Seminal Study Published in Immunity

deathcaster

New member
אולי היא ניסתה לבדוק PI ?

deathcaster

New member
תגובה

שחיתות? איך הבנת זאת מדבריי?!

לא, אינני טוען לשחיתות, לא כל מה שאינו אידיאלי במדע (או בכל תחום אחר) הוא שחיתות.

" אז מה הוא כן מחדש? או שאתה טוען שהוא לא היה צריך להתפרסם בכתב עת המכובד הזה?"- זה בדיוק מה שאני (ונדמה לי שגם קומרן) שואל אותך כיוון שיש לך ידע עשיר בנושא שהוא כה קרוב לליבך- מה לדעתך המאמר מחדש? אל תזרקי את הכדור לידיי.

"אני התייחסתי לכל השרשורים ולא רק לשרשורים שלי ואפילו ארחיב, גם לשרשורים בפורומים אחרים."- וכמובן שדעתך סובייקטיבית ושנה מדעתם של אחרים גם כאן וגם בפורומים אחרים ואני לא אתייחס אליה שכן אני רוצה לשמור על דיון ענייני.

"איך אפשר להגיב אליך אחרת? אני נאלצת להתאים את עצמי לרמתך ותאמין לי קשה לי לרדת כ"כ נמוך בשביל להגיע לשם."- כמו תמיד, זו את שיורדת נמוך מבלי שיהיה טריגר מאף אחד אחר.... אבל שוב... בוא נשמור על דיון ענייני (בבקשה...שימי לב מי מנסה לשמור על דיון ענייני ומי לא)

"השבתי ואני מחכה לתגובתכם, מה המאמר מחדש, אם לא את זה?"- את מה?!

"התשובה בראש השרשור"- תשובה לא מספקת, את שואלת בראש השרשור שאלות, לא קובעת קביעות ולא מסיקה מסקנות, כך שאין שם שום תשובה.

פולספגן

New member
אז מה כן ההסבר שלך לפרסום המאמר?

אין לי מה לזרוק את הכדור אליך או לקומרן, כי אני יודעת מה רמת ידיעותכם בחיסונים ובכלל.
היחידי שהייתי יכולה לנהל איתו דיון ענייני בנושא הוא האבלוק וטינרי וחבל שהוא לא כאן, כי הוא היחיד שלא מקשקש בזנב ומנהל דיון כמו שצריך.
להזכירך, כלב נובח אינו נושך וזה בדיוק מה שאתה וקומרן כל הזמן עושים, כי אין לכם דברים ענייניים לכתוב.
אני גם אשלח אותך לראיון עם האימונולוגית ששלחתי את קומרן ואני משערת שתכתוב אותו תירוץ כמוהו במקום לנסות לסתור את הנאמר שם, כי אין לך בכלל את הידע להבין מה כתוב שם, אם בכלל אתה מסוגל לקרוא באנגלית.

אם אתה באמת רוצה דיון ענייני ולא רק כותב את זה, אז תתחיל לשפוך מלל ענייני ותכתוב מה המאמר מחדש אם לא את זה "שהגנה מפני זיהומים ויראלים (כגון אלו שמחסנים נגדם) נתונה באמצעות מנגנונים המשלבים תאי B ואלפא, ולא באמצעות יצירת נוגדנים (המדד המשמש ליעילות מחקרית בחיסונים)"? ומה דעתך על דבריה של האימונולוגית שקורות חייה מדברים בעד עצמם?

zlp

New member
מעניין כמה זמן יחלוף

עד שגם האבלוק יתגלה כ"תינוק"/"אוכל בכפית"/שפוט של הממסד/סטודנט נצחי וכו'.

פולספגן

New member
אינסוף בדיוק כפי ש-uzi2 לא התגלה אך בנושא זה

הוא מבין פחות ולכן לא ציינתי גם את שמו.

פולספגן

New member
אני מכירה את uzi2 אם אני לא טועה בערך 3 שנים

כך שזה זמן מספיק מכובד שמראה על יציבות.

deathcaster

New member
תגובה

"שהגנה מפני זיהומים ויראלים (כגון אלו שמחסנים נגדם) נתונה באמצעות מנגנונים המשלבים תאי B ואלפא, ולא באמצעות יצירת נוגדנים (המדד המשמש ליעילות מחקרית בחיסונים)"- האם זה באמת דבר חדש?
(לא צריך להתלהב מכותרת ו/או תקציר של מאמר, לרוב הם נועדו כדי לנקר עיניים)

"להזכירך, כלב נובח אינו נושך וזה בדיוק מה שאתה וקומרן כל הזמן עושים, כי אין לכם דברים ענייניים לכתוב"- ברגע שתכתבי משהו ענייני, ותעני לשאלות שמציגים לך כמו שצריך, תקבלי התייחסות כמו שצריך. QUID PRO QUO

לגבי הראיון- בניגוד אלייך ולחובבי פסאודו מדע אחרים, ראיונות עם מדענים לא מרשימים אותי וחבל שאבזבז את זמני היקר עליהם.
לגבי אנגלית, אני מניח שהאנגלית שלי מספיק טובה בכדי להבין את הנאמר/נכתב בראיון לו הייתי טורח לקרוא/לצפות בו. כך שלא, אני לא מתרץ דבר- אני אומר לך חד וחלק, אין לי כל רצון לקרוא/לצפות בראיון הנ"ל.

"אם אתה באמת רוצה דיון ענייני ולא רק כותב את זה, אז תתחיל לשפוך מלל ענייני "- אני רוצה דיון ענייני, לצערי... איתך לא ניתן לקיים אחד כזה כפי שניתן להיווכח בכל דיון לרבות הנוכחי.

לחילופין, את מוזמנת לא להתחמק ולענות על השאלות שהוצגו לך בצורה עניינית. כולל השאלה בראש הודעה זו.

deathcaster

New member
להושיע?

כל מה שנתבקשת בדיון זה הוא לענות על שאלות ענייניות (אם כי לא פשוטות) על דברים שאת בעצמך כתבת.
מצאת כל דרך בעולם להתחמק מלעשות זאת.

פולספגן

New member
עוד לא הבנת שאתה לא שווה תגובה

פנה דרך לאחרים ואולי (אני בספק שאתה מסוגל) תלמד מהדיון שיתפתח.

deathcaster

New member
כנראה את לא הבנת זאת

שכן את מגיבה לי עדיין.

ועדיין לא ענית לשאלות ענייניות כמו שצריך (לא רק שלי)

deathcaster

New member
תשובה

לא, את פשוט לא יותר מדי חשובה לי, אלא אם תתחילי לענות בצורה עניינית... משהו שאת ממאנת לעשות.

פולספגן

New member
לכן, כתבתי את הפיסקה האחרונה והדגשתי את המילה

"אחר".

אגב, משום מה בשורה האחרונה (שרשור קודם בנושא) הקישור לא נקלט, אז תודה לך על שקשרת במקומי

zlp

New member
בואי, תסבירי לי

אני מכיר תאי אלפא רק בלבלב.

מהם תאי אלפא של המערכת החיסונית?

למעלה