה לו ברצינות עכשיו.
איזה מוזר. הכי מוזר שזה קורה רק לך. תפוז מנסים לטפל בזה בכלל?אפילו ברגע זה ההודעה האחרונה שאני רואה בלי לכתוב הודעה היא הודעה 175
זה תמיד נעשה גרוע יותר ככל שהשרשור ארוך יותר
וכן, זה לא משנה אם ההודעה היא שלי
כן ברור שכולם כותבים שירים על פרידות אבל טיילור היא באמת האמא המוזיקלית שלה. אוליביה היא סוויפטית רצינית וטיילור אימצה אותה (ואת קונאן גריי שגם הוא סוויפטי) כילדים המוזיקלים שלה. זה כנראה הסיבה שבכלל טרחתי להקשיב לכל האלבום של אוליביה (שממש אהבתי אגב).אני מניח שאת מדבר על טיילור
אבל נראה לי שכתיבת שירים על פרידות זה דבר ותיק
חעחעחע כן אני אעקוף אותךאני יכול להבין אותך. זה לפעמים מעצבן כשאני יודע כבר מה יקרה, במיוחד כי את הספר הראשון קראתי כבר שוב לפני הספר השני.
אבל עדיין יש דברים שאני גם לא זוכר לחלוטין
אבל זה עוד מילא...
הייתי מציע לעזור לך אם תתקלי בדברים שאת לא זוכרת כשתקראי את הספר השלישי, אבל אני כבר יודע שאני לא אגיע ל10% ואת כבר תסיימי את הספר. חוצפנית שכמותך.מה שממש יהיה נוראי זה לעבור שוב את החלקים הקשים בספר 2 כשסיימון ובאז מרוחקים.
אני כבר לא זוכר כל כך מה המצב בינהם בסוף ספר 2, אבל אני ממש אתעצבן אם אין יותר כימיה בינהם בספר השלישי.
נכון אבל היא מהממת בכולן.אין כמעט קשר בין איך שהיא בעונה 4 ואיך שהיא בעונה 1
בחודש הגאווה הבא כנראה.צודקת (חוץ מזה, מתי אני אגיע אליו?) [שרשור גאווה]
אז אתם ממש גרועים בזה לא הגעתי למצב שלא יכולתי להעביר פרסומות.ארץ נהדרת אנחנו מנסים להתחיל מאוחר וגם הרבה פעמים עוצרים כי פיספסנו משהו/מישהו דיבר/מישהו הלך להביא אוכל - אבל יש כל כך הרבה פרסומות שאיכשהו חצי מהפעמים אנחנו בסוף עדיין נתקעים בפרסומות בסוף.
יוהוואני חושב שאני חייב לך כבר כמה תסריטים.
הדרך היחידה אולי שזה יעשה זה אם אני אתחיל עכשיו
חחחחחחחחחחחחחמוביוס שעבר שינוי גדול לדמות של בחור בלונדיני שאוהב בילויים ומתאים בדיוק לסיטקום משנות ה2000 (דמיינו את אוון ווילסון ברוב הדברים).
מוביוס מנסה לרסט אותה עם... מרסט
חחח וואי האמת נשמע סצנה מגניבה ממש.מוביוס מנסה לרסט אותה עם... מרסט ולכמה רגעים זה גורם לכל העיירה לזפזפ בין המצב הנורמלי שלה והעולם שוונדה יצרה.
אוקי זה היה נהדר אבל אני רוצה שכולם יהיו חברים ותעשה לי לוקי ובאקי שיפ!המשך יבוא (כלומר זאת הנקודה שבה הפרק מסתיים)(אני לא ממש מבטיח שההמשך יבוא)(אין לי כרגע ממש רעיון להמשך)
רציתי לתקן אותך שלא יכול להיות שכל יום יהיה חודש הגאווה.שזה בעצם כל יום בתפוז.
מאוחר מידי.לא תודה.
פנדה זומבי באמת נעלמה. אבל בכל מקרה היא הייתה אז בתיכון אז עכשיו היא כבר בטוח סיימה.איזה לימודים, כולם פה ישישים כבר. חוץ מאיזו פרחחה שרשמה פעם שהיא צעירה. לא זוכרת מי זאת הייתה אבל בטח כבר אכלנו אותה לארוחת ערב בבונקר.
את רואה איזה אוהבת בני אדם את. אנשים ששונאים בני אדם אוהבים חיות.איכס ואיכס. אבל לטאה היא איכסה גדול יותר אז אני מניחה שקוף.
חחחח לדמיין אותך מגדפת תוך כדי הליכה הופך את התמונה לעוד יותר מצחיקה.זו ליטרלי אני באמצע הלילה וסהר שנאלץ לשמוע אותי רוטנת ומגדפת כל ההליכה יכול להעיד על זה
מה זה בעצם עדי חו"ס?אני שמחה שאת מכירה בשמך סוף סוף
רק עכשיו מסתיים קמפיין 2?הכל בשביל פורום טלויזיה...בערך הכל
ובכן ,הקמפיין הנוכחי מסתיים השבוע, ואני אמתין עד כמה שצריך לקמפיין 3
אל תמחאי לעדי כפיים על זה שהיא קפצה היא "השתעממה" אחרי 10.
כולנו צריכים להתחיל לעשות את זה.זה הגיל. הגיע הזמן להתחיל להכין פתקים בטלפון כמו מילי.
הי כמה מהחברים הכי טובים שלי הם Breedersאיכס סטרייטים.
יופי ועכשיו לי יש סיוטים רק מהתיאור...והיה שם איזה אחד דוחה שמוציא את הפופיק שלו וזה נראה כמו איזה פטריה ויש לי עד עכשיו סיוטים מזה
את צריכה להוציא ספר של סיפורים קצריםפעם צעקתי על השותפה שלי IT'S LEXA!! כשהיא סיפרה איזה סיפור והיא הזכירה את המילה רקון והיא כזה "מה אלכסה קשורה?" ואז אלכסה הקרציה נדחפה לשיחה וכזה "סורי, קן יו ריפיט דאט" ולייק, סתמי ת'פה מי דיבר אליך בכלל יא וונאבי סירי
אבל זאת הסיבה שאני לא אסרתי עלייך, אלא רק כתבתי רמיזה. את ניפחת את הרמיזה לאיסור.האמת שהסיבה היחידה שיצאתי מהמיטה כדי לכתוב את השאלון הזה זה כי חשבתי שאסרת עליי ואני בן אדם מעצבן שחייב לעשות דווקא. אם לא היית רושם כלום סביר להניח שהייתי ממשיכה לישון
אני דווקא מאוד הערכתי את זה.לפחות תעריך את העובדה שטרחתי להחליף משתמשים בשביל הבדיחה!
אם לא תזהרי אני אעשה משפט שלמה ואחתוך את השאלון באמצע לשניים.שאלון זה לא איזה תינוק שאפשר להעביר אותו מיד ליד! זו אחריות גדולה שהיחידות שראויות לה הן או אני או גאיהמון. אז אם יש לכם בעיה עם השאלון שלי, עדי תתחילי לחשוב על שאלות מעכשיו.
רשמתי כברתרשום אותי לשאלון בחודש הבא!, אכתוב שאלון מושקע ושכנראה אף אחד לא יבין
אני מתכוון לפתיח...ועכשיו נוספו לי 2 סדרות...צריך לרשום את זה איפהשהו (נילס הולגרסן ו בו ג'סט)
קופים קטנים כאלו שיכולים לשבת לך על היד זה לחלוטין חמוד ומתוק.אין לי שום דבר נגד לטאות, להיפך הן יפות וחמודות בעיני, אבל נראה שיש אנשי לטאה שמסתובבים בינינו ואין לי מושג מה זה אומר ולמה, אבל אם האינטרנט אומר אז הוא יודע וצריך להיזהר.
אבל קוף זה דבר ממש ממש חמוד ומתוק, אז קוף
מאוד. ולחשוב שכבר בזבזנו את רובואיזה חודש מרשים
את לא ממש מצליחה, כי אני רק עכשיו מגיב לך.לצערי אני כנראה אעשה ניק החודש ואענה (ואגיב) באיחור לא אופנתי בעליל
יש רק דרך אחת לבדוק
שם: שירן
כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: אין לי שמץ
אני לא יודע מה מרגיש יותר ישן כרגע - אחוזת דאונטון או בקסטריט בויזסדרות החודש: אחוזת דאונטון
סרטי החודש: לא ראיתי
שירי החודש: בקסטריט בויז
זיווג קומי מבריק שקשה להתעלות עליודמויות החודש: ויולט גרנת'הם, איזבל קרולי
את חושבת שבגלל שמגי סמית' היא אגדה מהלכת אני אוותר לך על זה שבחרת בשחקנית שמגלמת את אחת מדמויות החודש...שחקני החודש: מגי סמית'
ציטוט מדהים (וקצת נוראי)ציטוט חודשי: "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV" (ריק ומורטי)
אחת ההנאות בחיים שלי היא לדעת בכמעט כל רגע נתון שאני לא בחופשה משפחתית ולא באילתלמה מצפים בחודש יוני: חופשה משפחתית באילת
איפה היה יותר כיף?הייתם פעם במצעד? אם כן באיזו עיר? תל אביב וירושלים
עכשיו אני רוצה לדעת מה הסיפור שלך עם זינה וגבריאל.מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? בריאן וג'סטיןןןןןןןןןןן זינה וגבריאל? הסימן שאלה כי זה מורכב בשבילי וסיפור ארוך, אבל נציין גם אותן וסוואן קווין כי לא איכפת לי הן היו זוג והתסריטאים סתם חארות (אמה ורג'ינה מOUAT)
עכשיו אני גם רוצה לדעת מה הסיפור שלך עם זה.זוג להט"בי אהוב עליכם בחיים האמיתיים? לא עולה לי זוג לראש אבל מה שבטוח לא אלן ופורשיה.
*שמתי לב שלא נתת לברוק שם משפחה. הגיוני, בטח היו לה כבר איזה 5 (למרות שהיא התחתנה כמה פעמים עם גברים ממשפחת פורסטר אז אולי בעצם פחות)לטובת איזה דמות הייתם מחליפים צד (זה עובד גם אם אתם כבר LGBTQ, אל תהיו כבדים)- אני בי אז איך אני עונה על זה? חחח בכל אופן ניק קרטר, רנה אוקונר, בראד פיט, ברוק, כריס המסוורת' ועוד ועוד
פייק איכותיצרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- פייק כמובן אבל היה צריך להיות אמיתי:
ויאללה זינה וגבריאל
לא שמה קלקסה כי בטח הכל יהיה מפוצץ בהן כבר
כאילו כל אחת מהן בנפרד מהשניה. זה באמת נשמע פריקיאיזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יכולה להזיז את האוזניים ביחד ובנפרד זה נחשב?
יש לי איזה זיכרון רע מטאקי שגורם לכך שאני מסרב לשחק אותו עם אחיינים שלי. אבל אני לא יודע למה בדיוק.איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? טאקי? זה לא משחק דבילי אבל זה משחק ילדות והוא עדיין כיףףף
אבל זה 3. (או 4 אם אני מחישב חץ וקשת כנפרדים מה שמשתמע מכך שיש ו' חיבור בינהם)חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חרב וחץ וקשת וחתול ליד
סוויט וואלי - איך לא עושים לה ריבוט?האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? פאוור ריינג'רס, פוקימון, סוויט וואלי היי
אני לא עוקב אחריו אבל אני כבר כמה זמן כל הזמן רואה פוסטים שלו במומלצים שליתמונה/וידאו/בדיחה/עמוד אינסטה שכדאי לעקוב אחריו שתרצו לחלוק-
בדיוק אתמול התחלתי לעקוב אחריו, הוא קורע ממש: https://www.instagram.com/khaby00/
אני יכול להתמודד עם זה. ואפילו אם זה לא היה רק אני, זה יחסית לא משהו ענק.איזה מוזר. הכי מוזר שזה קורה רק לך. תפוז מנסים לטפל בזה בכלל?
כן, נראה לי שהבנתי שאת מתגעגעתאבל כי אתה נודניק אני אבחר באוקטביה עונה 2 עם הצמות כי בא לי לשים גיף עם הצמות
או בעצם עונה 1 עם הפרפרים?
אגב יש לה יומולדת היום לא מאמינה שהיא בת 35
כבר אמרתי שאני ממש מתגעגעת ל100?
אנחנו בהחלט גרועים בזהאז אתם ממש גרועים בזה לא הגעתי למצב שלא יכולתי להעביר פרסומות.
עכשיו גם באה אלי עם דרישות...אוקי זה היה נהדר אבל אני רוצה שכולם יהיו חברים ותעשה לי לוקי ובאקי שיפ!
ראיתי עכשיו שוב וזה שוב הצחיק אותי נורא
חוק וסדרמה זה בעצם עדי חו"ס?
שם ויקינגי טוב
שם: תורג'י
|גיל: כמה פעמים, לא אומר, זהו
|כמה פעמים אתם מסוגלים לקפוץ על רגל אחת: חפץ חיים אנוכי
אבל אתה כותב על כל מיני סדרות שאתה רואה||סדרות החודש: אין
עד ממש לאחרונה כל פעם ששמעתי את השם עדן חסון חשבתי שזאת בחורה||שירי החודש: עדן חסון
שאלה טובה||ציטוט חודשי: אם לא תאהב את עצמך, איך לעזאזל תאהב מישהו אחר?
איך הייתי רוצה עיבוד של הסיפור של באטמן ורובין שבו הם באמת זוג.מיהו הזוג הלהט"ב האהוב עליכם בטלוויזיה? באטמן ורובין
זה מהסרט קוברה קינג אם אני לא טועה. לא יצא לי לראות אותו.צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- אפילו הוא נחשב כ"קוויר בייטינג" ג'יימס פרנקו
גם אני. אבל אני כהן אז זאת לא חוכמה.איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? מסוגל לחלק את האצבעות לשתי קבוצות כמו בברכת הכוהנים
מחבואים זה משחק כיף לשחק עם אחיינים קטנים.איזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? מחבואים
חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? חוטיני ומורט שערות
דווקא אותם אני לא מכיר.האם יש לכם סדרה\סדרות שאת הסדרה עצמה אתם לא זוכרים\ סתם משעממות, אבל את הפתיחה, לעולם לא תשכחו? צעירים חסרי מנוח, ג'נרל הוספיטל
וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אף אחד אינו עוכר מדינת ישראל. רק ישראלים לאומנים עוכרים אותה.
זה מהסרט קוברה קינג אם אני לא טועה. לא יצא לי לראות אותו.צרפו איזה גיף להטבי לוהט סתם כדי שיהיה לנו כיף בעיניים- אפילו הוא נחשב כ"קוויר בייטינג" ג'יימס פרנקו
לחץ כדי להרחיב...
זה היה ארוך יותר מהקמפיין שעבר, 141 פרקים מול 113 (אם אני לא טועה) מהקמפיין הראשוןרק עכשיו מסתיים קמפיין 2?
לא שאני חשבתי שיש כבר הרבה, אבל קמפיין 2 לא התחיל לפני איזה כמה שנים כבר? (זכור לי דיבורים עם מי שעוד היה רואה איתך... ליאורה?)
אולי יש בזה איזה יתרון אבוליציוני שאנחנו עדיין לא מודעים אליו
איזה כישרון חסר תועלת יש לכם? אני יכולה לקפל את כל פרקי האצבעות העליונים בלי האחרים.
סוליטר כבר שנים רבות לא שיחקתיאיזה משחק ילדות דבילי אתם עדין משחקים? סוליטר
אבל האם אפשר להרכיב את האוזניות מעל הביני (או ההפך) או שאפשר רק אחד מהם בכל מצב?חברת צעצועים יצרה action figure בדמותכם, עם איזה שני אביזרים היא מגיעה? אוזניות וכובע ביני
וכי חייבים להתייחס לפיל שבחדר- איזה סלב הכי אכזב אתם לגלות שהוא עוכר ישראל? אליהו הנביא
הולי שיט את צודקת. אם הוא מתייחס ככה אל מלך ישראל אז הוא בטוח עוכר ישראל
אז מתי צפוי להתחיל קמפיין 3?זה היה ארוך יותר מהקמפיין שעבר, 141 פרקים מול 113 (אם אני לא טועה) מהקמפיין הראשון
וזה היה לפני שנתיים פלוס
להגנת אליהו: זה הפוך, קודם המלך קורא לו עוכר ישראל ואז אליהו מתחצף להוד מעלתו.הולי שיט את צודקת. אם הוא מתייחס ככה אל מלך ישראל אז הוא בטוח עוכר ישראל
אין פלא שהוא אף פעם לא בא אלי לסדר פסח
*אבל, אומנם זה לא שאני בקיא לחלוטין בסיפור התנכי, אבל אני מרגיש שהייתי זוכר שהסיפור כלל רובוט קטן.
לצערי לא, אני כן יודע שזה קורה, רק לא מתי, אל דאגה , אעדכן שאדעאז מתי צפוי להתחיל קמפיין 3?
איזה וואן שוט?מישהו ראה את ה ONE SHOT שהיה היום?
הבעיה שלי זה שיש לי קוצים בתחת. לא מסוגלת לשבת בנחת ולקרוא ספר. אז אודיו זה נחמד כי אני יכולה לעשות דברים אחרים תוך כדי האזנה. וגם להתרכז בספר מעצים לי את המיגרנות לפעמים וסתם לשכב במיטה עם עיניים עצומות ולתת לאלכסה להקריא לי ספר זה נחמד יותר.איכשהו פחות התחברתי לאודיובוקס. הורדתי אפליקציה וניסיתי כמה פעמים אבל לא נהניתי כמו בקריאה
אם לא נתחשב בך במי נתחשב? את כל השאר כאן אנחנו לא אוהבים.גם אני חשבתי! נראה לי שפשוט מתחשבים בי כי אני לא זמינה החודש
אבל זה לא סתם אנשים שמדברים. זה מי שכתב את הספר. בניגוד אליכם (וב"אליכם" אני מתכוונת בעיקר לעדי חו"ס) אני לא קוראת את כל הספרייה הציבורית. אני קוראת מעט מאוד ואלה שאני כן קוראת הם בדר"כ ספרים של קומיקאים או שחקנים שמשעשעים אותי (אנה קנדריק, צ'לסי הנדלר, טינה פיי וכו') ואז לשמוע אותן מספרות את הסיפורים המשעשעים שבספר זה הרבה יותר נחמד מסתם לקרוא אותם. אם מדובר באיזה ספר עלילתי כלשהו אני מניחה שלקרוא זה נחמד יותר אבל שוב, אין לי זמן לזה. זו גם הסיבה שאני אעדיף שיחת טלפון על פני הודעות (כלומר אם מדובר בתחלופה של יותר משורה אחת של מלל).אני גם כי אני שונאת להקשיב לאנשים מדברים.
לא מרגיש טוב בימים האחרונים אז לקחתי ימי מחלה.
מה אתה מנסה לסכסך יא חצוף. מבטלת את ההודעה הקודמת. לא מגיעה לך רפואה שלמה. מקווה שתסבול!תחשוב שאתה חייב כי אם לא תצליח לקפוץ 20 פעם אז דילן לא תדבר איתך יותר לעולם (או, אתה יודע, תמשיך לדבר איתך לעולם, איזה שיותר משכנע)
אנחנו ראינו אותן וזה הספיק לנו. גם ככה אמן גרוע שרציתי שסהר יפסיק לשמוע בלי שום קשר.אני לא יודע למה אבל ניסיתי למצוא התבטאויות או משהו שלו בעניין ולא מצאתי לשום כיוון.
התחלתי לקפוץ עכשיו כדי שתפסיק להתבכיין. הייתה לי כוונה מלאה לספור ורשום כמה הצלחתי אבל איבדתי ריכוז באמצע ושכחתי לאיזה מספר הגעתי אבל כן עברתי את ה-50 רק כדי שיהיה לי יותר ממך.אוקי חצי מהאנשים כאן לא ניסו אפילו
והחצי שכן ניסה "השתעמם" אחרי כמות מסויימת של פעמים.
I call bullshit
או שתנסו ברצינות כדי לבדוק או שתודו שאתם לא מצליחים מעל הכמות שכתבתם.
עונה בשביל עדי- אוקטביה של (החצי הראשון של) עונה 3.אוקטביה של איזו עונה? - ואל תתחמקי עם "לא משנה איזו עונה", איזו עונה הכי?
אתה ומילי מתחילים להישמע אותו הדבר וזה מטריד אותי.להזיז את האוזניים גם אני יכול *מזיז את האוזניים עם הידיים שלי*
נסי לא לראות חי כשאת מנסה לצפות במשחק ספורט בלי להתספיילר מכל מקוםבחיים לא רואים חי מה יש לך?
אגב בתור מנודים מארץ הקודש, לבוסית שלי ולבן זוג שלה יש בבית מנוי לישראל טי-וי שדרכו הם יכולים לצפות בתכנים של הארץ. היא כל הזמן שואלת אם אני רוצה את השם משתמש והסיסמה שלה כדי לצפות גם אבל אין לי רצון לצפות בשום דבר ישראלי שלא הגיע לנטפליקס/הולו. אבל איכשהו השבוע רציתי לראות את הפרק של הכוכב הבא שנינט ושירי מימון הסתלבטו על אסי ורותם ולמרות שלא צפיתי בזה בלייב אלא בהקלטות של הטמטום הזה. האופציה של ההרצה קדימה הייתה כזאת מעיקה. לא הייתה אופציה נורמלית כמו בהולו של להעביר 10 שניות או חצי דקה קדימה/אחורה. זה כזה להעביר את העיגול האדום קדימה ולקוות שלא הרצת יותר מידי ואז איכשהו זה תמיד מעביר חצי פרק קדימה. היה בזה איזשהו באג וזה גרם לי להבין למה אני לא צופה בשום דבר שמגיע מהארץ. זה היה כזה לא נוח שבסוף התייאשו ופשוט צפינו בזה ככה עם הפרסומות (אני לא אמורת שלך בבית אין אפשרות להריץ קדימה כמו אדם מתורבת, אני רק רציתי להתלונן שנאלצתי לצפות בפרסומות מפגרות של מיקי בוגנים ועד ששמו לי פרסומת אחת שאני לא שונאת (זאת של נועה קירל ויהודי לוי לפלאפון) הם החליטו לשים גרסה מקוצרת שלה ולייק סתמו! תביאו לי דור 5!!מתחילים כחצי שעה אחרי תחילת הפרק ומריצים פרסומות.
פעם הייתי מבקשת מליאורה המלצות לסדרות טלוויזיה כי סמכתי על הטעם שלה והיא המליצה לי על הרבה סדרות שממש אהבתי (בניהן המאה, מבוקש לחקירה ופרינג') ובאיזשהו שלב כשנגמרו לה התכנים המשובחים להמליץ לי עליהם היא שאלה אם צפיתי בזהות בדויה ואמרה שזו הייתה התוכני הראשונה שהיא התאבססה לגביה אז אמרתי שאנסה. התחלתי אותה לפני הקורונה האמת ומסיבה מסוימת שאני לא זוכרת עצרתי איפשהו באמצע עונה 4. וסהר כל הזמן היה מציק לי שאני צריכה לחזור לזה ואז לפני איזה חודש הוא אמר לי שאיימי אקר תהיה בעונה 5 וזה היה תמריץ מספיק טוב עבורי כדי לחזור לצפות בה. ולמרות הסוף שעיצבן אותי החצי השני של עונה 4 ועונה 5 בכללי היו מוצלחים מכל מה שצפיתי בסדרה לפני אז זה היה בסדר. אני חושבת שגם תסכים עם סהר על ההתעקשות שלו על הסדרה השניה שהוא דורש שאצפה בה (באטלסטאר גלקטיקה). אני כל הזמן מבטיחה לו שאתחיל איתה ואז אני מתחילה עם משהו אחר אבל בסוף זה יקרה!אני לא ממש מבין איך הגעת אל אליאס באיחור של 20 שנה
חוץ מהאחרון שזה הסרט שסהר הכי אוהב (או לפחות זה מה שהוא טען כדי שאסכים לצפות בו). זו קומדיה חמודה עם ריאן גוסלינג ואמה סטון.כולם סרטים של דרו ברימור?
חשבת שאני לא אבדוק אבל בדקתי ואני יודע שג'יל וובר=ג'יל קארגן.
זו אכן הסיבה.זאת הסיבה שסהר כתב על ממלוקים?
(חוץ מזה ובלי להרחיב - וואו אני כנראה הייתי שונא את הספר הזה)
הסיבה שקליפורניה פותחת הכל זה מכיוון שמתחילת השנה יש ירידה משמעותית מחולי הקורונה המאומתים והנדבקים החדשים. סגרו המון מחלקות קורונה בכל בתי החולים ופתחו את החיסונים לציבור הרחב כולל ילדים מגילאי 12 ומעלה. חילקו למעלה מ-40 מיליון חיסונים (למרות שהם מודדים את זה בצורה מגוכחת שבה אם מישהו מקבל מודרנה או פייזר שזה שתי מנות לאדם, זה נחשב כאילו חילקו 2 חיסונים ולא כמו בפועל שרק אדם אחד חוסן. אבל אין לי באמת מושג כמו חוסנו בפועל כי זה לא שאפשר לחלק את המספר הזה לשנים כי החיסון של ג'ונסון מצריך רק מנה אחת. אבל גאווין טוען שלמעלה מ-70% מהאוכלוסיה שרשאית לקבל חיסונים- קיבלה לפחות מנה אחת, מה שיצר את התחסנות העדר שהם רצו ועכשיו בטוח יותר לפתוח את המדינה. זה מרגיש מהיר אולי אבל בתאכלס מבחינה מספרית היה בטוח לפתוח את המדינה גם חודשיים לפני.וואו זה באמת מוזר שרק עכשיו התחסנת. מה שממש מוזר זה שקליפורניה כבר די פותחת הכל בעוד אצלנו לקח עוד הרבה זמן מהרגע שכולם התחסנו.
אל תשקרי, את כבר מתועדת כאן כאוהבת בני אדם, הופעות, כנסי מעריצים, משפחות של אנשים אחרים ועוד
היא בגדה באריזונה עם מארק והביאה לעולם ילדה מכוערת.מה קאלי עשתה לך שאת קוראת לה זונה?
מה לגבי תמונות? (של הזמרת, לא האחיינית)
לא הכרתי את הקטע הזה לא יודעת להמ טרחתי לצפות בו עכשיו עד הסוף, אף פעם לא היה לי אכפת מחברים יותר מידי אבל זה ממש שעשע אותי עכשיוזה באמת מרשים. עצם זה שאת יכולה למנות את כולן זה מרשים (רוס לא יכול)
זו סדרה של כמה פרסומות שמתחילות אותו הדבר "הידעת שגייקו יכולים לחסוך לך בלה בלה בלה, אז למה את מחכה" ואז פרסומת אחת זה מה ששמתי, פרסומת אחרת זה "למה את מחכה, שג'ון סטיימוס יסרוג לך צעיף?" ואז מראים אותו סורג צעיף ויש אחת עם די ג'יי קאליד שעוזר לאיזה מישהו לצחצח שיניים ועוד אחת שאני אוהבת עם אידינה מנזל :לא הבנתי איך עברו שם מההתחלה על גייקו ואז ההמשך
זאת נראית לי רמאות ברמה גבוהה מידי, אפילו בשביליאם את מצלמת מכוניות את בטח גם יכולה למצוא כל מיני תמונות של מכוניות בגוגל.
אה, אז גם אנחנו היינו משחקות עם ספרות, אבל לא ככה. נגיד היינו אומרות שאם רואים את הספרה 5 אפשר לתת מכה. אבל אם יש לוחית רישוי שיש בה את הספרה 5 פעמיים אז אפשר לתת שתי מכות וכן הלאה. אבל אני, רמאית שכמותי, התחלתי לחלק לשותפה שלי מכות סתם ככה והיא כזה "איפה?" ואז הצבעתי לה על שלט של הפריווי I-5 שזה הכביש שאנחנו נוסעות עליו הביתה אז תמיד יש שלטים שלו או סתם אם יש שלט שרשום עליו יציאה מספר 5 כבר אמרתי שאני רמאית?האחיינים שלי היו משחקים הרבה יותר מידי זמן משחק שאם רואים לוחית רישוי של רכב שיש בו שלוש ספרות ברצף אז מי שמכריז על זה ראשון מרביץ לאחר את כמות הפעמים של הספרה. ככה למשל 25-558-10 אז אפשר לתת 5 מכות.
אני לא רוצה לקחת על זה קרדיט, זה של הפשוטע.חחחח לקח לי רגע להבין מה זה "חינם פלסטין"
אכן, אלן (אליוט) שיחק בסרט שדרו ביימה Whip It. התמונות זה מקאבר שהם צילמו למארי קלייר באותה תקופה.זאת אלן (אליוט) פייג'? (זה מה שחיפוש גוגל של התמונה אמר לי)
אכן חזרה בסופו של דבר, וגם הספיקה לצאת מהארון (בסדרה)אני רק מכיר את רובי, אבל זה מלפני יותר מידי זמן (ואני זוכר שהיא עזבה את הסדרה כדי להיות סוכנת שירות חשאי בסדרה עם השחקן ששיחק את סויר באבודים, אבל הסדרה בוטלה לאחר שנה אז אולי היא חזרה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.